σε , , ,

Οι 20 καλύτερες αντιδράσεις Κυπρίων πολιτών στο «Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@»

Το βίντεο με τις Κύπριες που κάνουν ρατσιστική επίθεση μαζί με το παιδί τους σόκαρε, και τώρα οι Κύπριοι ζητούν, με τον τρόπο τους, συγγνώμη

Κύπριες με μωρό τράκαραν σε ένα πάρκινγκ και πήγαν να φύγουν. Μια Ρωσίδα που ήταν εκεί και άρχισε να τραβά βίντεο το αυτοκίνητο τους ως πειστήριο για μαρτυρία, και τότε αυτές, όπως βάλαμε και στην είδηση το πρωί, της επιτέθηκαν λεκτικά με πολύ απαίσιο τρόπο.

Η γυναίκα το ανέβασε στο YouTube και έχει ήδη πολλές χιλιάδες views και σχόλια.

Μερικά σχόλια από Κύπριους/Κύπριες κάτω απ’ το βίντεο (που στήριξαν τη γυναίκα και της ζητούσαν συγγνώμη εκ μέρους του νησιού):

*Ρε μανοκυπραίες χωρκατισσες τελευταίες εκαμετε μας ρεζίλι. Πηγαίνετε Βουλγαρία και Ρουμανία να ανοίξουν τα μμαθκια σας, κατσέλλες.

*PLEASE SUE THEM! Ι am a Cypriot and this racist people need to get a lesson.

*.Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που ήθελα να ήμουν δικαστής για να καταδικάσω άνθρωπο . Ντροπή σας μαντούες σκαλιώτισσες εκάμετε μας ρεζίλη .

*Eginame rezili eksetias kapion xwris agogi!

*Δυστηχως αρνουμαι να πιστεψω πως θα τους κανουν σοβαρη ποινη και τιμωρια ουτπς ωστε να αλλαξει η συμπεριφορα.. Κανονικα ξιουριζουμεντες κελλισες τζε πεφκουμεντες στες κεντρικες

*A big sorry from me as a Cypriot. Honestly i feel shame that this “people” are Cypriots. But the worst thing is that all this racist behaviour happened in front of their childrens. Again a big Sorry

*Χτηνα,.χωρκαθκιες,ρεζιλισες,αππομενες εκαμετεμας ρεζιλι παλε…

*Dear Svetlnana, I feel disgused that these evil humans have the same ethnicity as me. Please please please take the legal way, you should sue them. Please do it and if you cannot afford to pay a lawyer there are many ways to find one.

*Αγαπάμε Ζβετλανα ❤❤❤

*I can hear a young kid in the background saying in greek: you stupid woman shut up. They give a great example “well done”.

*Ο μικρός στο 9:34 φτύνει την γυναίκα. Έχω μείνει άναυδος δεν ξέρω τι να πω λυπάμαι πραγματικά για αυτές τις γυναίκες.

*I am Cypriot. If I was close to the incident, I would help the Romanian lady from those spoiled women.

*Καμμετε μας ρεζίλι ρε… Αλλα τουτη εν η παιδεια σας…. Χωρκατισσες….

*These Cypriot ladies are the lowest level we have in Cyprus

*Αυτή είναι η ρατσιστική συμπεριφορά ορισμένων Κύπριων, ευτυχώς όχι όλων. Αυτές οι ελεεινες που συμπεριφέρονται μπροστά στα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο, δίνουν το παράδειγμα αύριο στο σχολείο να συμπεριφέρονται στους αλλοδαπούς συμμαθητές τους με τον ίδιο τρόπο. Η μια που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη δικηγόρου να την χαίρεται που την μεγάλωσε με αυτόν τον τρόπο και που δεν της έμαθε ότι ο ρατσισμός είναι ποινικό αδίκημα. Εσυ που προσβάλεις μια κατηγορία ανθρώπων που καθαρίζουν σπίτια για να ζουν με αξιοπρέπεια και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, είναι πολύ πιο ανώτερες από σένα τις φίλες σου και τις οικογένειες σας. Είστε μεγάλη ντροπή για την Κύπρο και τους Κύπριους. Εύχομαι να σας κάνει μήνυση και εγώ εάν ήμουν δικαστής θα σας έβαζα ως τιμωρία για ένα χρόνο να καθαρίζετε τα σπίτια των αλλοδαπών χωρίς δικαίωμα έφεσης και χωρίς δικαίωμα αμοιβής. Το τονίζω ξανά δεν είναι όλοι οι Κύπριοι έτσι αλλά αυτές θέλουν παραδειγματική τιμωρία.

*Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μια μεγάλη συγγνώμη. Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει όμως τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν

*This makes me want to get my family and get out of Cyprus so we can live somewhere Civilized!!! And I am Cypriot !!

*Που ποιο χωρκο τις εκατεβάσαν τούτες μακριά που τον πολιτισμό; Τωρα ποιες εν του καμπαρέ ας μεν σχολιάσω καλύτερα! Εχτυπήσαν αυτοκινήτου και βρίζουν ασυστόλως δημοσίως . Για να δούμε ποιες θα καταλήξουν στη φυλακή

*I am a Cypriot and I feel soooo ASHAMED!!!! Svetlana mou , am asking you sorry for them!!! We are not all like them, nothing like them!!!! Am so happy though that you exposed them!!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε