Πρεμιέρα έκανε η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Open με παρουσιαστές το μοντέλο από την Ιταλία Veronica Mercury και τον ηθοποιό και TikToker Νίκο Αναγνωστόπουλο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα και θα περιλαμβάνει αστεία βίντεο σχολιασμού επικαιρότητας και live μουσική.
Εδώ είναι μια πρόγευση, σε έτερη εκπομπή του καναλιού, λίγο πριν την πρεμιέρα:
Να πώς αντέδρασε το Twitter
Σαν πρώτη εντύπωση μας άφησε… άφωνους
JavaScript is not available.
No Description
PepperAnn on X (formerly Twitter): “Μπήκα στο #VeroNikoShow να δω αν χάκαραν το #opentv και τρολάρουν το επίπεδο της Ελληνικής τηλεόρασης. / X”
Μπήκα στο #VeroNikoShow να δω αν χάκαραν το #opentv και τρολάρουν το επίπεδο της Ελληνικής τηλεόρασης.
taxamata267 on X (formerly Twitter): “Είναι 44 λεπτά στον αέρα αυτό το πράγμα και εκπέμπει ακόμα το όπεν?? #veronikoshow / X”
Είναι 44 λεπτά στον αέρα αυτό το πράγμα και εκπέμπει ακόμα το όπεν?? #veronikoshow
Monica Geller-Bing on X (formerly Twitter): “#veronikoshow Εντάξει δεν θέλατε να ρίξετε λεφτά για το πλατο το δέχομαι, αλλά το πάτωμα γιατί δεν το στρώσατε καλύτερα; Έχει φουσκάλες. / X”
veronikoshow Εντάξει δεν θέλατε να ρίξετε λεφτά για το πλατο το δέχομαι, αλλά το πάτωμα γιατί δεν το στρώσατε καλύτερα; Έχει φουσκάλες.
χαμηλο_παρδαλη 🦒 on X (formerly Twitter): “Στο πάτωμα μουσαμά έχουν ρίξει? #veronikoshow / X”
Στο πάτωμα μουσαμά έχουν ρίξει? #veronikoshow
Sergey polischuk on X (formerly Twitter): “#veronikoshow τηλεόραση Βαλκανίων του 2000 / X”
veronikoshow τηλεόραση Βαλκανίων του 2000
Sovari Ellada on X (formerly Twitter): “Χαχαχα, οκ, βλέπω δεν είμαι ο μόνος 😅 Είναι κανονική εκπομπή αυτό δλδ; Γιατί στο πρόγραμμα βλέπω “Extra Mall” και λέω τώρα όπου να’ναι θα αρχίσουν να πουλάνε τα ρώσικα φίλτρα νερού #VeroNikoShow / X”
Χαχαχα, οκ, βλέπω δεν είμαι ο μόνος 😅 Είναι κανονική εκπομπή αυτό δλδ; Γιατί στο πρόγραμμα βλέπω “Extra Mall” και λέω τώρα όπου να’ναι θα αρχίσουν να πουλάνε τα ρώσικα φίλτρα νερού #VeroNikoShow
Η επιστημόνισσα on X (formerly Twitter): “Στο προγραμμα γραφει extra mall. Και τελικα υπαρχει χειρότερο απο το extra mall #veronikoshow / X”
Στο προγραμμα γραφει extra mall. Και τελικα υπαρχει χειρότερο απο το extra mall #veronikoshow
ΤΥΡΙ_ΚΑΚΑΟ on X (formerly Twitter): “Είχαμε να δούμε τέτοιου επιπέδου παραγωγή απο τα χρόνια του New Chanel #VeroNikoShow / X”
Είχαμε να δούμε τέτοιου επιπέδου παραγωγή απο τα χρόνια του New Chanel #VeroNikoShow
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Nefeli Galinou on X (formerly Twitter): “Έλεος… προσπαθούν να κάνουν νούμερα, (τα νούμερα!), δείχνοντας τα προσόντα της κοπέλας από κάθε πιθανή γωνία…! Όταν τερματίζεις το σεξισμό, δηλαδή. #VeroNikoShow Πόσο πιο trash;; Έχει πιάσει πάτο και έχει αρχίσει και σκάβει!!! / X”
Έλεος… προσπαθούν να κάνουν νούμερα, (τα νούμερα!), δείχνοντας τα προσόντα της κοπέλας από κάθε πιθανή γωνία…! Όταν τερματίζεις το σεξισμό, δηλαδή. #VeroNikoShow Πόσο πιο trash;; Έχει πιάσει πάτο και έχει αρχίσει και σκάβει!!!
JavaScript is not available.
No Description
Nik_Mp 😎 on X (formerly Twitter): “Τι λέτε; #VeroNikoShow / X”
Τι λέτε; #VeroNikoShow
χαμηλο_παρδαλη 🦒 on X (formerly Twitter): “Ούτε στον τηλεβόα τέτοια παρωδία #veronikoshow / X”
Ούτε στον τηλεβόα τέτοια παρωδία #veronikoshow
Μήπως ήταν θέμα παραγωγής;
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
gogolino on X (formerly Twitter): “Υπάρχει διευθυντής προγράμματος που ενέκρινε αυτό το χάλι? Αλήθεια τώρα? Εγκεφαλικό? Χαμένο στοίχημα? Σαμποτάζ??#veronikoshow / X”
Υπάρχει διευθυντής προγράμματος που ενέκρινε αυτό το χάλι? Αλήθεια τώρα? Εγκεφαλικό? Χαμένο στοίχημα? Σαμποτάζ??#veronikoshow
ΤΥΡΙ_ΚΑΚΑΟ on X (formerly Twitter): “Είχαμε να δούμε τέτοιου επιπέδου παραγωγή απο τα χρόνια του New Chanel #VeroNikoShow / X”
Είχαμε να δούμε τέτοιου επιπέδου παραγωγή απο τα χρόνια του New Chanel #VeroNikoShow
JavaScript is not available.
No Description
χαμηλο_παρδαλη 🦒 on X (formerly Twitter): “Προτείνω να πεσει μαύρο κ να πουν για τεχνικό πρόβλημα. Όλο κ χειρότερο γίνεται #veronikoshow / X”
Προτείνω να πεσει μαύρο κ να πουν για τεχνικό πρόβλημα. Όλο κ χειρότερο γίνεται #veronikoshow
Δεν ξέρουμε πόσοι το είδαν…
Nik_Mp 😎 on X (formerly Twitter): “Ούτε στο όπεν δεν έχουν καταλάβει ότι παίζει η εκπομπή. Δεν υπάρχει λέμε.#VeroNikoShow pic.twitter.com/EeL3vfuRD2 / X”
Ούτε στο όπεν δεν έχουν καταλάβει ότι παίζει η εκπομπή. Δεν υπάρχει λέμε.#VeroNikoShow pic.twitter.com/EeL3vfuRD2
Mpoitsen on X (formerly Twitter): “#VeroNikoShow ..η ώρα είναι 2:56 , τελείωσε?? γιατί ειλικρινά φοβάμαι να ανοίξω πάλι την τηλεόραση μου!!! χρόνια είχε να με στιγματίσει τόσο μια εκπομπή.. αξέχαστο.. / X”
VeroNikoShow ..η ώρα είναι 2:56 , τελείωσε?? γιατί ειλικρινά φοβάμαι να ανοίξω πάλι την τηλεόραση μου!!! χρόνια είχε να με στιγματίσει τόσο μια εκπομπή.. αξέχαστο..
JavaScript is not available.
No Description
Ίσως είναι πολύ… «μπροστά»
spiros on X (formerly Twitter): “Θα μπουν η βερονικα και ο Νίκος να δουν tweets και δεν θα έχουν δει ούτε ένα θετικό. Θα είμαι ο πρώτος. Μπράβο παιδιά, καλή αρχή, καταπληκτικό πρόγραμμα και ανατρεπτικό. Πολλά μπράβο. 😂😂😂😂😂😭😂😭😂😭😂😭#veronikoshow / X”
Θα μπουν η βερονικα και ο Νίκος να δουν tweets και δεν θα έχουν δει ούτε ένα θετικό. Θα είμαι ο πρώτος. Μπράβο παιδιά, καλή αρχή, καταπληκτικό πρόγραμμα και ανατρεπτικό. Πολλά μπράβο. 😂😂😂😂😂😭😂😭😂😭😂😭#veronikoshow
Λαμπρούκος Μπαλαντέρ on X (formerly Twitter): “Αν ήταν ζωντανό θα τα σπαγε #VeroNikoShow / X”
Αν ήταν ζωντανό θα τα σπαγε #VeroNikoShow
the_following on X (formerly Twitter): “Ωραία εκπομπή,νέες ιδέες,έξυπνο χιούμορ,επιτέλους κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση #veronikoshow / X”
Ωραία εκπομπή,νέες ιδέες,έξυπνο χιούμορ,επιτέλους κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση #veronikoshow
https://twitter.com/theo_otter/status/1464741533333262338
Και τελικά…
Monica Geller-Bing on X (formerly Twitter): “Ευτυχώς πήγε η καρδιά μου στην θέση της #veronikoshow https://t.co/e2qXYKWJB8 / X”
Ευτυχώς πήγε η καρδιά μου στην θέση της #veronikoshow https://t.co/e2qXYKWJB8
