σε ,

«Μακράν πιο δημιουργικός και έντιμος ο Ηλίας» – Όλοι μιλάνε για το MasterChef

Οι τηλεθεατές είδαν κι έχουν πολλά να πουν

χαρ

Μετά την επιστροφή της Μαριάννας στο παιχνίδι και την ήττα του Ηλία από τον Γιώργο, οι κριτές έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στον Ηλία να μπει στο σπίτι αρκεί να καλούσε όποιον ήθελε από τον εξώστη και μέσω μονομαχίας να του πάρει την θέση. Ο μόνος που προσφέρθηκε να τον αντιμετωπίσει ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Τελικά ο Ηλίας έχασε και αυτή την δοκιμασία και αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Να πώς αντέδρασε το τουίτερ

Η μάχη μεταξύ Μπέλλου και Ηλία δίχασε το κοινό

JavaScript is not available.

No Description

Κωλοσκαbility on X (formerly Twitter): “Ηλίας: Μπέλλο το αγγούρι τι το κάνουμε?Μπέλλος: Ηλία το αγγούρι δεν είναι για τη συνταγή… Ηλίας: Wait…Whaaaaat???? #MasterChefGR pic.twitter.com/MkOztm9Dc6 / X”

Ηλίας: Μπέλλο το αγγούρι τι το κάνουμε?Μπέλλος: Ηλία το αγγούρι δεν είναι για τη συνταγή… Ηλίας: Wait…Whaaaaat???? #MasterChefGR pic.twitter.com/MkOztm9Dc6

Κιουμπρικός 🎥🇬🇷 on X (formerly Twitter): “-Δεν θέλω να κράξω αλλά είναι μπουφος.-Ποιος;-Δεν θέλω να λέω ονόματα αλλά ο Μπέλλος.#MasterChefGR pic.twitter.com/vijZehnUVB / X”

Δεν θέλω να κράξω αλλά είναι μπουφος.-Ποιος;-Δεν θέλω να λέω ονόματα αλλά ο Μπέλλος.#MasterChefGR pic.twitter.com/vijZehnUVB

ᗰ ᖇ ᑭ ᑌ ᗰ ᑭ K I ᑎ on X (formerly Twitter): “Ηλίας 26 ετών ,πέρασε στις ευκαιρίες την Σουζάνα #MasterChefGR pic.twitter.com/TExpkTfpdC / X”

Ηλίας 26 ετών ,πέρασε στις ευκαιρίες την Σουζάνα #MasterChefGR pic.twitter.com/TExpkTfpdC

Η Απροσάρμοστη on X (formerly Twitter): “Ο Μπέλλος έφτιαξε συνταγή άλλου που την είχε δοκιμάσει πόσες φορές και τους πείραξε που ο Γιώργος έδωσε ιδέα στον Ηλία να φτιάξει τη γρανίτα. Η μπαλοτίνα όμως που ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο πιάτο ήταν δική του ιδέα. #MasterChefGR / X”

Ο Μπέλλος έφτιαξε συνταγή άλλου που την είχε δοκιμάσει πόσες φορές και τους πείραξε που ο Γιώργος έδωσε ιδέα στον Ηλία να φτιάξει τη γρανίτα. Η μπαλοτίνα όμως που ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο πιάτο ήταν δική του ιδέα. #MasterChefGR

Ms Chanandler Bong on X (formerly Twitter): “Εν τω μεταξύ, τη λέτε πολλοί στο μπελλο επειδή πήγε με συνταγή.. Λες και ο Ηλίας θα έπαιρνε 10 random υλικα και θα μοιραζόταν και τη μυστική συνταγή του καβουροπατι μαζί του, αν ήταν στη θέση του.. Δεν φτάνει που συμμετείχε σε αυτό το φιάσκο!! #MasterChefGR / X”

Εν τω μεταξύ, τη λέτε πολλοί στο μπελλο επειδή πήγε με συνταγή.. Λες και ο Ηλίας θα έπαιρνε 10 random υλικα και θα μοιραζόταν και τη μυστική συνταγή του καβουροπατι μαζί του, αν ήταν στη θέση του.. Δεν φτάνει που συμμετείχε σε αυτό το φιάσκο!! #MasterChefGR

Chloe on X (formerly Twitter): “Πολύ μάγκας ο Ηλίας! Από το μηδέν με 3 υλικά έβγαλε πιαταρα! Μακράν ποιο δημιουργικός και έντιμος βέβαια που δεν διάλεξε μόνος του αλλά ρώτησε ποιος θέλει να κατεβει. #MasterChefGR / X”

Πολύ μάγκας ο Ηλίας! Από το μηδέν με 3 υλικά έβγαλε πιαταρα! Μακράν ποιο δημιουργικός και έντιμος βέβαια που δεν διάλεξε μόνος του αλλά ρώτησε ποιος θέλει να κατεβει. #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

Τα ζευγαράκια έκλεψαν πάλι την παράσταση

Μια_βλαμμένη_Αλίκη on X (formerly Twitter): “Still a better love story than Mpelos – Maria #MasterchefGR https://t.co/4KQ4VF6sN1 / X”

Still a better love story than Mpelos – Maria #MasterchefGR https://t.co/4KQ4VF6sN1

akTVstis on X (formerly Twitter): “-But, what about us?-We will always have Paris…#MasterchefGR pic.twitter.com/pTaTLpmKQV / X”

But, what about us?-We will always have Paris…#MasterchefGR pic.twitter.com/pTaTLpmKQV

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

ΠΟΣΙΜΠΟΛ on X (formerly Twitter): “Repost #MasterChefGR pic.twitter.com/4oqJ7t5Kd4 / X”

Repost #MasterChefGR pic.twitter.com/4oqJ7t5Kd4

σουρουκλεμε on X (formerly Twitter): “Κλαίω ποιος σατανάς το έκανε 😂😂😂😂#MasterChefGR pic.twitter.com/OLx5AClBdP / X”

Κλαίω ποιος σατανάς το έκανε 😂😂😂😂#MasterChefGR pic.twitter.com/OLx5AClBdP

Katia Mask on X (formerly Twitter): “Δημήτρης ΜπέλλοςΚαι το Μαράκι είχε με το μέρος τουΚαι από αρχηγός ομαδικής γλίτωσεΚαι από τάκο γλίτωσε επειδή το Μαράκι είχε χρυσή καρτουλα και δεν την έδωσε στον Ηρακλή.Και το Μαράκι χώρισεΚαι στην πρώην του γύρισεΕίχε πρόγραμμα #MasterChefGR pic.twitter.com/KI9vgqfFAp / X”

Δημήτρης ΜπέλλοςΚαι το Μαράκι είχε με το μέρος τουΚαι από αρχηγός ομαδικής γλίτωσεΚαι από τάκο γλίτωσε επειδή το Μαράκι είχε χρυσή καρτουλα και δεν την έδωσε στον Ηρακλή.Και το Μαράκι χώρισεΚαι στην πρώην του γύρισεΕίχε πρόγραμμα #MasterChefGR pic.twitter.com/KI9vgqfFAp

Δημήτρης Μαρικος on X (formerly Twitter): “Ωραία η τόλμη και γοητεία αλλά ποτέ ξεκινάει το μαστερσεφ??#MasterChefGR / X”

Ωραία η τόλμη και γοητεία αλλά ποτέ ξεκινάει το μαστερσεφ??#MasterChefGR

George Tsiros on X (formerly Twitter): “Ντροπή να βγάζετε το καλύτερο πιάτο εκτός για να μείνει το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής μέσα #MasterChefGR / X”

Ντροπή να βγάζετε το καλύτερο πιάτο εκτός για να μείνει το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής μέσα #MasterChefGR

Κιουμπρικός 🎥🇬🇷 on X (formerly Twitter): “-Βγήκα έξω και είδα ότι είμαι η πιο αγαπητή.-Που το είδες;-Σε μια ομαδική που έχουμε φτιάξει με Χανταμπάκη και τις FF.#MasterChefGR pic.twitter.com/YnDlPUCiQ8 / X”

Βγήκα έξω και είδα ότι είμαι η πιο αγαπητή.-Που το είδες;-Σε μια ομαδική που έχουμε φτιάξει με Χανταμπάκη και τις FF.#MasterChefGR pic.twitter.com/YnDlPUCiQ8

The Engineer on X (formerly Twitter): “Όταν έχεις χοντρό βύσμα και τον παίρνεις τηλέφωνο κλαίγοντας επειδή έχασες και τη 15η ευκαιρία να ξαναμπείς στο παιχνίδι να σου δώσει άλλη μια… #MasterChefGR @masterchefgr pic.twitter.com/EryYHduuNl / X”

Όταν έχεις χοντρό βύσμα και τον παίρνεις τηλέφωνο κλαίγοντας επειδή έχασες και τη 15η ευκαιρία να ξαναμπείς στο παιχνίδι να σου δώσει άλλη μια… #MasterChefGR @masterchefgr pic.twitter.com/EryYHduuNl

JavaScript is not available.

No Description

Ενώ πολλοί τα έβαλαν και με τους κριτές

anmar on X (formerly Twitter): “#MasterChefGRαπορια ειναι πως οι κριτες ανεχονται και παιρνουν μερος σε ενα τετοιο…καραγκιοζιλικι !!ρε σεις φουτζιτσουκουτσοιωαννιδη ΗΜΑΡΤΟΝ -ηλια σου δωσαμε ευκαιρια, 1η 2η 3η 4η,αλλα δυσυχως ….ΔΕΕΕΕΕΝ !!-θα σε ξανακαλεσουμε σε 10μερες !!γιατι σε….αγαπουν !! pic.twitter.com/b72Cy1w9FF / X”

MasterChefGRαπορια ειναι πως οι κριτες ανεχονται και παιρνουν μερος σε ενα τετοιο…καραγκιοζιλικι !!ρε σεις φουτζιτσουκουτσοιωαννιδη ΗΜΑΡΤΟΝ -ηλια σου δωσαμε ευκαιρια, 1η 2η 3η 4η,αλλα δυσυχως ….ΔΕΕΕΕΕΝ !!-θα σε ξανακαλεσουμε σε 10μερες !!γιατι σε….αγαπουν !! pic.twitter.com/b72Cy1w9FF

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

Asteroskoni on X (formerly Twitter): “Χμ Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι μια αηδία για τους κριτές και την παραγωγή που με εξασφαλισμενη τη θεσούλα τους ξεφτιλιζουν νέα παιδιά που ασχολούνται με ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον… #MasterChefGR / X”

Χμ Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι μια αηδία για τους κριτές και την παραγωγή που με εξασφαλισμενη τη θεσούλα τους ξεφτιλιζουν νέα παιδιά που ασχολούνται με ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον… #MasterChefGR

Κυριακή on X (formerly Twitter): “Το να δοκιμάζουν πιάτα οι κριτές σε φάση αποχώρησης κ να ξέρουν ποιος έκανε τι …αυτό λέει πολλά…όποιον γουστάρουν κρατούν ..όποιον γουστάρουν διώχνουν…απλά τα πράγματα.. #masterchefgr / X”

Το να δοκιμάζουν πιάτα οι κριτές σε φάση αποχώρησης κ να ξέρουν ποιος έκανε τι …αυτό λέει πολλά…όποιον γουστάρουν κρατούν ..όποιον γουστάρουν διώχνουν…απλά τα πράγματα.. #masterchefgr

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Τι άνθρωπος είσαι, ανάλογα με το πώς περνάς την καραντίνα

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια