Μετά από ένα επεισοδιακό τελικό, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης.
Κάτι που είχε σωστά διαφανεί απ’ το γκάλοπ των Μικροπραγμάτων:
Αυτή ήταν η πρώτη του αντίδραση
just an echo on X (formerly Twitter): “Δεν θα το βαρεθώ ποτέ αυτό το βίντεο!! Η στιγμή που ο Σάκης ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας είναι ο νικητής του #SurvivorGR 2018!! pic.twitter.com/apQD9blIJ7 / X”
Δεν θα το βαρεθώ ποτέ αυτό το βίντεο!! Η στιγμή που ο Σάκης ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας είναι ο νικητής του #SurvivorGR 2018!! pic.twitter.com/apQD9blIJ7
Πριν την εμφάνιση των δυο φιναλίστ, ένταση προκλήθηκε όταν μια ομάδα ατόμων εισέβαλαν στο Άλσος Βεΐκου και άρχισαν να πετούν μπουκάλια με νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου ενώ άλλοι λένε πως ήταν κάποιοι που διαμαρτύρονταν για τις τουρκικές παραγωγές..
“Ντου” στον τελικό του Surviror
Uploaded by Antonis Korpis on 2018-07-13.
Οι αντιδράσεις ήταν φυσικά ανάμεικτες. Άλλοι χάρηκαν με το αποτέλεσμα
Χριστίνα Τζέννερη 💅🍷 on X (formerly Twitter): “#survivorgr #SurvivorPanoramaGRΜαγεία 🍋🍋🍋🍋🍋 pic.twitter.com/3XmlTsjcS0 / X”
survivorgr #SurvivorPanoramaGRΜαγεία 🍋🍋🍋🍋🍋 pic.twitter.com/3XmlTsjcS0
Λυσσασμένο♂Τσιουάουα♂ on X (formerly Twitter): “👈Χωρίς τουΐτερ👉Με τουΐτερ #survivorGR pic.twitter.com/OAEUsVz2Vx / X”
👈Χωρίς τουΐτερ👉Με τουΐτερ #survivorGR pic.twitter.com/OAEUsVz2Vx
Spiros Soulis on X (formerly Twitter): “Θα ψηφίσω τον Ηλία. Πάρ´ όλα αυτά, συγχαρητήρια Ηλία ΚΑΙ Κατερίνα που φτάσατε στον τελικό. Για να αντέξετε ως εδώ, έχετε και οι δυο σας πολλά από αυτά που χρειάζονται σε ένα τόσο σκληρό και ανθρωποφάγο ριάλιτι. Είστε και οι δύο και νικητές, και χαμένοι. #SurvivorGr / X”
Θα ψηφίσω τον Ηλία. Πάρ´ όλα αυτά, συγχαρητήρια Ηλία ΚΑΙ Κατερίνα που φτάσατε στον τελικό. Για να αντέξετε ως εδώ, έχετε και οι δυο σας πολλά από αυτά που χρειάζονται σε ένα τόσο σκληρό και ανθρωποφάγο ριάλιτι. Είστε και οι δύο και νικητές, και χαμένοι. #SurvivorGr
Ζουμπουλία ®🇬🇷❤️😛 on X (formerly Twitter): “Για όσο bullying πέρασα τις τελευταίες μέρες, κι όσο πόλεμο κάνατε σε όσους στηρίξαμε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι την παίκτρια που θέλατε… στιγμή ανεκτίμητη η φάτσα σας όταν έλεγε ο Σάκης το όνομα του Ηλία. Και δε συνηθίζω να βρίζω…αλλά τον ήπιατε κανονικότατα..Άι σιχτίρ #survivorgr / X”
Για όσο bullying πέρασα τις τελευταίες μέρες, κι όσο πόλεμο κάνατε σε όσους στηρίξαμε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι την παίκτρια που θέλατε… στιγμή ανεκτίμητη η φάτσα σας όταν έλεγε ο Σάκης το όνομα του Ηλία. Και δε συνηθίζω να βρίζω…αλλά τον ήπιατε κανονικότατα..Άι σιχτίρ #survivorgr
Ναυσικααα on X (formerly Twitter): “Σήμερα ο Ηλίας νίκησε για όλη την ομάδα των μαχητών που τόσο κατάφωρα αδίκησε η παραγωγή με τις διαρκείς αλλαγές κανονισμών, μόνο και μόνο για να ευνοηθεί η … όλοι ξέρουμε πια. Μπράβο Ηλία, μπράβο μαχητές!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ 💪💪💪🏆🏆🏆#survivorgr / X”
Σήμερα ο Ηλίας νίκησε για όλη την ομάδα των μαχητών που τόσο κατάφωρα αδίκησε η παραγωγή με τις διαρκείς αλλαγές κανονισμών, μόνο και μόνο για να ευνοηθεί η … όλοι ξέρουμε πια. Μπράβο Ηλία, μπράβο μαχητές!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ 💪💪💪🏆🏆🏆#survivorgr
JavaScript is not available.
No Description
Παολινα Μαρτινεζ on X (formerly Twitter): “O Νικολας μόλις είπε ο Σάκης το ονομα του Ηλία 🏆 ντάξει όλα τα λεφτά😂😂 #survivorGR pic.twitter.com/UQb9WzXCwb / X”
O Νικολας μόλις είπε ο Σάκης το ονομα του Ηλία 🏆 ντάξει όλα τα λεφτά😂😂 #survivorGR pic.twitter.com/UQb9WzXCwb
Και άλλοι κατηγόρησαν το κοινό και την παραγωγή για διακρίσεις
Mικαέλλα 🦁 on X (formerly Twitter): “Εγώ πάντως θα θυμάμαι ένα 25 χρόνο κοριτσάκι που κατάφερε τόσα πολλά.Ένα δυναμικό κορίτσι που δεν τα έβαλε ποτέ κάτω,που αγωνιζόνταν και ξεπερνούσε κάθε μέρα τον εαυτό της.Ένα κορίτσι που μας έμαθε ότι γυναίκες-άντρες είναι ίσοι. Κοριτσάρα μου respect! #survivorgr #δαλακα / X”
Εγώ πάντως θα θυμάμαι ένα 25 χρόνο κοριτσάκι που κατάφερε τόσα πολλά.Ένα δυναμικό κορίτσι που δεν τα έβαλε ποτέ κάτω,που αγωνιζόνταν και ξεπερνούσε κάθε μέρα τον εαυτό της.Ένα κορίτσι που μας έμαθε ότι γυναίκες-άντρες είναι ίσοι. Κοριτσάρα μου respect! #survivorgr #δαλακα
Μaria ❤️🤍 on X (formerly Twitter): “Ενα θα πω. αφου δεν βγηκε η Κατερινα Δαλακα δεν προκειται να βγει γυναίκα νικήτρια.. Πόση αδικία!! Τόσος οχετός εδω μέσα, τόση προπαγάνδα!! Μπραβο στον Ηλία αλλά το survivor ήταν ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλακα!! Κατερίνα είμαστε περήφανοι για σένα! Το αξιζες όσο τίποτα! #SurvivorGR / X”
Ενα θα πω. αφου δεν βγηκε η Κατερινα Δαλακα δεν προκειται να βγει γυναίκα νικήτρια.. Πόση αδικία!! Τόσος οχετός εδω μέσα, τόση προπαγάνδα!! Μπραβο στον Ηλία αλλά το survivor ήταν ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλακα!! Κατερίνα είμαστε περήφανοι για σένα! Το αξιζες όσο τίποτα! #SurvivorGR
Πράσσειν Αλογα on X (formerly Twitter): “ΔΑΛΑΚΑΡΑ ΜΟΥ είσαι η νικήτρια στις καρδιές μας και αν δεν κέρδισες εσυ φετος δεν υπάρχει περίπτωση να το παρει γυναίκα ποτέ!Δαλακαρα σε αγαπάμε και είσαι στος καρδιές μας ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Δαλακαρα Μόνο ρε #survivorGR / X”
ΔΑΛΑΚΑΡΑ ΜΟΥ είσαι η νικήτρια στις καρδιές μας και αν δεν κέρδισες εσυ φετος δεν υπάρχει περίπτωση να το παρει γυναίκα ποτέ!Δαλακαρα σε αγαπάμε και είσαι στος καρδιές μας ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Δαλακαρα Μόνο ρε #survivorGR
Γιούχα 🐶🐻🦟🦅 on X (formerly Twitter): “Αυτη η χωρα δε θα ξεπερασει ποτε τον σεξισμο κ τον ρατσισμο…Αναμεσα σε μια καλη γυναικα κ εναν μετριο αντρα, παντα θα προτιματε τον αντρα… Καληνυχτα Κεμαλ #survivorGR / X”
Αυτη η χωρα δε θα ξεπερασει ποτε τον σεξισμο κ τον ρατσισμο…Αναμεσα σε μια καλη γυναικα κ εναν μετριο αντρα, παντα θα προτιματε τον αντρα… Καληνυχτα Κεμαλ #survivorGR
JavaScript is not available.
No Description
Αν έχεις ιδέες! on X (formerly Twitter): “#survivorGR όσοι βρίζετε ακόμα την Κατερίνα αποδεικνύετε ότι χεστηκατε για τον Ηλία. Θέλατε απλά να χάσει η Δαλακα.Νικησε το μίσος και η κακια. Κρίμα για τον Λιάκο που σηκώνει μια κούπα γεματη κόμπλεξ και κακία των χειτερς. / X”
survivorGR όσοι βρίζετε ακόμα την Κατερίνα αποδεικνύετε ότι χεστηκατε για τον Ηλία. Θέλατε απλά να χάσει η Δαλακα.Νικησε το μίσος και η κακια. Κρίμα για τον Λιάκο που σηκώνει μια κούπα γεματη κόμπλεξ και κακία των χειτερς.
JavaScript is not available.
No Description
Λένα on X (formerly Twitter): “Στο φετινό #Survivorgr έγινε το εξής: Η Δαλάκα είναι η νικήτρια και ο Ηλίας πήρε τα λεφτά. / X”
Στο φετινό #Survivorgr έγινε το εξής: Η Δαλάκα είναι η νικήτρια και ο Ηλίας πήρε τα λεφτά.
Make pizza not war on X (formerly Twitter): “ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ: Απόλυτη ισότητα μεταξύ των δυο φύλων ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ: Αποκλειστική στήριξη σε γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Και κάπως έτσι κάνετε μόνοι σας τον διαχωρισμό ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ #survivorGR / X”
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ: Απόλυτη ισότητα μεταξύ των δυο φύλων ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ: Αποκλειστική στήριξη σε γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Και κάπως έτσι κάνετε μόνοι σας τον διαχωρισμό ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ #survivorGR
Κάτι που ίσως ισχύει σε ένα βαθμό, αλλά και η ίδια η Δαλάκα δεν έδειξε τον καλύτερο χαρακτήρα
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Σοφία Πετρίλο on X (formerly Twitter): “Ως μέλος της κοινωνίας,ως τηλεθεάτρια και ως γριά δεν θα μου είναι ευχάριστο να δω να επιβραβεύεται μια προβληματική προσωπικότητα και κυρίως,ένα τόσο κακό πρότυπο. Ισως στην ζωή της να είναι ψυχούλα και ο πιο καλός άνθρωπος της γης, αλλά μέσα στο #survivorGR ήταν η χειρότερη. / X”
Ως μέλος της κοινωνίας,ως τηλεθεάτρια και ως γριά δεν θα μου είναι ευχάριστο να δω να επιβραβεύεται μια προβληματική προσωπικότητα και κυρίως,ένα τόσο κακό πρότυπο. Ισως στην ζωή της να είναι ψυχούλα και ο πιο καλός άνθρωπος της γης, αλλά μέσα στο #survivorGR ήταν η χειρότερη.
Επιπλέον κυκλοφόρησαν πρόσφατα κάποια τουίτ από το 2013 που φέρονται να ανήκουν στην ίδια, από έναν παλιό λογαριασμό και στα οποία υπάρχουν πολύ επικριτικά σχόλια. Ίσως και αυτά, είτε είναι πραγματικά δικά της είτε όχι, να επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα
Και του χρόνου
Efi Mpasou 👑 on X (formerly Twitter): “#survivorgr δεν θυμάμαι Σε ποιο tweet το ειχα δει αλλα καποιος εγραψε που είναι η Ελενη Λουκα????, Ευχαριστουμε την Ευαρα (γυρνα στο twitter εισαι τρελο troll @eviiisa) pic.twitter.com/LmDBSQ7BOj / X”
survivorgr δεν θυμάμαι Σε ποιο tweet το ειχα δει αλλα καποιος εγραψε που είναι η Ελενη Λουκα????, Ευχαριστουμε την Ευαρα (γυρνα στο twitter εισαι τρελο troll @eviiisa) pic.twitter.com/LmDBSQ7BOj




