σε ,

Όλοι μιλάνε για το κόλπο του Masterchef με τους εκνευριστικούς παίκτες

Το ελληνικό τουίτερ είδε το επεισόδιο και είχε πολλά να πει

Masterchef

Ξεκίνησαν τα Bootcamp της 4ης σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής Masterchef και οι τρεις κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν προσεκτικά τα μέλη των ομάδων τους, στα οποία θα είναι και Μέντορες.

Να πώς αντέδρασε το τουίτερ

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Μαρλέν που αρνήθηκε την ποδιά του Πάνου Ιωαννίδη

Οσία Νούλη😇😈 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR γλείφειΕίναι αγενήςΝτροπιασε τον ιωαννιδηέχει γλώσσαΓια μένα αχωνευτη.. pic.twitter.com/dH6ZbMuzMI / X”

MasterChefGR γλείφειΕίναι αγενήςΝτροπιασε τον ιωαννιδηέχει γλώσσαΓια μένα αχωνευτη.. pic.twitter.com/dH6ZbMuzMI

JavaScript is not available.

No Description

Panos on X (formerly Twitter): “Καταρχήν ειναι προσβλητική προς τον Ιωαννίδη οποτε ο Κοντιζας πρέπει να της δωσει σουτ παραυτα!!!!#MasterChefGR / X”

Καταρχήν ειναι προσβλητική προς τον Ιωαννίδη οποτε ο Κοντιζας πρέπει να της δωσει σουτ παραυτα!!!!#MasterChefGR

i𖠋robot🤖 on X (formerly Twitter): “Ο Θεος ο ιδιος να ερχοταν και να μου λεγε βγαλε την στεκα με τα αφτακια, εγω μονο τον Κοντιζα θα ακουγα! #starkoukou #masterchefgr pic.twitter.com/tKv47x3v4s / X”

Ο Θεος ο ιδιος να ερχοταν και να μου λεγε βγαλε την στεκα με τα αφτακια, εγω μονο τον Κοντιζα θα ακουγα! #starkoukou #masterchefgr pic.twitter.com/tKv47x3v4s

φραπες🥤 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR εμείς μόλις ακούμε την ροζμαλλουσα να φτύνει τον Ιωαννίδη pic.twitter.com/pVcy9pOxNH / X”

MasterChefGR εμείς μόλις ακούμε την ροζμαλλουσα να φτύνει τον Ιωαννίδη pic.twitter.com/pVcy9pOxNH

Θα είναι η νέα Σπυριδούλα;

JavaScript is not available.

No Description

koukouvagia on X (formerly Twitter): “Εμένα παντως μου φάνηκε στημένο το τζέρτζελο που έγινε για να πάρει η Μαρλεν τη πόδια από τον Κοντιζά για να μπει στο σπιτι #MasterChefGR / X”

Εμένα παντως μου φάνηκε στημένο το τζέρτζελο που έγινε για να πάρει η Μαρλεν τη πόδια από τον Κοντιζά για να μπει στο σπιτι #MasterChefGR

theOdoros on X (formerly Twitter): “Όταν περνάς με το ζόρι στην επόμενη φάση ένα ωμό rib eye , δεν εκτίθεται η παίκτρια αλλά οι κριτέςπου ακολουθούν σενάριο κ δεν κρίνουν πιάτα #MasterChefGR pic.twitter.com/GVnWKnqtcP / X”

Όταν περνάς με το ζόρι στην επόμενη φάση ένα ωμό rib eye , δεν εκτίθεται η παίκτρια αλλά οι κριτέςπου ακολουθούν σενάριο κ δεν κρίνουν πιάτα #MasterChefGR pic.twitter.com/GVnWKnqtcP

Αλλά και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι δεν πήγαν πίσω

Χιούμο Ρίστας® on X (formerly Twitter): “Δείτε τη συμφοιτήτρια της Μέγκυ!!-Πως σου φάνηκαν τα υλικά;-Πολύ ενδιαφέρον#MasterChefGR pic.twitter.com/HXzEVlVRQS / X”

Δείτε τη συμφοιτήτρια της Μέγκυ!!-Πως σου φάνηκαν τα υλικά;-Πολύ ενδιαφέρον#MasterChefGR pic.twitter.com/HXzEVlVRQS

JavaScript is not available.

No Description

φραπες🥤 on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR πήρες την πόδια συγχαρητήρια!-τώρα θα θέλαμε και 2-3 ποζες με μαγιό ή φίδια pic.twitter.com/lvX8alDOHJ / X”

MasterChefGR πήρες την πόδια συγχαρητήρια!-τώρα θα θέλαμε και 2-3 ποζες με μαγιό ή φίδια pic.twitter.com/lvX8alDOHJ

JavaScript is not available.

No Description

Johnny Μελένε on X (formerly Twitter): “ΠΆΛΙ ΦΑΣΟΛΆΚΙΑ ΜΕ ΓΆΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΉ;;; #MasterChefGR pic.twitter.com/XJzzXkoMEK / X”

ΠΆΛΙ ΦΑΣΟΛΆΚΙΑ ΜΕ ΓΆΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΉ;;; #MasterChefGR pic.twitter.com/XJzzXkoMEK

FPL pimetheo on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR pic.twitter.com/D59Fqhz6AK / X”

MasterChefGR pic.twitter.com/D59Fqhz6AK

Απ’ ό, τι φαίνεται οι διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την συμπάθεια του κοινού

🤍 akouki 🤍 on X (formerly Twitter): “Το κλασικο κονσεπτ της εκπομπης να περνανε εκνευριστικους παικτες για να λυσσαμε εδω μεσα να τρωγομαστε μεταξυ μας κ το σταρ να κανει νουμερα με τα νουμερα! Βουλωμενο γραμμα #MasterChefGR / X”

Το κλασικο κονσεπτ της εκπομπης να περνανε εκνευριστικους παικτες για να λυσσαμε εδω μεσα να τρωγομαστε μεταξυ μας κ το σταρ να κανει νουμερα με τα νουμερα! Βουλωμενο γραμμα #MasterChefGR

V. F⭕r Vulk🅰️n on X (formerly Twitter): “-Είστε έτοιμοι για το μπουτκαμπ?-ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ-Ωραία, οι ιστορίες με απώλεια στα δεξιά, οι ιστορίες με οικονομικά προβλήματα στα αριστερά και αυτοί με στρατηγική στο κέντρο…-Όποιοι ανήκουν σε 2 κατηγορίες?-Αυτοί περνάνε κατευθείαν 10αδα #MasterChefGR pic.twitter.com/BWipHCpERe / X”

Είστε έτοιμοι για το μπουτκαμπ?-ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ-Ωραία, οι ιστορίες με απώλεια στα δεξιά, οι ιστορίες με οικονομικά προβλήματα στα αριστερά και αυτοί με στρατηγική στο κέντρο…-Όποιοι ανήκουν σε 2 κατηγορίες?-Αυτοί περνάνε κατευθείαν 10αδα #MasterChefGR pic.twitter.com/BWipHCpERe

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

⚛️Ti/na💃 on X (formerly Twitter): “Δεν ξέρω αν σας το έχουν πει, αλλά για λόγους ευγενείας και σεβασμού απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζουμε ή είναι ανώτερα μας ιεραρχικά, όταν μας χαιρετούν δε τους απαντούμε με σκέτο “γεια” αλλά με “γεια σας” ή χαίρεται. Μάθετε επιτέλους τρόπους. #MasterChefGR / X”

Δεν ξέρω αν σας το έχουν πει, αλλά για λόγους ευγενείας και σεβασμού απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζουμε ή είναι ανώτερα μας ιεραρχικά, όταν μας χαιρετούν δε τους απαντούμε με σκέτο “γεια” αλλά με “γεια σας” ή χαίρεται. Μάθετε επιτέλους τρόπους. #MasterChefGR

λόρα on X (formerly Twitter): “Το #MasterChefGR είναι ακριβώς όπως οι Έλληνες εργοδότες, αναρωτιέσαι με τι κριτήρια έχουν επιλέξει τους υπαλλήλους τους. / X”

Το #MasterChefGR είναι ακριβώς όπως οι Έλληνες εργοδότες, αναρωτιέσαι με τι κριτήρια έχουν επιλέξει τους υπαλλήλους τους.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος κριτής του MasterChef είσαι;

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια