Στη διαδικασία αποχώρησης ήταν χθες ο Ζαχίρ μαζί με την Μαρία και την Ασημίνα
Αν και αρχικά φαινόταν άστοχη η πρόταση του για αποχώρηση
송서은 on X (formerly Twitter): “Κρίμα που στοχοποιησαν έτσι τον Ζαχιρ #MasterchefGR / X”
Κρίμα που στοχοποιησαν έτσι τον Ζαχιρ #MasterchefGR
Nansi on X (formerly Twitter): “Η συμπεριφορά προς τον Ζαχιρ καλώς ή κακώς συνοψίζει τη συμπεριφορά της κοινωνίας προς τους μετανάστες. Ο μετανάστης θεωρείται “καλος” όσο θεωρείται κακομοίρης. Αν αποκτήσει κάτι που θέλουμε εμείς ή αποδειχτεί καλύτερος μας βγάζουμε τον χειρότερο εαυτό μας πάνω του. #MasterChefGR / X”
Η συμπεριφορά προς τον Ζαχιρ καλώς ή κακώς συνοψίζει τη συμπεριφορά της κοινωνίας προς τους μετανάστες. Ο μετανάστης θεωρείται “καλος” όσο θεωρείται κακομοίρης. Αν αποκτήσει κάτι που θέλουμε εμείς ή αποδειχτεί καλύτερος μας βγάζουμε τον χειρότερο εαυτό μας πάνω του. #MasterChefGR
Mike Roub on X (formerly Twitter): “Τον ζαχιρ ρε… Εν κουλοι τελείως #MasterChefGR / X”
Τον ζαχιρ ρε… Εν κουλοι τελείως #MasterChefGR
Nikos Pap on X (formerly Twitter): “Ψηφίζουν όλοι Ασημίνα και Ζαχιρ.Οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης δηλαδη.Ο αρχηγός δεν φταίει πουθενά.Μαλιστα #MasterChefGR / X”
Ψηφίζουν όλοι Ασημίνα και Ζαχιρ.Οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης δηλαδη.Ο αρχηγός δεν φταίει πουθενά.Μαλιστα #MasterChefGR
Charlie Brown on X (formerly Twitter): “υποψήφιος ο ζαχιρ που για λιγο θα κέρδιζε την ασυλία #MasterChefGR / X”
υποψήφιος ο ζαχιρ που για λιγο θα κέρδιζε την ασυλία #MasterChefGR
Βανγγελης on X (formerly Twitter): “Λέτε σημερα την συνταγη στο Ζαχιρ να την δωσουν γραμμένη στα αρχαια Ελληνικά; #MasterChefGR / X”
Λέτε σημερα την συνταγη στο Ζαχιρ να την δωσουν γραμμένη στα αρχαια Ελληνικά; #MasterChefGR
Το Fail του επεισοδίου
Irene D’Athenes on X (formerly Twitter): “Η Ασημίνα μάλλον νομίζει ότι ο Ζαχίρ έχει έρθει για τουρισμό κι απορεί που δεν σκοπεύει να πάει σύντομα στην χώρα του #MasterChefGR / X”
Η Ασημίνα μάλλον νομίζει ότι ο Ζαχίρ έχει έρθει για τουρισμό κι απορεί που δεν σκοπεύει να πάει σύντομα στην χώρα του #MasterChefGR
Regina Phalange on X (formerly Twitter): “Η Αςημινα εχει μπερδέψει το Αφγανιστάν με το Ντουμπάϊ και αναρωτιεται γιατι δεν παει ο Ζαχιρ για διακοπές στην πατρίδα. #MasterChefGR / X”
Η Αςημινα εχει μπερδέψει το Αφγανιστάν με το Ντουμπάϊ και αναρωτιεται γιατι δεν παει ο Ζαχιρ για διακοπές στην πατρίδα. #MasterChefGR
eni-panatha☘️🟢 ⚪️ on X (formerly Twitter): “Ασημινα κοριτσι μου ο Ζαχιρ δν ηρθε για τουρισμο Ελλαδα αλλα για ενα καλυτερο μελλον λες να μπορούσε και να μν ηθελε να παει εστω και για μια εβδομάδα να δει τους δικους του?? Εσυ ειδικα θα επρεπε να το ξερεις καλύτερα!!! #masterchefgr / X”
Ασημινα κοριτσι μου ο Ζαχιρ δν ηρθε για τουρισμο Ελλαδα αλλα για ενα καλυτερο μελλον λες να μπορούσε και να μν ηθελε να παει εστω και για μια εβδομάδα να δει τους δικους του?? Εσυ ειδικα θα επρεπε να το ξερεις καλύτερα!!! #masterchefgr
Τελικά κατόρθωσε να μείνει με υψηλή βαθμολογία, 3 εννιάρια κι ένα οχτάρι
𝓕𝓻𝓲𝔁𝓸𝓢 on X (formerly Twitter): “Ναι ρε Παντέλω Ναι ρε Ζαχίρ #masterchefgr pic.twitter.com/CBkQE7K9vR / X”
Ναι ρε Παντέλω Ναι ρε Ζαχίρ #masterchefgr pic.twitter.com/CBkQE7K9vR
Chepas on X (formerly Twitter): “Το χαμόγελο του Ζαχιρ είναι η εκδίκηση της ανθρωπιάς, το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται κόντρα σε όλους και όλα, ενάντια στην κοινωνική αδικία, στον ρατσισμό, στη δυστυχία και τον πόνο που προκαλούν οι πολέμοι, στο τέλος θα νικήσουν..!!#Με_τον_Ζαχίρ #MasterChefGR / X”
Το χαμόγελο του Ζαχιρ είναι η εκδίκηση της ανθρωπιάς, το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται κόντρα σε όλους και όλα, ενάντια στην κοινωνική αδικία, στον ρατσισμό, στη δυστυχία και τον πόνο που προκαλούν οι πολέμοι, στο τέλος θα νικήσουν..!!#Με_τον_Ζαχίρ #MasterChefGR
Γιωτου 🙆♀️ on X (formerly Twitter): “Μόλις συνειδητοποίησα για τον Ζαχιρ, λέγοντας ότι γυρνάει σπίτι του, ότι πιθανά είναι το πρώτο “κανονικό” σπίτι που μένει. Σέβας μόνο #MasterChefGR / X”
Μόλις συνειδητοποίησα για τον Ζαχιρ, λέγοντας ότι γυρνάει σπίτι του, ότι πιθανά είναι το πρώτο “κανονικό” σπίτι που μένει. Σέβας μόνο #MasterChefGR
JavaScript is not available.
No Description
κολλητούλα on X (formerly Twitter): “Τα 9αρια και 8αρι του Ζαχίρ να τα ακούει ο Πάνος “εμένα-μου-παίρνει-ένα-τέταρτο-η-μπαλοτίνα-και-είμαι-υπεργαμάτος” Τόγιας. #MasterChefGR / X”
Τα 9αρια και 8αρι του Ζαχίρ να τα ακούει ο Πάνος “εμένα-μου-παίρνει-ένα-τέταρτο-η-μπαλοτίνα-και-είμαι-υπεργαμάτος” Τόγιας. #MasterChefGR
JavaScript is not available.
No Description
Κάποιοι όμως δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα
mpoumpou 💤 on X (formerly Twitter): “να ετοιμάζονται τα υπογλώσσια για αυτούς που θα δουν τον Ζαχίρ να επιστρέφει πάλι πρώτος στο σπίτι#masterchefgr / X”
να ετοιμάζονται τα υπογλώσσια για αυτούς που θα δουν τον Ζαχίρ να επιστρέφει πάλι πρώτος στο σπίτι#masterchefgr
Ούγκα Μπούγκα on X (formerly Twitter): “Αν η ξινιλα για τα τρία 9αρια του Ζαχιρ, ήταν εικόνα…Σπυριδούλα, αϊ σιχτιρ!!#MasterChefGR pic.twitter.com/x8CDLSmaA5 / X”
Αν η ξινιλα για τα τρία 9αρια του Ζαχιρ, ήταν εικόνα…Σπυριδούλα, αϊ σιχτιρ!!#MasterChefGR pic.twitter.com/x8CDLSmaA5
Katerinio on X (formerly Twitter): “Εντάξει δεν ξεχυλησε η χαρά με την επιστροφή Ζαχιρ. Μόνο Παντελαρας και Χρήστος! #MasterChefGR / X”
Εντάξει δεν ξεχυλησε η χαρά με την επιστροφή Ζαχιρ. Μόνο Παντελαρας και Χρήστος! #MasterChefGR
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Και τελικά…
Eleni ◟̽◞̽ on X (formerly Twitter): “Το ξαναείπα αλλά ο πραγματικά με συγκινεί ο Ζαχίρ.Φαίνεται στα μάτια του το πόσο χαρούμενος και ευγνώμων είναι με αυτό που ζει.Σπάνια συναντάμε στις μέρες μας καθαρά βλέμματα.Μάθημα για όλους να μη το βάζουμε κάτω και να κυνηγάμε τα όνειρα μας. #MasterChefGR / X”
Το ξαναείπα αλλά ο πραγματικά με συγκινεί ο Ζαχίρ.Φαίνεται στα μάτια του το πόσο χαρούμενος και ευγνώμων είναι με αυτό που ζει.Σπάνια συναντάμε στις μέρες μας καθαρά βλέμματα.Μάθημα για όλους να μη το βάζουμε κάτω και να κυνηγάμε τα όνειρα μας. #MasterChefGR
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
