Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Γρόσης και AC2 διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή στον φετινό τελικό του X Factor που συνοδεύεται από το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ καθώς και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την Panik Records.
Να πώς αντέδρασε το τουίτερ στον χθεσινό τελικό
Η παρουσιάστρια και οι κριτές δέχτηκαν κι αυτοί την κριτική τους
🇪🇸El señor 🇬🇷 on X (formerly Twitter): “Έχω κάνει μονο κειλια και τσιτος #XFactorGR pic.twitter.com/QYrT5hyOyG / X”
Έχω κάνει μονο κειλια και τσιτος #XFactorGR pic.twitter.com/QYrT5hyOyG
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
🦎iγουστεριτσας⚠️ on X (formerly Twitter): “Δυο τσιζμπεργκερ, μια πατατες μαξι, ένα πρεμιέρ αλλαντικών, ένα κλαμπ σαντουιτς και δυο κοκακολες μεγάλες παρακαλω…Και σηκώνεται και τα βάζει μόνη της… #XFactorGR pic.twitter.com/cwEKmo5pGz / X”
Δυο τσιζμπεργκερ, μια πατατες μαξι, ένα πρεμιέρ αλλαντικών, ένα κλαμπ σαντουιτς και δυο κοκακολες μεγάλες παρακαλω…Και σηκώνεται και τα βάζει μόνη της… #XFactorGR pic.twitter.com/cwEKmo5pGz
Οσία Νούλη😇😈 on X (formerly Twitter): “#xfactorgr πολύ ωραίο το σακάκι σου τσαουσοπουλε…μες στο πνεύμα των ημερών 😂😂 pic.twitter.com/mA9CrPepbb / X”
xfactorgr πολύ ωραίο το σακάκι σου τσαουσοπουλε…μες στο πνεύμα των ημερών 😂😂 pic.twitter.com/mA9CrPepbb
* I-Xasou * on X (formerly Twitter): “#XFactorGR Ο Τσαουσοπουλος ισως, λεω ισως, ειναι ο χειροτερος κριτης φετος κ της δεκαετιας; για πολλους λογους.. / X”
XFactorGR Ο Τσαουσοπουλος ισως, λεω ισως, ειναι ο χειροτερος κριτης φετος κ της δεκαετιας; για πολλους λογους..
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι άφησαν θετικές κυρίως εντυπώσεις
Nikos Georgiadis on X (formerly Twitter): “Άνοιξα τηλεόραση την ώρα που βγήκαν τα παιδιά από τις Φιλιππινες και νόμιζα ότι έβλεπα αμερικανικό ή βρετανικό Χ factor. Θα θελα να κερδίσουν απόψε. #XFactorGR / X”
Άνοιξα τηλεόραση την ώρα που βγήκαν τα παιδιά από τις Φιλιππινες και νόμιζα ότι έβλεπα αμερικανικό ή βρετανικό Χ factor. Θα θελα να κερδίσουν απόψε. #XFactorGR
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Άνναα on X (formerly Twitter): “Παμεεε Γροση αγόρι μου.. σήκωσε το .. 😍😍 κ ο Δημήτρης η έκπληξη . 😍 Οποίος κ να βγει … αλλά ως Ελλάδα, θέλουμε τον Γροση ,με το λαϊκό το χει ο άτιμος, & είναι κ πολύ καλός 😍 #XFactorGR / X”
Παμεεε Γροση αγόρι μου.. σήκωσε το .. 😍😍 κ ο Δημήτρης η έκπληξη . 😍 Οποίος κ να βγει … αλλά ως Ελλάδα, θέλουμε τον Γροση ,με το λαϊκό το χει ο άτιμος, & είναι κ πολύ καλός 😍 #XFactorGR
Anni on X (formerly Twitter): “Πολύ καλός ο Γιάννης, και φωνή και καθωσπρέπει παρουσία, από την πρώτη μέρα ήταν έτοιμος,εκ τού ασφαλούς πάντα…Πολυυυυ μεγάλη πρόοδο όμως ο Δημήτρης κ αυτό είναι κατόρθωμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε, όσο για σάς guys AC … just respect, τά καλύτερα τώρα έρχονται!!!#XFactorGR / X”
Πολύ καλός ο Γιάννης, και φωνή και καθωσπρέπει παρουσία, από την πρώτη μέρα ήταν έτοιμος,εκ τού ασφαλούς πάντα…Πολυυυυ μεγάλη πρόοδο όμως ο Δημήτρης κ αυτό είναι κατόρθωμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε, όσο για σάς guys AC … just respect, τά καλύτερα τώρα έρχονται!!!#XFactorGR
JavaScript is not available.
No Description
Χριστίν🅰️ Dio🤘 on X (formerly Twitter): “1) οι AC2 δεν είναι δα κι η Νανα Μούσχουρη…2) ο Γροσης δεν είναι σκυλας…3) ο Παπατσακωνας δεν έχει μόνο ωραία μάτια…Αυτά💨 🤘#XFactorGR / X”
1) οι AC2 δεν είναι δα κι η Νανα Μούσχουρη…2) ο Γροσης δεν είναι σκυλας…3) ο Παπατσακωνας δεν έχει μόνο ωραία μάτια…Αυτά💨 🤘#XFactorGR
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Γρόσης
JavaScript is not available.
No Description
Συνάναρχος Αναρχος on X (formerly Twitter): “Απ την στιγμή που ο Θεοφάνους πήρε στην δούλεψη του τον Γρόση η σφραγίδα για τον νικητή του τελικού είχε μπει.#XFactorGR / X”
Απ την στιγμή που ο Θεοφάνους πήρε στην δούλεψη του τον Γρόση η σφραγίδα για τον νικητή του τελικού είχε μπει.#XFactorGR
Penelope Maneta on X (formerly Twitter): “Ο Γρόσης έχει καλή φωνή, αλλά έχει κάτι ανασταλτικό για καριέρα στην Ελλάδα και μην πέσετε να με φάτε. Δεν έχει ωραία, τραβηχτική φάτσα. Θα του γράψει ο Θεοφάνους στάνταρ, αλλά μέχρι εκεί. Πρώτο όνομα με τίποτα! Ο Πετρέλης κι όσοι έκαναν σουξέ είχαν και την εμφάνιση. #XFactorGR / X”
Ο Γρόσης έχει καλή φωνή, αλλά έχει κάτι ανασταλτικό για καριέρα στην Ελλάδα και μην πέσετε να με φάτε. Δεν έχει ωραία, τραβηχτική φάτσα. Θα του γράψει ο Θεοφάνους στάνταρ, αλλά μέχρι εκεί. Πρώτο όνομα με τίποτα! Ο Πετρέλης κι όσοι έκαναν σουξέ είχαν και την εμφάνιση. #XFactorGR
salalala on X (formerly Twitter): “”Και σε όλους εσας που μας ψηφίσατε ρε παιδιά..”Ποσό προσγειωμένο παιδί και ποσό το άξιζε. Αν τον φροντίσουν άνθρωποι σαν τον Θεοφάνους θα προχωρήσει πολύ. (Εδώ έκανε καριέρα ο Πετρέλης χάρη στο Φοίβο, δε θα κάνει ο Γροσης? 😝) #XFactorGR / X”
“Και σε όλους εσας που μας ψηφίσατε ρε παιδιά..”Ποσό προσγειωμένο παιδί και ποσό το άξιζε. Αν τον φροντίσουν άνθρωποι σαν τον Θεοφάνους θα προχωρήσει πολύ. (Εδώ έκανε καριέρα ο Πετρέλης χάρη στο Φοίβο, δε θα κάνει ο Γροσης? 😝) #XFactorGR
Ρούλης Σ. on X (formerly Twitter): “Γρόσης! Είναι εικοσάρης με ύφος σαραντάρη έμπορα και αγαπά το “φραγκάτο” τραγούδι! Άξιος νικητής!😂🤣 #xfactorgr #XFactorGR pic.twitter.com/potIm6udeN / X”
Γρόσης! Είναι εικοσάρης με ύφος σαραντάρη έμπορα και αγαπά το “φραγκάτο” τραγούδι! Άξιος νικητής!😂🤣 #xfactorgr #XFactorGR pic.twitter.com/potIm6udeN
JavaScript is not available.
No Description
Chris 👠🦂♏ on X (formerly Twitter): “Πολύ καλή φωνή ο Γροσης!!👏👏 Δεν μου άρεσε η εμφάνιση φτασμενου, ολίγον καβαλημενου τραγουδιστή, με πετάγματα του μικροφώνου από το ένα χέρι στο άλλο. Σαν να ήμουνα σε νυχτερινό κέντρο… #XFactorGR / X”
Πολύ καλή φωνή ο Γροσης!!👏👏 Δεν μου άρεσε η εμφάνιση φτασμενου, ολίγον καβαλημενου τραγουδιστή, με πετάγματα του μικροφώνου από το ένα χέρι στο άλλο. Σαν να ήμουνα σε νυχτερινό κέντρο… #XFactorGR
JavaScript is not available.
No Description
𝓭𝓪𝓹𝓱𝓷𝓮. on X (formerly Twitter): “Διαβάζω όλα τα πικρόχολα σχόλια και αναρωτιέμαι πως γίνεται τόσος κόσμος να μην αναγνωρίζει το ταλέντο που έχει ο Γρόσης. Ναι, μπορεί να μη σας αρέσει το στιλ των τραγουδιών που εκπροσωπεί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με τις φωνητικές του δυνατότητες #XFactorGR / X”
Διαβάζω όλα τα πικρόχολα σχόλια και αναρωτιέμαι πως γίνεται τόσος κόσμος να μην αναγνωρίζει το ταλέντο που έχει ο Γρόσης. Ναι, μπορεί να μη σας αρέσει το στιλ των τραγουδιών που εκπροσωπεί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με τις φωνητικές του δυνατότητες #XFactorGR
Ο τελικός δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης
JavaScript is not available.
No Description
VasilopittaΣ ✖️❌✖️❌✖️ on X (formerly Twitter): “Ο τελικός του X-Factor ήταν ο χειρότερος σε τηλεθέαση παγκοσμίως… #XFactorGR αναμενόμενο απόσυρση τωρα για καποιους καλλιτεχνες τι περιμενουν απο πατο σε πιο πατο πανε ονοματα δεν λεμε γκουχου γκουχου ολα τα εχουν δοκιμασει δεν τραβανε πια ..Καλημερα μας / X”
Ο τελικός του X-Factor ήταν ο χειρότερος σε τηλεθέαση παγκοσμίως… #XFactorGR αναμενόμενο απόσυρση τωρα για καποιους καλλιτεχνες τι περιμενουν απο πατο σε πιο πατο πανε ονοματα δεν λεμε γκουχου γκουχου ολα τα εχουν δοκιμασει δεν τραβανε πια ..Καλημερα μας
Frouki 🦁 on X (formerly Twitter): “Αλλα δεν το πιστευω!πρωτη φορα τελικος μουσικου ριαλιτι κανει μονοψηφια!τζαμπα οι τουαλετες οι 100ωρες τραγουδια!δεν τραβουσαν τα ΠΟΥΛΕΝ!περασε και δεν αγγιξε σχεδον κανεναν!κριμα!😉😙 #XFactorGR #gntmgr #eutixeite #mesimeriyes #kalomesimeraki #starkoukou / X”
Αλλα δεν το πιστευω!πρωτη φορα τελικος μουσικου ριαλιτι κανει μονοψηφια!τζαμπα οι τουαλετες οι 100ωρες τραγουδια!δεν τραβουσαν τα ΠΟΥΛΕΝ!περασε και δεν αγγιξε σχεδον κανεναν!κριμα!😉😙 #XFactorGR #gntmgr #eutixeite #mesimeriyes #kalomesimeraki #starkoukou
Spyros Papagiann on X (formerly Twitter): “Ανεξάρτητα από τα νούμερα το φετινό #XFactorGR ήταν υπερπαραγωγή και 1000 φορές καλύτερο από τα υπόλοιπα φετινά talent shows. Μια υπέρλαμπρη & με τρομερό λέγειν παρουσιάστρια, application για την ψηφοφορία (γιατί δεν έχουμε 2008) & η προσοχή ΠΑΝΤΑ στραμμένη στους διαγωνιζόμενους. / X”
Ανεξάρτητα από τα νούμερα το φετινό #XFactorGR ήταν υπερπαραγωγή και 1000 φορές καλύτερο από τα υπόλοιπα φετινά talent shows. Μια υπέρλαμπρη & με τρομερό λέγειν παρουσιάστρια, application για την ψηφοφορία (γιατί δεν έχουμε 2008) & η προσοχή ΠΑΝΤΑ στραμμένη στους διαγωνιζόμενους.
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γκάλοπ για τον τελικό του GNTM: Ψηφίστε και δείτε τα αποτελέσματα
