σε ,

«Μπήκε ως Κρατς, βγήκε ως Χρήστος» – 23 αντιδράσεις για την αποχώρησή του απ’ το Masterchef

To ελληνικό τουίτερ είδε το επεισόδιο κι έχει πολλά να πει…

Screenshot_5

Μια ανάσα πριν τον τελικό, ο Χρήστος Μπάρκας αποχώρησε απ’ το Masterchef.

Ανέβασε μάλιστα μερικά μηνύματα στο Instagram του με το που προβλήθηκε η αποχώρησή του:

 

View this post on Instagram

 

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Σήμερα τελειώνει για μένα αυτό το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι μου στο @masterchefgr αλλά ανοίγονται νέοι δρόμοι και καινούργιες ευκαιρίες μπροστά μου! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό, ήθελα πολύ να παλέψω γι αυτό τον τίτλο αλλά χάρη στα άπειρα μηνύματα σας και την αγάπη που μου δείχνετε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός! Φεύγω από το @masterchefgr γεμάτος, καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα, γεμάτος όμορφες εικόνες και φυσικά χαρούμενος για τα όσα έζησα! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω! Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του @masterchefgr αυτό που κρατάω είναι μόνο τις όμορφες στιγμές, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα πάνω στη κουζίνα και τα ταξίδια που κάναμε με τους κριτές και τα παιδιά. Συγκινούμαι πολύ με τα όσα σας γράφω αλλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για όσα έζησα σ αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι! Το @masterchef είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε μάγειρα! Ένα πράγμα κατάλαβα και θέλω να σας συμβουλεύσω μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και πάντα να βρίσκετε λόγους για να χαμογελάτε! Θέλει κόπο, θέλει θυσίες, θέλει αφοσίωση, θέλει πάθος αλλά έτσι και αλλιώς τίποτα στη ζωή μας δεν έρχεται εύκολα! #masterchefgr @starchanneltv

A post shared by Xristos Barkas (@xristos_bark) on

 

View this post on Instagram

 

Οι αφανείς ήρωες, οι άνθρωποι που ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα χωρίς εσείς να τους βλέπετε, αλλά και οι άνθρωποι που εμείς χωρίς εκείνους δεν θα ήμασταν οι ίδιοι. Νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, οι άνθρωποι αυτοί είναι μια σπουδαία ομάδα 70 και πλέον ατόμων που ήταν μαζί μας κάθε μέρα! Παραγωγοί, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και ηχολήπτες… ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν είχα δει ποτέ πως γυρίζεται μια εκπομπή και δεν ήξερα πως είναι ο κόσμος της τηλεόρασης. Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν μπορώ να σας πω ότι ο κόσμος της τηλεόρασης που εγώ γνώρισα είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι, χαμογελαστοί με μεράκι και πάθος για τη δουλειά τους. Ήταν δίπλα μας σε ότι τους χρειαζόμασταν, στα εύκολα, στα δύσκολα και πάντα με μια σκέψη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα για όλους εσάς εκεί έξω! Άνθρωποι που αγαπούσαν πολύ όλο αυτό που κάνουν και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά τους! Σ αυτή λοιπόν την ομαδάρα εγώ οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι η επιτυχία της εκπομπής και όλων εμάς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σ εκείνους! Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά και εγώ ένιωσα ότι συνεργάστηκα με τους καλύτερους! Ευχαριστώ λοιπόν το @starchanneltv για την ευκαιρία που μου έδωσε και φυσικά όλη την ομάδα του @masterchefgr , σας αγαπώ πολύ!

A post shared by Xristos Barkas (@xristos_bark) on

Να τι είπαν οι τηλεθεατές

athensbynite🍋 on X (formerly Twitter): “Χρήστος, νέος Ντανος. Αν δεν κατέβει στα Γιάννενα στις #εκλογες να με φτύσετε #masterchefgr / X”

Χρήστος, νέος Ντανος. Αν δεν κατέβει στα Γιάννενα στις #εκλογες να με φτύσετε #masterchefgr

Theodora on X (formerly Twitter): “Best gif ever @scontizas #MasterchefGR pic.twitter.com/fV9mr6WlA4 / X”

Best gif ever @scontizas #MasterchefGR pic.twitter.com/fV9mr6WlA4

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Εχε γεια Χρησταρα! Εχε γεια! ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ με ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!!ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ και ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ !!! Το #masterChefgr ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΨΕ για εμενα. ΤΕΛΟΣ. pic.twitter.com/EErKR1Yer4 / X”

Εχε γεια Χρησταρα! Εχε γεια! ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ με ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ !!!ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ και ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ !!! Το #masterChefgr ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΨΕ για εμενα. ΤΕΛΟΣ. pic.twitter.com/EErKR1Yer4

JavaScript is not available.

No Description

Ευανθία Μπαλντημά🦁🕷️🐧🍫♟️ on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Θα είσαι ο νικητής της ❤ μας…Από εδώ και πέρα μαύρο στον τελικό…Χρήστο σε αγαπήσαμε για αυτό που έδειξες και όχι για κάτι άλλο..Είσαι ο Κρατς μας❤❤❤Καλή συνέχεια!!!💪💪💪 pic.twitter.com/hQ2b8gD7tc / X”

MasterChefGR Θα είσαι ο νικητής της ❤ μας…Από εδώ και πέρα μαύρο στον τελικό…Χρήστο σε αγαπήσαμε για αυτό που έδειξες και όχι για κάτι άλλο..Είσαι ο Κρατς μας❤❤❤Καλή συνέχεια!!!💪💪💪 pic.twitter.com/hQ2b8gD7tc

Το @ πάει στην ποταμιά 🦆 on X (formerly Twitter): “Και ακούστηκαν χίλια κρατς… #MasterChefGR pic.twitter.com/5hbbBn95jS / X”

Και ακούστηκαν χίλια κρατς… #MasterChefGR pic.twitter.com/5hbbBn95jS

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

Zouzouzou on X (formerly Twitter): “Ο καλυτερότερος! ♥️ @BarkasXristos RESPECT!#MasterChefGR pic.twitter.com/yvnyzEH8cc / X”

Ο καλυτερότερος! ♥️ @BarkasXristos RESPECT!#MasterChefGR pic.twitter.com/yvnyzEH8cc

JavaScript is not available.

No Description

Υπήρξαν διάφορες θεωρίες και αντιδράσεις…

Screenshot 4 4

Vivian on X (formerly Twitter): “και κοίτα να δεις σατανική σύμπτωση, σε μια δοκιμασία του τελικού θα είναι καλεσμένος ένας σεφ πρώην εργοδότης της Φαρμάκως που για μια άλλη διαβολική σύμπτωση ήταν και εργοδότης του κρυόκωλου πέρσι που για ακόμα μια περίεργη σύμπτωση ήταν πάλι καλεσμένος τελικού #masterchefgr / X”

και κοίτα να δεις σατανική σύμπτωση, σε μια δοκιμασία του τελικού θα είναι καλεσμένος ένας σεφ πρώην εργοδότης της Φαρμάκως που για μια άλλη διαβολική σύμπτωση ήταν και εργοδότης του κρυόκωλου πέρσι που για ακόμα μια περίεργη σύμπτωση ήταν πάλι καλεσμένος τελικού #masterchefgr

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

Sentinel on X (formerly Twitter): “#masterchefgr Το να βγαζεις στον τελικο δυο μετριους μαγειρες με πολυ ασχημους χαρακτηρες αγαπητοι κριτες μονο εσας και την οποια κριτικη σας ικανοτητα προσβαλει…Ααποτελει τεραστιο μειον στην προσωπικοτητα σας και σαφως εναν σοβαρος λογος να μην ξανα ερθω στα εστιατορια σας. / X”

masterchefgr Το να βγαζεις στον τελικο δυο μετριους μαγειρες με πολυ ασχημους χαρακτηρες αγαπητοι κριτες μονο εσας και την οποια κριτικη σας ικανοτητα προσβαλει…Ααποτελει τεραστιο μειον στην προσωπικοτητα σας και σαφως εναν σοβαρος λογος να μην ξανα ερθω στα εστιατορια σας.

Despina Smponia on X (formerly Twitter): “Όταν βλέπεις πως η σπυριδουλα πέρασε στον τελικό με αυτό το πιάτο #MasterChefGR pic.twitter.com/4LL4xYPoMR / X”

Όταν βλέπεις πως η σπυριδουλα πέρασε στον τελικό με αυτό το πιάτο #MasterChefGR pic.twitter.com/4LL4xYPoMR

iSlander on X (formerly Twitter): “Hello @GordonRamsay! This is the dish that sent a #MasterChefGR contestant directly to the final. May we have your opinion on this please? pic.twitter.com/m3Uza0bhgn / X”

Hello @GordonRamsay! This is the dish that sent a #MasterChefGR contestant directly to the final. May we have your opinion on this please? pic.twitter.com/m3Uza0bhgn

AnthS on X (formerly Twitter): “Απο την στιγμή που δεν πηγε ο Χρηστος τελικό ας βγει #MasterChefGR οποιος να ναι.Ετσι κ αλλιως το μετα μετράει Κ αλλοι στέφθηκαν νικητές αλλα δεν εκαναν κ πολλά / X”

Απο την στιγμή που δεν πηγε ο Χρηστος τελικό ας βγει #MasterChefGR οποιος να ναι.Ετσι κ αλλιως το μετα μετράει Κ αλλοι στέφθηκαν νικητές αλλα δεν εκαναν κ πολλά

Nina Maniati♌🇬🇷👩🏻‍🏫 on X (formerly Twitter): “Τελικά, ο πρώτος στο #MasterChefGR πάντα βγαίνει τρίτος… Καληνύχτα σας… Του χρόνου πάλι κ να δούμε… / X”

Τελικά, ο πρώτος στο #MasterChefGR πάντα βγαίνει τρίτος… Καληνύχτα σας… Του χρόνου πάλι κ να δούμε…

Κι ένα αντίο απ’ τον κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο

JavaScript is not available.

No Description


*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράπονα για την εμφάνιση του Χρήστου Μπάρκα στην «Φωλιά των Κου Κου»

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος κριτής του MasterChef είσαι;

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια