σε , , ,

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη καταγγέλλει αυτό που της συνέβη στον Κεραμεικό

Και θέλει η καταγγελία της να φτάσει στα αυτιά των συγγενών του άνδρα που της επιτέθηκε

Η Γωγώ Δελογιάννη έγινε γνωστή απ’ το Masterchef το 2017, όταν αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική στα 30 της.

Εκτός απ’ τις μαγειρικές της ικανότητες (τις οποίες ξεδίπλωσε και βγαίνοντας απ’ το παιχνίδι στην ταβέρνα του BIOS) έγινε αγαπητή και για το χιούμορ της αλλά και γιατί τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Σήμερα είναι, εκτός από σεφ, και πετυχημένη youtuber.

Διάβασα αυτό στο Facebook της, και το μεταφέρω χωρίς το όνομα του κυρίου (όποιος θέλει να το δει μπαίνει στο προφίλ της).

Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω. Ενώ οδηγούσα στον Κεραμεικό χρειάστηκε να κάνω όπισθεν, επειδή φορτηγό, μπροστά μου, είχε κολλήσει μεταξύ σταθμευμένων. Πίσω μου είχα μηχανάκι, με οδηγό περίπου στα 65, το οποίο άρχισε να μου κορνάρει επίμονα πιστεύοντας ότι δεν τον έχω δει. Σταματάω, του λέω “καλά καλέ, σε είδα” κι έρχεται στο παράθυρο μου λέγοντάς μου “εγώ, μωρή χοντρή, βλέπω ότι πας πίσω τόση ώρα. Πού το ξέρω ότι με είδες, ε;”.

Του απαντάω κάτι τύπου “Καλά, καλά, φύγε τώρα, εντάξει” και τεντώνοντας το χέρι του να με χτυπήσει μου απαντάει “ποιος να φύγει μωρή καριόλα;” του λέω “εσύ και μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις γιατί θα σου κόψω το χέρι”. Τότε μου τραβάει σφαλιάρα μέσα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει από το μηχανάκι φωνάζοντας “Όλες οι καριόλες με το μεγάλο στόμα βγήκατε στους δρόμους, καριόλα γαμημένη που θα μου πεις να φύγω”.

Εκείνη τη στιγμή, κύριος από μπροστινό συνεργείο έργων ύδρευσης λέει του τύπου να φύγει και ένας άλλος, που έμοιαζε το αφεντικό των εργατών, του φωνάζει “άστους να κάνουν ό,τι θέλουν, εμείς εδώ τη δουλειά μας”.

Δύο κύριοι έρχονται στο παράθυρο μου, όπου είναι κολλημένος ο τύπος με το χέρι του σε στάση έτοιμη να ρίξει επόμενη σφαλιάρα, του ζητάνε να φύγει και να μη με πειράξει, τους απαντάει ότι γέμισαν οι δρόμοι καριόλες κι ότι θα κάνει ό,τι θέλει και θα τους φτιάξει κι αυτούς. Εγώ φεύγω, παρκάρω το αυτοκίνητο μου 3 μέτρα πιο κει και συνεχίζω τις δουλειές μου ενώ ο τύπος με το μηχανάκι απειλεί να γαμήσει κι εμένα και τον κύριο που του ζήτησε να φύγει. Μας απειλεί ότι θα μας βάλει φυλακή, παίρνω την πινακίδα του, παίρνω τον κύριο που με βοήθησε πιο κει και, κάνοντας ασκήσεις ψυχραιμίας, του λέω να τον αφήσουμε να φύγει.

Απευθύνθηκα στην αστυνομία, μου υποσχέθηκαν ότι με την πινακίδα του θα τον βρουν και θα τον συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αυτό μπορεί και να μη γίνει ποτέ, γιατί κάποιος κρίκος της αλυσίδας μπορεί να βαρεθεί ή να αδιαφορήσει.

Ξέρω όμως οτι το όνομά του είναι […] κι οδηγεί ένα άσπρο μηχανάκι. 

Και θέλω πολύ αυτό το κείμενο να φτάσει στα παιδιά και στα εγγόνια του και στους φίλους του και στους συγγενείς του για να ξέρουν ότι ο τύπος είναι ένας άξεστος, τελευταίος μισογύνης και ότι το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν σκέφτηκα να τον φτύσω στη μούρη. Για τα σκατά που ξεστόμισε και για όλους όσοι αύριο μπορεί να είναι στη θέση μου.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χυδαία επίθεση σε κοπέλα που ήταν σε παραλία της Κινέτας με το σκυλί της

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Πιο πολύ με στεναχώρησε και με εξόργισε το γεγονός ότι κανένας δεν έκανε τίποτα και ιδιαίτερα το αφεντικό του συνεργείου.

    Αν ήταν μάνα σας ή αδερφή σας ή κόρη σας το ίδιο αδιάφοροι θα ήσασταν;

    Έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο τον ηλίθιο.

Αφήστε μια απάντηση