Μετά την επική «επίθεση» του Χαράλαμπου και το εν κουλί. Μετά από πολλά τραγούδια στο γιουκαλίλι του. Μετά από πολλές χαλαρές στιγμές του και τα αστεία του, ο Παντελής έχει καταλήξει να γίνει από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef.
Όχι άδικα για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι του Star.
Ειδικά στο επεισόδιο που ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στο βιολί, ο επίδοξος Masterchef φαίνεται πως μπήκε για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών.
Όλοι κατέληξαν να μιλάνε για τον Παντελή και τα κατορθώματά του
Οι πιστοί fans
👑🍊 Χρύσα Δριτσέλη -29/05/24🏹 on X (formerly Twitter): “Είναι καλόκαρδοςΕίναι καλός φίλοςΕίναι ευαίσθητοςΕίναι πολίτης του κόσμουΔεν είναι ρατσιστήςΈχει χιούμορΞέρει από μουσικήΈχει ήθοςΠαντελή αγόρι μου είσαι μοναδικό πλάσμα και γι αυτό ξεχώρισες στο φετινό #MasterChefGr τόσο πολύΓι αυτό είσαι ο πρωταγωνιστής / X”
Είναι καλόκαρδοςΕίναι καλός φίλοςΕίναι ευαίσθητοςΕίναι πολίτης του κόσμουΔεν είναι ρατσιστήςΈχει χιούμορΞέρει από μουσικήΈχει ήθοςΠαντελή αγόρι μου είσαι μοναδικό πλάσμα και γι αυτό ξεχώρισες στο φετινό #MasterChefGr τόσο πολύΓι αυτό είσαι ο πρωταγωνιστής
Alexandros Morellas on X (formerly Twitter): “Για να ανοίγετε τα μάτια σας δεινόσαυροι των καναλιών, που αναπαράγετε μόνο ηλίθια πρόσωπα στην TV: αν θέλετε να κάνετε κάτι νέο, αυθεντικό αλλά και μοντέρνο δώστε στον Παντελή εκπομπή μαγειρική-ταξιδιωτική να γυρίσει την Ελλαδα και να αναδειξει τις ομορφιές της. #MasterChefGR / X”
Για να ανοίγετε τα μάτια σας δεινόσαυροι των καναλιών, που αναπαράγετε μόνο ηλίθια πρόσωπα στην TV: αν θέλετε να κάνετε κάτι νέο, αυθεντικό αλλά και μοντέρνο δώστε στον Παντελή εκπομπή μαγειρική-ταξιδιωτική να γυρίσει την Ελλαδα και να αναδειξει τις ομορφιές της. #MasterChefGR
Maria on X (formerly Twitter): “Το συμπέρασμα του αποψινού επεισοδίου: Ο Παντελης αξίζει μια μαγειρική εκπομπή στην οποία θα τραγουδάει ταυτόχρονα. Επιβάλλεται να έχει guest star 2-3 φορές την εβδομάδα τον Θείο Λεωνίδα και όταν μαγειρεύει με χύτρα, να εμφανίζεται ο Χρηστάρας. Καληνύχτα σατανάδες! #MasterChefGR / X”
Το συμπέρασμα του αποψινού επεισοδίου: Ο Παντελης αξίζει μια μαγειρική εκπομπή στην οποία θα τραγουδάει ταυτόχρονα. Επιβάλλεται να έχει guest star 2-3 φορές την εβδομάδα τον Θείο Λεωνίδα και όταν μαγειρεύει με χύτρα, να εμφανίζεται ο Χρηστάρας. Καληνύχτα σατανάδες! #MasterChefGR
το γιουκαλιλι του παντελη on X (formerly Twitter): “Παντελη εχω γινει γραφική, το ξερω, αλλα σε εχω ερωτευτεί ρε φιλε. Παίζεις και βιολί και γιουκαλιλι και μπουζούκι. Ποσα θα αντέξω??? #MasterChefGr / X”
Παντελη εχω γινει γραφική, το ξερω, αλλα σε εχω ερωτευτεί ρε φιλε. Παίζεις και βιολί και γιουκαλιλι και μπουζούκι. Ποσα θα αντέξω??? #MasterChefGr
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Παλιά καραβάνα on X (formerly Twitter): “Δε ξέρω αν η Σπυριδούλα τελικά θα παντρευτεί πρώτη ή θα προλάβει ο Παντελης να ντυθεί γαμπρός με τόσες προτάσεις #MasterChefGR / X”
Δε ξέρω αν η Σπυριδούλα τελικά θα παντρευτεί πρώτη ή θα προλάβει ο Παντελης να ντυθεί γαμπρός με τόσες προτάσεις #MasterChefGR
FashionSS on X (formerly Twitter): “Και σκεφτείτε ότι ο Παντελής ήταν η τελευταία πόδια που δόθηκε.Πόσο σαπίλα θα ήταν άραγε το #masterchefgr χωρίς εκείνον; / X”
Και σκεφτείτε ότι ο Παντελής ήταν η τελευταία πόδια που δόθηκε.Πόσο σαπίλα θα ήταν άραγε το #masterchefgr χωρίς εκείνον;
Παξιμαδοκλέφτρα on X (formerly Twitter): “Ο παντελης άνετα κατεβαίνει για δήμαρχος Καλυμνου φέτος!!! Και βγαινει!!! #MasterChefGr / X”
Ο παντελης άνετα κατεβαίνει για δήμαρχος Καλυμνου φέτος!!! Και βγαινει!!! #MasterChefGr
JavaScript is not available.
No Description
mania🎶 on X (formerly Twitter): “Μπραβο του Παντελη που ειναι κ καλος μουσικος … τι παιδι ειναι αυτο μωρε μεσ’ την τρελη χαρα!!! 😁😀 #MasterChefGR / X”
Μπραβο του Παντελη που ειναι κ καλος μουσικος … τι παιδι ειναι αυτο μωρε μεσ’ την τρελη χαρα!!! 😁😀 #MasterChefGR
Αλλεργική on X (formerly Twitter): “Μπραβο, μαστερ του κεφιου, της ανοιχτης καρδιας, της μουσικης. Παντελης φορ εβερ❤ #MasterChefGR / X”
Μπραβο, μαστερ του κεφιου, της ανοιχτης καρδιας, της μουσικης. Παντελης φορ εβερ❤ #MasterChefGR
JavaScript is not available.
No Description
Ροξάκι on X (formerly Twitter): “Ο Παντελής, τραγουδάει, παίζει γιουκαλίλι, παίζει βιολί, παίζει μπουζούκι και εμείς οι φανς λιώνουμε #masterchefgr / X”
Ο Παντελής, τραγουδάει, παίζει γιουκαλίλι, παίζει βιολί, παίζει μπουζούκι και εμείς οι φανς λιώνουμε #masterchefgr
wonder land on X (formerly Twitter): “Ο Παντελής με τέτοιο σουξέ που χει κ τοστ να κάνει θα τον κρατήσουν #MasterChefGR / X”
Ο Παντελής με τέτοιο σουξέ που χει κ τοστ να κάνει θα τον κρατήσουν #MasterChefGR
👑🍊 Χρύσα Δριτσέλη -29/05/24🏹 on X (formerly Twitter): “Ο Παντελής ανοίγει βαζάκια τα μυρίζει κουλ τελείως λες κι είναι βόλτα στο super market και χαλαρός τελείως βγαίνει τελευταίος από την αποθήκη τροφίμων. Είσαι ένα παιχνίδι μόνος σου αγόρι μου #MasterChefGr / X”
Ο Παντελής ανοίγει βαζάκια τα μυρίζει κουλ τελείως λες κι είναι βόλτα στο super market και χαλαρός τελείως βγαίνει τελευταίος από την αποθήκη τροφίμων. Είσαι ένα παιχνίδι μόνος σου αγόρι μου #MasterChefGr
BeMilesAway on X (formerly Twitter): “Πόσες φορές ακόμη θα γράψουμε πόσο καλό παιδί είναι ο Παντελης 👍 #MasterChefGR / X”
Πόσες φορές ακόμη θα γράψουμε πόσο καλό παιδί είναι ο Παντελης 👍 #MasterChefGR
Neon Noir ♑️🃏 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Η φάση με τον Παντελή σήμερα είναι του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω. / X”
MasterChefGR Η φάση με τον Παντελή σήμερα είναι του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω.
Neon Noir ♑️🃏 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Η φάση με τον Παντελή σήμερα είναι του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω. / X”
MasterChefGR Η φάση με τον Παντελή σήμερα είναι του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω.
Το bromance με τον Χρήστο
JavaScript is not available.
No Description
κουκουβάγια…mar🦉🐶🐱🐾 on X (formerly Twitter): “Ρε Παντελή εσύ και ο Χρίστος είστε όλη η καλοσύνη του #masterchefgr !! / X”
Ρε Παντελή εσύ και ο Χρίστος είστε όλη η καλοσύνη του #masterchefgr !!
JavaScript is not available.
No Description
Terminator on X (formerly Twitter): “Κάθε φορά που δείχνει τον χρηστο να ξυπνάει τον Παντελή, οι μισές λιώνουν για το Παντελή με την πιτζαμουλα του και οι άλλες μισές για τον τρόπο που τον ξυπνάει ο Χρήστος #MasterChefGR / X”
Κάθε φορά που δείχνει τον χρηστο να ξυπνάει τον Παντελή, οι μισές λιώνουν για το Παντελή με την πιτζαμουλα του και οι άλλες μισές για τον τρόπο που τον ξυπνάει ο Χρήστος #MasterChefGR
Οι τιράντες του Παντελή on X (formerly Twitter): “”Σε παιδικό σταθμό δούλευα, τώρα βρήκα ένα ακόμα παιδί, τον Παντελή” Μια φιλία σαν αυτή του Παντελή, Χρήστου θέλω #MasterChefGR / X”
“Σε παιδικό σταθμό δούλευα, τώρα βρήκα ένα ακόμα παιδί, τον Παντελή” Μια φιλία σαν αυτή του Παντελή, Χρήστου θέλω #MasterChefGR
JavaScript is not available.
No Description
