σε , ,

Ο σύντροφος της Britney Spears απάντησε έξυπνα όταν τον κορόιδεψαν που φοράει μάσκα στο Instagram

Από τις λίγες φορές που οι “influencers” κάνουν καλό “influencing”

Όλοι γνωρίζουμε τη Britney Spears, την πριγκίπισσα της ποπ, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά για τον σύντροφό της, τον 26χρονο προσωπικό γυμναστή Sam Asghari.

Best birthday gift is your smile 🖤❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Η Spears είναι γνωστή στο Instagram για τις εκρηκτικές της αναρτήσεις, όπως για παράδειγμα τότε που ισχυρίστηκε ότι έτρεξε πιο γρήγορα από τον Usain Bolt (κάτι που δεν συνέβη φυσικά). Κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να αγοράσει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τα χρειάζονταν.

Τώρα ήταν η σειρά του Ashgari να κλέψει την παράσταση στο Instagram

What is it about the beach that makes you forget everything 🏝 @britneyspears ❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Όταν κάποιος τον ειρωνεύτηκε που αυτός και η Spears εξακολουθούν να φορούν μάσκες σε φωτογραφίες όπου είναι μόνο οι δύο τους σε εξωτερικούς χώρους, απάντησε λέγοντας:

«Εκατομμύρια άνθρωποι θα δουν αυτές τις φωτογραφίες, οπότε είναι καλό να δίνουμε το σωστό παράδειγμα»

Οι ειδικοί προτείνουν να φοράμε μάσκες όπου είναι δυνατόν, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τις φοράμε π.χ στην αυλή με άτομα με τα οποία συναναστρεφόμαστε συχνά.

Αν και στην εν λόγω φωτογραφία το ζευγάρι βρισκόταν σε μια δημόσια παραλία, είναι θετικό ότι άτομα με μεγάλη απήχηση παίρνουν το βήμα τους στα σοβαρά και φέρονται υπεύθυνα.

Από τις λίγες φορές που οι “influencers” κάνουν καλό “influencing”.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

26 τραγούδια που ίσως δεν ήξερες ότι είχαν βασιστεί σε παλιότερα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε