Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ανανεωμένο, με νέα πρόσωπα αλλά και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Στις θέσεις των υπόλοιπων κριτών κάθισαν ο Τάσος Σοφρωνίου, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας.
Να πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα της νέας σεζόν
Αρχικά, ξεχώρισε η Χατζηπαντελή
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Ti fashh;;🌈🍉 on X (formerly Twitter): “Η τύπισσα έχει τρελές γνώσεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σημείο που έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους κριτές. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΉ ΣΑΓΑΠΏ #gntmgr pic.twitter.com/qTVIxxxGvB / X”
Η τύπισσα έχει τρελές γνώσεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σημείο που έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους κριτές. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΉ ΣΑΓΑΠΏ #gntmgr pic.twitter.com/qTVIxxxGvB
Carol Sturka defender on X (formerly Twitter): “Τι να της πουν τώρα της Χατζηπαντελη τώρα η κοπέλα έρχεται πραγματικά από την Αμερική και λέει τα πράγματα όπως είναι και ο Σοφρωνίου και η Καγιά που έχουν μείνει στην μόδα του 2000 θίχτηκαν που βγήκε επιτέλους κάποια και τους τα πε στη μαπαΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ FOR PRESIDENT #gntmgr pic.twitter.com/GB4OhFEIJ8 / X”
Τι να της πουν τώρα της Χατζηπαντελη τώρα η κοπέλα έρχεται πραγματικά από την Αμερική και λέει τα πράγματα όπως είναι και ο Σοφρωνίου και η Καγιά που έχουν μείνει στην μόδα του 2000 θίχτηκαν που βγήκε επιτέλους κάποια και τους τα πε στη μαπαΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ FOR PRESIDENT #gntmgr pic.twitter.com/GB4OhFEIJ8
Carol Sturka defender on X (formerly Twitter): “Εγώ λέω βγάλτε τους όλους κ βάλτε μόνο τη Χατζηπαντελη παρουσιάστρια, κριτή, coach τους τρώει ολους #gntmgr pic.twitter.com/z1rVkIuqaX / X”
Εγώ λέω βγάλτε τους όλους κ βάλτε μόνο τη Χατζηπαντελη παρουσιάστρια, κριτή, coach τους τρώει ολους #gntmgr pic.twitter.com/z1rVkIuqaX
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
✨ Sure Jan ✨ on X (formerly Twitter): “Τι μου την φέρατε την Χατζηπαντελή; ΕΊΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΊΣΤΡΙΑ ΜΗ ΧΕΣΩ; #gntmgr pic.twitter.com/ZXfWuaHlBo / X”
Τι μου την φέρατε την Χατζηπαντελή; ΕΊΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΊΣΤΡΙΑ ΜΗ ΧΕΣΩ; #gntmgr pic.twitter.com/ZXfWuaHlBo
Antonis M. Tsarouhis on X (formerly Twitter): “Καγιά – Χατζηπαντελή τώρα….😂😂😂😂😂 #gntmgr pic.twitter.com/w96xERbYwU / X”
Καγιά – Χατζηπαντελή τώρα….😂😂😂😂😂 #gntmgr pic.twitter.com/w96xERbYwU
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Είχαμε επιστροφές και νέα πρόσωπα
Ο Κραχτης on X (formerly Twitter): “Same energy! #gntmGR pic.twitter.com/MuvBpertgA / X”
Same energy! #gntmGR pic.twitter.com/MuvBpertgA
Nik_Mp 😎 on X (formerly Twitter): “Φέτος τον Κανάκη θα τον βλέπουμε στο GNTM #gntmgr pic.twitter.com/fwnYU0eHF4 / X”
Φέτος τον Κανάκη θα τον βλέπουμε στο GNTM #gntmgr pic.twitter.com/fwnYU0eHF4
V. F⭕r Vulk🅰️n on X (formerly Twitter): “Μέχρι και ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε στο #GNTMgr…Εσύ πότε??? pic.twitter.com/aP8y9JyL1x / X”
Μέχρι και ο Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε στο #GNTMgr…Εσύ πότε??? pic.twitter.com/aP8y9JyL1x
Οι διαγωνιζόμενες ήταν μία και μία
Σαν να ταν Φλεβάρης Πόντε on X (formerly Twitter): “”Μία χαρά είσαι ρε,τράβα μίλα του.” #gntmgr pic.twitter.com/cPVxw1dvjZ / X”
“Μία χαρά είσαι ρε,τράβα μίλα του.” #gntmgr pic.twitter.com/cPVxw1dvjZ
V. F⭕r Vulk🅰️n on X (formerly Twitter): “-Τι είναι αυτό που σας έκανε να έρθετε στο #GNTMgr ?-Ο λογαριασμός του ρεύματος pic.twitter.com/4dQjxOOtYY / X”
Τι είναι αυτό που σας έκανε να έρθετε στο #GNTMgr ?-Ο λογαριασμός του ρεύματος pic.twitter.com/4dQjxOOtYY
🏆illiterate🏆 on X (formerly Twitter): “- Γιατί ήρθες στο #gntmgr;- Για να γελάω όταν θα κουρεύετε τις άλλες. pic.twitter.com/MhSIlK1MSP / X”
Γιατί ήρθες στο #gntmgr;- Για να γελάω όταν θα κουρεύετε τις άλλες. pic.twitter.com/MhSIlK1MSP
Panos T on X (formerly Twitter): “Αυτή τη πόζα την ονομάζω “χεσαμόλι στο δάσος” #gntmgr pic.twitter.com/TOQbrH42o7 / X”
Αυτή τη πόζα την ονομάζω “χεσαμόλι στο δάσος” #gntmgr pic.twitter.com/TOQbrH42o7
POPI on X (formerly Twitter): “Μια χαρά είσαι πήγαινε μιλά του #gntmgr pic.twitter.com/6hWSKbDXLG / X”
Μια χαρά είσαι πήγαινε μιλά του #gntmgr pic.twitter.com/6hWSKbDXLG
JavaScript is not available.
No Description
Ντινάκι 🙃 on X (formerly Twitter): “Περιμένοντας να βρω γκόμενο #gntmgr pic.twitter.com/Jm4NduSij2 / X”
Περιμένοντας να βρω γκόμενο #gntmgr pic.twitter.com/Jm4NduSij2
βασιλιας τζουλιαν 🎅 on X (formerly Twitter): “Το κάστινγκ φετος #gntmgr pic.twitter.com/LK0MhZU6Te / X”
Το κάστινγκ φετος #gntmgr pic.twitter.com/LK0MhZU6Te
Οι (παλιοί) κριτές παραήταν αυστηροί
Marrie_Qrie on X (formerly Twitter): “Καγιά:”Α είσαι κοντή…και χάλια το ξανθό σου…και πολύ βαμμένη είσαι…ααα εχεις ακμή Ε; Σε πνίγουν και τα ρούχα…”Εν τω μεταξύ η κοπέλα 👇🏻 #gntmgr pic.twitter.com/yytVElScCl / X”
Καγιά:”Α είσαι κοντή…και χάλια το ξανθό σου…και πολύ βαμμένη είσαι…ααα εχεις ακμή Ε; Σε πνίγουν και τα ρούχα…”Εν τω μεταξύ η κοπέλα 👇🏻 #gntmgr pic.twitter.com/yytVElScCl
Mavri_Xazela on X (formerly Twitter): “Μετά το ανελέητο και αδικαιολόγητο μπούλινγκ που έκαναν στο πανέμορφο αυτό κορίτσι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει hashtag #cancelvickykagia Η ελληνική τηλεόραση στα χειρότερα της. #gntmgr pic.twitter.com/1IHYMNAxNI / X”
Μετά το ανελέητο και αδικαιολόγητο μπούλινγκ που έκαναν στο πανέμορφο αυτό κορίτσι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγει hashtag #cancelvickykagia Η ελληνική τηλεόραση στα χειρότερα της. #gntmgr pic.twitter.com/1IHYMNAxNI
JavaScript is not available.
No Description
𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫 📸 on X (formerly Twitter): “Της έκαναν τόση ώρα ανάκριση, την ταλαιπωρήσαν τόση ώρα με τις πόζες και τελικά την απέρριψαν. Έλεος #gntmgr pic.twitter.com/MPNDhKyhTf / X”
Της έκαναν τόση ώρα ανάκριση, την ταλαιπωρήσαν τόση ώρα με τις πόζες και τελικά την απέρριψαν. Έλεος #gntmgr pic.twitter.com/MPNDhKyhTf
Φακλάνα™ on X (formerly Twitter): “-Γιατί δεν ήρθες πιο πριν στο GNTM;-Ήμουν σε κώμα για 3 χρόνια.-Δε θέλω δικαιολογίες. Από ‘μένα είναι όχι. #GNTMgr pic.twitter.com/V8kWFQuMbz / X”
Γιατί δεν ήρθες πιο πριν στο GNTM;-Ήμουν σε κώμα για 3 χρόνια.-Δε θέλω δικαιολογίες. Από ‘μένα είναι όχι. #GNTMgr pic.twitter.com/V8kWFQuMbz
Ian Αμυγδάλου⛩️🧜🏻♂️ on X (formerly Twitter): “Τι ύψος έχεις;1.64.Τέλεια, δεν θα παίρνεις και πολύ ύφασμαΔΟΞΑ ΤΑΣΟ #gntmgr pic.twitter.com/SBGok3PihY / X”
Τι ύψος έχεις;1.64.Τέλεια, δεν θα παίρνεις και πολύ ύφασμαΔΟΞΑ ΤΑΣΟ #gntmgr pic.twitter.com/SBGok3PihY
JavaScript is not available.
No Description
Κυριλατη Κιουρια on X (formerly Twitter): “Λειπεις #gntmgr pic.twitter.com/Cg82SZkXIO / X”
Λειπεις #gntmgr pic.twitter.com/Cg82SZkXIO
Ενώ μάθαμε ότι ανέβηκαν τα όρια ηλικίας στο μόντελινγκ
🦎iγουστεριτσας⚠️ on X (formerly Twitter): “Τιτσα στα 79: Εγώ στα 29: #gntmgr pic.twitter.com/DbyJvVaknF / X”
Τιτσα στα 79: Εγώ στα 29: #gntmgr pic.twitter.com/DbyJvVaknF
JavaScript is not available.
No Description
Mary-anna🐾🐾 on X (formerly Twitter): “Στη μόδα δεν υπάρχει πια ηλικία, τα στερεότυπα έχουν σπάσει λέει η Καγια στο #gntmgr και γω θυμάμαι πριν 2 χρόνια που κάποιες 27χρονες τις έλεγαν μεγάλες και ότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για καριέρα. / X”
Στη μόδα δεν υπάρχει πια ηλικία, τα στερεότυπα έχουν σπάσει λέει η Καγια στο #gntmgr και γω θυμάμαι πριν 2 χρόνια που κάποιες 27χρονες τις έλεγαν μεγάλες και ότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για καριέρα.
Χιούμο Ρίστας® on X (formerly Twitter): “Όταν η Καγιά προσπαθεί να μας πείσει ότι πιστεύει ότι η μόδα έχει αλλάξει #gntmgr pic.twitter.com/DHyAxdvJ8t / X”
Όταν η Καγιά προσπαθεί να μας πείσει ότι πιστεύει ότι η μόδα έχει αλλάξει #gntmgr pic.twitter.com/DHyAxdvJ8t
Θα δείξει…
JavaScript is not available.
No Description
Gone4Sure ♐ on X (formerly Twitter): “Πόσο τεράστιο fail το #GTNMΒαριέμαι την ύπαρξή τους. Φέτος κάνανε όλη τη λίστα check με τα σιγουράκια του flop.Irrelevant, ψευτο-aware, αίσθηση πλήρους κομπαρσαρίας για να φωτιστεί η Kayak.Αλήθεια ρε συ #star πώς σας έπεισε για αυτό το τίποτα; / X”
Πόσο τεράστιο fail το #GTNMΒαριέμαι την ύπαρξή τους. Φέτος κάνανε όλη τη λίστα check με τα σιγουράκια του flop.Irrelevant, ψευτο-aware, αίσθηση πλήρους κομπαρσαρίας για να φωτιστεί η Kayak.Αλήθεια ρε συ #star πώς σας έπεισε για αυτό το τίποτα;
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Αν ήσουν κριτής του GNTM, ποιος θα ήσουν;
