σε , , ,

Ο Κώστας Καραμανλής απάντησε -χωρίς υπεκφυγές!- για την φωτο χωρίς ζώνη

Η ανάρτησή του στο Facebook

Χτες έβαλα αυτό:

Μόνο στην Ελλάδα πολιτικοί θα φωτογραφίζονταν έτσι στο αμάξι χωρίς να ντρέπονται καθόλου

Σ’ αυτήν περιέγραφα πώς ένα συμβάν (ότι στη φωτο που έβγαλαν πριν ξεκινήσουν υπήρχαν κλιψάκια εκεί που κανονικά έπρεπε να είχαν βάλει ζώνες) μπορεί να είχε πολλές εξηγήσεις, όμως γιγαντωνόταν απ’ την προσπάθεια της κυρίας Βόζεμπεργκ να το καταπνίξει.

DestroGrenadier on Twitter

Ελιζα Βοζεμπεργκ: Ελληνίδα ευρωβουλευτής @vozemberg Κώστας Καραμανλής: Έλληνας βουλευτής Οδικώς από τις Σέρρες στην Αμφίπολη με κλιψάκια στις θήκες της ζώνης για να μην τις φορέσουν αλλά και να μη κάνει μπιπ μπιπ το SUV. Ο Ελληναρισμός στα καλύτερα του. Εύγε

Στο Instagram της όπου και είχε ανεβάσει τη φωτογραφία έσβηνε σχόλια που την εγκαλούσαν για την έλλειψη ζώνης, στο τουίτερ μπλόκαρε χρήστες που της έκαναν κριτική για το θέμα, και τελικά αντί να αποσιωπηθεί, το θέμα γιγαντώθηκε, κυρίως λόγω της ανάρτησής μου.

24 ώρες αργότερα, η κα Βόζεμπεργκ δεν έκανε κανένα σχόλιο επ’ αυτού, συνεχίζοντας να κρύβει κάτω απ’  το χαλί κάτι που, στην τελική, δεν είναι και το μεγαλύτερο σκάνδαλο του κόσμου και για το οποίο ενδεχομένως δεν έχει καν ευθύνη.

Μίλησε όμως ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής (εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού) με μια, υποδειγματική κατά τη γνώμη μου, ανάρτησή του στο Facebook.

Να τι έγραψε:

Kostas Karamanlis

Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή – ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος – δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής: Όταν οδηγούμε, φοράμε…

Έχω κριτικάρει πάρα πολλούς πολιτικούς. Δε θυμάμαι να έχει ξαναπαραδεχτεί κάποιος ένα λάθος, χωρίς εξηγήσεις και αιτιολογίες (παρότι πιθανότατα υπάρχουν).

Το να ευχαριστήσει μάλιστα κάποιος όλους όσους του έκαναν παρατηρήσεις είναι μάλλον απ’  τα άγραφα.

Οπότε, με δυο λόγια, ζώνες και προσεκτική οδήγηση για να είμαστε πάλι όλοι εδώ και μετά τις γιορτές. Και αγαπητοί πολιτικοί, γίνετε (επικοινωνιακά, έστω) σαν τον κ. Καραμανλή.  🙂

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Πες μας πώς οδηγείς και θα σου πούμε τι τύπος ανθρώπου είσαι 🚗

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Όποιοι δουλεύουν στο χώρο των υπηρεσιών ξέρουν οτι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια κριτική είναι να ευχαριστήσεις αυτόν που την κάνει, και αυτό γιατί αμέσως τον αφοπλίζεις. Τον αναγκάζεις από μια επιθετική στάση που έχει αρχικά να σου πει “παρακαλώ”.

    Επίσης να παρατηρίσω οτι δεν είπε “συγγνώμη”, ούτε είπε “παραδέχομαι το λάθος μου”.
    Είπε “αυτοί που κάνουν λάθοι πρέπει να το παραδέχονται”.
    Αυτό περί υπεκφυγών.

Αφήστε μια απάντηση