Πρεμιέρα είχε για ακόμα μια σεζόν η εκπομπή αναζήτησης της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», που φέτος συμπληρώνει 24 χρόνια στον αέρα.
Φως στο Τούνελ | Πρεμιέρα Παρασκευή 26/10 – 23:20
Δες όλες τις εκπομπές: http://bit.ly/1Q6QpOp Subscribe: http://bit.ly/1nZkNwx
Όλοι περίμεναν τις συγκλονιστικές μαρτυρίες, ειδικά όταν αναφέρθηκε ότι υπάρχει «μάρτυρας κλειδί»:
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
τεμπέλα on X (formerly Twitter): “Μάρτυρας κλειδί #fosstotounel pic.twitter.com/7yVCsdjG1X / X”
Μάρτυρας κλειδί #fosstotounel pic.twitter.com/7yVCsdjG1X
Η αλλοιωμένη φωνή είναι το σήμα κατατεθέν
Milady Faye 🐈🐱 on X (formerly Twitter): “Να καλωσορίσουμε και τη γνωστή αλλοιωμένη φωνή μάρτυρα στο αποψινό #fosstotounel και καλή σεζόν με πολλά τηλέφωνα 😂😂😂😂😂 / X”
Να καλωσορίσουμε και τη γνωστή αλλοιωμένη φωνή μάρτυρα στο αποψινό #fosstotounel και καλή σεζόν με πολλά τηλέφωνα 😂😂😂😂😂
Sandy Chania on X (formerly Twitter): “#fosstotounel ΠΕΘΑΙΝΩΩ με την αλλοίωση στη φωνή μαρτυρά / X”
fosstotounel ΠΕΘΑΙΝΩΩ με την αλλοίωση στη φωνή μαρτυρά
tixos2310 on X (formerly Twitter): “Το αστερι της Φασκομηλιας ειναι ο μαρτυρας??? #fosstotounel pic.twitter.com/xQENXh4AjZ / X”
Το αστερι της Φασκομηλιας ειναι ο μαρτυρας??? #fosstotounel pic.twitter.com/xQENXh4AjZ
Φυσικός Μπλε on X (formerly Twitter): “Εγώ ακούγοντας τον σημαντικό μάρτυρα #FosStoTounel pic.twitter.com/PwrdhB99Cj / X”
Εγώ ακούγοντας τον σημαντικό μάρτυρα #FosStoTounel pic.twitter.com/PwrdhB99Cj
JavaScript is not available.
No Description
kapoios kapoios on X (formerly Twitter): “να βγει ο τεχνικός που αντί να κάνει την κλασική παραμόρφωση στην φωνή του μάρτυρα-κλειδί, δηλ μπάσα-αργή φωνή ρομπότ, τον έκανε να μιλάει σαν στρουμφάκι, να τον δοξάσουμε #fosstotounel / X”
να βγει ο τεχνικός που αντί να κάνει την κλασική παραμόρφωση στην φωνή του μάρτυρα-κλειδί, δηλ μπάσα-αργή φωνή ρομπότ, τον έκανε να μιλάει σαν στρουμφάκι, να τον δοξάσουμε #fosstotounel
panagiotis … on X (formerly Twitter): “Χαχαχαχαχα…ο Ντόναλντ Ντακ είναι ο μάρτυρας… #fosstotounel / X”
Χαχαχαχαχα…ο Ντόναλντ Ντακ είναι ο μάρτυρας… #fosstotounel
Φιλοθέη Μωβ on X (formerly Twitter): “#fosstotounel Γιατί ο μάρτυρας ακούγεται σαν την πεθερά του Φρόντο Μπάγκινς; / X”
fosstotounel Γιατί ο μάρτυρας ακούγεται σαν την πεθερά του Φρόντο Μπάγκινς;
JavaScript is not available.
No Description
Αλλά τελικά ο μάρτυρας περιέπλεξε την υπόθεση
JavaScript is not available.
No Description
ArGoSxoliᵗᵐ on X (formerly Twitter): “Ο άνθρωπος έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να δει αν όντως τον απατά η γυναίκα του πήρε τα αποδεικτικά στοιχεία που ήθελε τα οποία κουβαλούσε συνεχώς μαζί του , ζήτησε παρουσία του μάρτυρα τον γκόμενο να αφήσει την γυναίκα κι εκεί διαπληκτίστηκαν θα είπε μετα στην #fosstotounel / X”
Ο άνθρωπος έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να δει αν όντως τον απατά η γυναίκα του πήρε τα αποδεικτικά στοιχεία που ήθελε τα οποία κουβαλούσε συνεχώς μαζί του , ζήτησε παρουσία του μάρτυρα τον γκόμενο να αφήσει την γυναίκα κι εκεί διαπληκτίστηκαν θα είπε μετα στην #fosstotounel
Mike Asikakis on X (formerly Twitter): “Ο μάρτυρας που μιλούσε είναι ο γκόμενος της Ντονατέλα και παίχτηκε ξύλο με Γραικό.. *έγκυρη πληροφορία!* #fosstotounel / X”
Ο μάρτυρας που μιλούσε είναι ο γκόμενος της Ντονατέλα και παίχτηκε ξύλο με Γραικό.. *έγκυρη πληροφορία!* #fosstotounel
JavaScript is not available.
No Description
👑🍊 Χρύσα Δριτσέλη -29/05/24🏹 on X (formerly Twitter): “Την θυμάμαι αυτή τη συνομιλία, από τότε ότι να ναι μου φάνηκε ο μάρτυρας κι η Αγγελική που μιλάει μαζί του #fosstotounel / X”
Την θυμάμαι αυτή τη συνομιλία, από τότε ότι να ναι μου φάνηκε ο μάρτυρας κι η Αγγελική που μιλάει μαζί του #fosstotounel
Μπορεί να μη βγήκε συγκεκριμένο συμπέρασμα, αλλά η Αγγελική παραμένει Θρύλος
XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “24 ΧΡΟΝΙΑ #FosStoTounel……ΚΑΠΟΙΟΥΣ απ τους ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ τηλεθεατες ξερετε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ…..!Εχουμε ζησει ΑΓΓΕΛΩ απ το 1995…..τοτε που ακομα δεν ηταν σε μεγαλα και πλουσια πλατω αλλα σε μικρα σκηνικα χειροτερα απ της ”ΛΑΜΨΗΣ”…..Καταλαβαινετε!!! pic.twitter.com/i7JiRPMCF4 / X”
24 ΧΡΟΝΙΑ #FosStoTounel……ΚΑΠΟΙΟΥΣ απ τους ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ τηλεθεατες ξερετε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ…..!Εχουμε ζησει ΑΓΓΕΛΩ απ το 1995…..τοτε που ακομα δεν ηταν σε μεγαλα και πλουσια πλατω αλλα σε μικρα σκηνικα χειροτερα απ της ”ΛΑΜΨΗΣ”…..Καταλαβαινετε!!! pic.twitter.com/i7JiRPMCF4
XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Εγω παντως καλεσα νωριτερα στο #FosStoTounel και ευχηθηκα για την ΝΕΑ τηλεοπτικη σεζον !! pic.twitter.com/N4fU9fEhTN / X”
Εγω παντως καλεσα νωριτερα στο #FosStoTounel και ευχηθηκα για την ΝΕΑ τηλεοπτικη σεζον !! pic.twitter.com/N4fU9fEhTN
