σε , ,

Η Gigi Ηadid τρώει το κράξιμο που της αξίζει για τη δυσφήμιση που έκανε στην Ελλάδα

Παρά την κατακραυγή, συνέχισε στο ίδιο ύφος να υπερασπίζεται το νόημα της ανάρτησής της

«Μην αφήνετε το Instagram να σας ξεγελάει», έγραψε το μοντέλο βάζοντας φωτογραφία της απ' τη Μύκονο...

Η Gigi Ηadid πήγε πρόσφατα στη Μύκονο για διακοπές, αλλά στάθηκε άτυχη καθώς της διέρρηξαν τη βίλα. Εμφανώς αναστατωμένη από το συμβάν, μπήκε στο Instagram και άρχισε να δυσφημεί την Ελλάδα.

Η Gigi hadid έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο: “Δεν ξαναπάω και δεν την συστήνω”

H Gigi Hadid λέει πως δεν σκοπεύει να ξαναπάει στην Μύκονο, καθώς όπως αποκάλυψε, έπεσε θύμα ληστείας στην διάρκεια των πρόσφατων διακοπών της στο ελληνικό νησί. Το 24χρονο μοντέλο βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με την αδερφή της, Bella και άλλες φίλες τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 34χρονη αδερφής τους Alana.

Ανεβάζοντας στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram μια σέλφι στον καθρέφτη, το διάσημο μοντέλο έγραψε «Έπεσα θύμα ληστείας. Ποτέ δεν θα ξαναπάω lol. Δεν θα τη συνιστούσα. Ξοδέψτε τα χρήματά σας κάπου αλλού».

Η κλοπή συνέβη ενώ η Χαντίντ βρισκόταν έξω στο νησί με φίλους της.

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

9,957 Likes, 1,962 Comments – Gi’sposables 📸 (@gisposable) on Instagram: “Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t…”

Ωστόσο, οι απαντήσεις που έλαβε δεν ήταν μάλλον αυτές που περίμενε, καθώς οι περισσότερες υποστήριζαν την Ελλάδα και καυτηρίαζαν τη συμπεριφορά της.

Οι επικριτές χαρακτήρισαν τα σχόλια του μοντέλου ως απρόσεκτα και ανεύθυνα, υποστηρίζοντας πως είναι παράλογο δαιμονοποιείς μια ολόκληρη χώρα για ένα μόνο συμβάν.

Κάποιος σχολίασε: «Έπεσα θύμα ληστείας στο Μαϊάμι…Δεν λέω στους ανθρώπους να μην πηγαίνουν εκεί… Ανόητη ανάρτηση».

Κάποιος άλλος σημείωσε πως η Ελλάδα βασίζεται αρκετά στον τουρισμό, λέγοντας «Μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για την Ελλάδα είναι ο τουρισμός της και εσύ κυριολεκτικά δυσφημείς τη χώρα. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τη Μύκονο κάθε χρόνο. Επειδή συνέβη σε εσένα, δεν σημαίνει πως συμβαίνει στον καθένα. Έχεις ποτέ δει τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που συμβαίνουν στη χώρα σου; Για να μην αναφέρω τις μαζικές δολοφονίες. Σε παρακαλώ! Τι σημαίνει ότι κανείς δεν θα πρέπει να επισκέπτεται τις ΗΠΑ;».

Μετά τις αντιδράσεις στην αρχική της ανάρτηση, η Χαντίντ σχολίασε στην ίδια φωτογραφία επιμένοντας στην ίδια στάση απαντώντας στους επικριτές της:

«Αφήστε με εξηγήσω στον καθένα που πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω τη γνώμη μου για την εμπειρία που βίωσα και να προειδοποιήσω τον κόσμο – Έπεσα θύμα ληστείας μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, με κάποιες ληστείες να είναι ένοπλες.

Ήταν αδύνατον να επικοινωνήσω με κανένα από τα όργανα επιβολής του νόμου πέρα από την τοπική μου ασφάλεια. Αυτό είναι ένα προνόμιο που οι περισσότεροι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί δεν το έχουν.

Εάν κάτι συμβεί όταν το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και όταν το τμήμα είναι ανοικτό, δεν μοιάζει η εκπαίδευσή τους και το ανθρώπινο δυναμικό τους να επαρκεί για την ασφάλεια των ανθρώπων ή να προφταίνουν όλα τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάθε βράδυ εκεί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα μόνο επειδή εκεί βίωσα αυτήν την εμπειρία).

Αυτές δεν είναι πληροφορίες που μαθαίνει ο κόσμος πριν πάει. Αν γνώριζα ότι συμβαίνει τόσο πολύ και δεν υπάρχουν επαρκείς υποδομές για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν θα πήγαινα. Οπότε, αυτή είναι η γνώμη μου βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και το ότι δεν σας αρέσει δεν είναι πρόβλημά μου. Τέλος, ξεκωλώνομαι στη δουλειά και ποτέ δεν κάνω ταξίδια σαν και αυτό για τον εαυτό μου και για τους φίλους μου, οπότε εάν θέλω να δημοσιεύσω φωτογραφίες αφότου έχω πέσει θύμα ληστείας, θα το κάνω».

Τα σχόλια όμως συνέχισαν να την κατακρίνουν:

Μία χρήστης έγραψε στο Twitter πως καταλαβαίνει ότι η Χαντίντ είναι σοκαρισμένη από τη διάρρηξη, αλλά είναι ρηχό το να λέει στους ανθρώπους να μην πηγαίνουν στην Μύκονο τη στιγμή που ετοιμάζεται να επιστρέψει γρήγορα στις ΗΠΑ, όπου οι άνθρωποι σκοτώνονται κάθε λεπτό στο δρόμο. Επίσης πρόσθεσε πως τα ελληνικά νησιά είναι από τα πιο ασφαλή μέρη να πάει κανείς.

Lisbeth Bitsch Jensen 🇩🇰🌊🌏🐬❣️ on Twitter

It’s understandable that #GigiHadid has been shaken by the break-in, but shaming #Mykonos and telling ppl not to go there is quite shallow when she rushes back to USA, where ppl litterally get killed in the streets every minute. The greek islands are among the safest places to go

Μια άλλη χρήστης την ειρωνεύτηκε ποστάροντας αυτό το Gif, στο οποίο λέει ότι κανέναν δεν νοιάζει που δεν θα ξαναπάει στην Ελλάδα:

Kate | Bangpink’s world 🇬🇷 on Twitter

Gigi Hadid: I am never going back to Greece 🇬🇷Greece: https://t.co/6frJoAlN0T

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Είσαι εκατομμυριούχος. Το γεγονός ότι κατηγορείς την πιο ωραία χώρα και το ωραίο νησί επειδή έπεσες θύμα ληστείας είναι αδιάφορο. Έπεσες θύμα ληστείας επειδή είσαι αυτή που είσαι, όχι εξαιτίας του μέρους. Νομίζω κάποιος της τάξης σου μπορεί να το καταλάβει αυτό».

p 🦋 on Twitter

You are a millionaire @GiGiHadid. The fact that you are blaming the most beautiful country/island as a reason for being robbed is so ignorant. You were robbed because of who you are, not where you are. I’m sure someone of your status can understand this concept.

Ενώ μια άλλη χρήστης έγραψε: «Η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, ο Louis Tomlinson στο Λος Άντζελες. Τους είδαμε να κλαψουρίζουν και να σκυλιάζουν για αυτό; Οι πολίτες της Νέας Υόρκης ληστεύονται συνέχεια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν πρέπει να ξαναπάει στην Νέα Υόρκη; Το να κακολογείς την Ελλάδα δεν είναι απλώς ανώριμο, δείχνει ασέβεια. Η Ελλάδα δεν είναι η τέλεια χώρα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά το ίδιο ισχύει για όλες τις χώρες.»

chrys on Twitter

but unfortunately its a common thing in the 21st century. talking shit about greece and greek people is not just immature, its also disrespectful. greece is not the perfect country. there are a lot of things we need to improve but so do all countries.

Το Harpers Bazaar έκανε δημοσκόπηση ρωτώντας εάν άλλαξε η γνώμη των αναγνωστών του για την Ελλάδα λόγω της ανάρτησης της Χαντίντ και το αποτέλεσμα ήτα αυτό:

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουίζ Γενικών Γνώσεων: 20 ερωτήσεις που θα τεστάρουν τις γνώσεις σου

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση