Μετά την αποχώρηση της Ξένιας
JavaScript is not available.
No Description
small tits feminist on X (formerly Twitter): “Πάει πάει πάει, πάει πάει πάει, πάει πάει πάει και δε γυρίζει πια.. ΕΦΥΓΕ ΛΕΜΕ! ΞΕΝΙΑ ΡΕΚ ΠΑΕΙ..#survivorGR pic.twitter.com/GSjXqzZGVO / X”
Πάει πάει πάει, πάει πάει πάει, πάει πάει πάει και δε γυρίζει πια.. ΕΦΥΓΕ ΛΕΜΕ! ΞΕΝΙΑ ΡΕΚ ΠΑΕΙ..#survivorGR pic.twitter.com/GSjXqzZGVO
JavaScript is not available.
No Description
teotfw on X (formerly Twitter): “Οι Ρεκ όταν δουν την Ξένια πίσω στην Αθήνα #SurvivorGR pic.twitter.com/8ZWxtkZib1 / X”
Οι Ρεκ όταν δουν την Ξένια πίσω στην Αθήνα #SurvivorGR pic.twitter.com/8ZWxtkZib1
Όλοι τα έβαλαν με τον Μουρούτσο για τα σχόλια του κατά των γυναικών
καλά_πήγε_και_αυτό on X (formerly Twitter): “Είπε ο Μουρούτσος οτι ζήτησε απο τις κοπέλες να μην έρχονται πολυ κοντα για να προστατέψει τη σχέση του. Οτι θα ήμουνα ας πούμε μεσα εγω με Νάσο Δρυμωνάκο Τσίλη και θα πήγαινα κοντά στο Μουρούτσο. Και αυτο ακριβώς λέγεται αυτοπεποίθηση #survivorGR / X”
Είπε ο Μουρούτσος οτι ζήτησε απο τις κοπέλες να μην έρχονται πολυ κοντα για να προστατέψει τη σχέση του. Οτι θα ήμουνα ας πούμε μεσα εγω με Νάσο Δρυμωνάκο Τσίλη και θα πήγαινα κοντά στο Μουρούτσο. Και αυτο ακριβώς λέγεται αυτοπεποίθηση #survivorGR
Frouki 🦁 on X (formerly Twitter): “Ο Μουρουτσος ψηφισε την Ξενια (με τον κωλο οξω)για να μην του κανει σκηνες η Λαουρα (με τον κωλον τον τοσον)δουλειες του κ@λου δηλαδη!!! #survivorgr / X”
Ο Μουρουτσος ψηφισε την Ξενια (με τον κωλο οξω)για να μην του κανει σκηνες η Λαουρα (με τον κωλον τον τοσον)δουλειες του κ@λου δηλαδη!!! #survivorgr
Jella Dellafranga on X (formerly Twitter): “Αν κατάλαβα καλά, ο Μουρουτσος θέλει να προστατέψει τη σχέση του η οποία σχέση πέρυσι είχε “βδελιάσει” στον Κοκκινακη και δε θέλει να δώσει δικαιωμα στο παιδί του που νικάει και γράφει Λαουρα μέσα σε καρδούλες;!;!Πρέπει να έχει πάθει μεγάλη σύγχυση ο εγκέφαλος του! #survivorGR / X”
Αν κατάλαβα καλά, ο Μουρουτσος θέλει να προστατέψει τη σχέση του η οποία σχέση πέρυσι είχε “βδελιάσει” στον Κοκκινακη και δε θέλει να δώσει δικαιωμα στο παιδί του που νικάει και γράφει Λαουρα μέσα σε καρδούλες;!;!Πρέπει να έχει πάθει μεγάλη σύγχυση ο εγκέφαλος του! #survivorGR
Marrie_Qrie on X (formerly Twitter): “Μιχάλη, τρως παντόφλα από τη Λάουρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. #survivorgr / X”
Μιχάλη, τρως παντόφλα από τη Λάουρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. #survivorgr
JavaScript is not available.
No Description
Κοντη on X (formerly Twitter): “Ο Μουρουτσος γιατι νομίζει ότι ειναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου; #survivorGR / X”
Ο Μουρουτσος γιατι νομίζει ότι ειναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου; #survivorGR
📛 Steve on X (formerly Twitter): “Οι γυναίκες των διασημων όταν βλέπουν τον Μουρουτσο στην παραλία #survivorGR pic.twitter.com/tQjdIeLnM6 / X”
Οι γυναίκες των διασημων όταν βλέπουν τον Μουρουτσο στην παραλία #survivorGR pic.twitter.com/tQjdIeLnM6
Χομπίστας on X (formerly Twitter): “#survivorGR Ο χρήστης Μουρουτσος αισθάνεται σέξυ στην τοποθεσία Άγιος Δομήνικος pic.twitter.com/hxS0E06UkT / X”
survivorGR Ο χρήστης Μουρουτσος αισθάνεται σέξυ στην τοποθεσία Άγιος Δομήνικος pic.twitter.com/hxS0E06UkT
Elenita 🇬🇷🇪🇸🇬🇧🇱🇺 on X (formerly Twitter): “Το ήξερα ότι ο Μουρουτσος έχει ξεκινήσει αυτή τη μαλακια με το αγόρια-κορίτσια #survivorGR / X”
Το ήξερα ότι ο Μουρουτσος έχει ξεκινήσει αυτή τη μαλακια με το αγόρια-κορίτσια #survivorGR
BO on X (formerly Twitter): “Στο επόμενο συμβούλιο ο Μουρούτσος θα ζητήσει την απαγόρευση της ψήφου των γυναικών των διασημων και την κυκλοφορία τους έξω από την καλύβα μόνο με μπούρκα #survivorGR / X”
Στο επόμενο συμβούλιο ο Μουρούτσος θα ζητήσει την απαγόρευση της ψήφου των γυναικών των διασημων και την κυκλοφορία τους έξω από την καλύβα μόνο με μπούρκα #survivorGR
Cat Ballou on X (formerly Twitter): “Σύμφωνα με τα λογικη του Μουρουτσου η Λάουρα θα έπρεπε αγωνιστικά να είχε φύγει από την πρώτη εβδομάδα, Θα έπρεπε να αιτιολογήσει σωστά όλες τις ψήφους της και θα έπρεπε να μην μιλάει σε Bo και Κοκκινάκη #survivorGR / X”
Σύμφωνα με τα λογικη του Μουρουτσου η Λάουρα θα έπρεπε αγωνιστικά να είχε φύγει από την πρώτη εβδομάδα, Θα έπρεπε να αιτιολογήσει σωστά όλες τις ψήφους της και θα έπρεπε να μην μιλάει σε Bo και Κοκκινάκη #survivorGR
nikler on X (formerly Twitter): “#survivorGR (σιγοπαίζει ρομαντική μουσική) pic.twitter.com/rw6G0m5bVX / X”
survivorGR (σιγοπαίζει ρομαντική μουσική) pic.twitter.com/rw6G0m5bVX
Kardashian on X (formerly Twitter): “Ο Μουρουτσος δεν χωράει να μπει στην καλύβα και σκέφτεται να μην μιλάει στα κορίτσια για να μην παρεξηγηθεί #survivorGR pic.twitter.com/ZFZr79H72L / X”
Ο Μουρουτσος δεν χωράει να μπει στην καλύβα και σκέφτεται να μην μιλάει στα κορίτσια για να μην παρεξηγηθεί #survivorGR pic.twitter.com/ZFZr79H72L
JavaScript is not available.
No Description
Lkaps on X (formerly Twitter): “Ο Μουρούτσος δηλαδή πιστεύει ότι οι φήμες για Λάουρα-Κοκκινάκη πέρσι προέκυψαν μόνο από απομονωμένα πλάνα συζητήσεων στην παραλία και μοντάζ με μουσικούλα #survivorGR pic.twitter.com/TDKWfeRs1D / X”
Ο Μουρούτσος δηλαδή πιστεύει ότι οι φήμες για Λάουρα-Κοκκινάκη πέρσι προέκυψαν μόνο από απομονωμένα πλάνα συζητήσεων στην παραλία και μοντάζ με μουσικούλα #survivorGR pic.twitter.com/TDKWfeRs1D
Larry Laffer on X (formerly Twitter): “O Μουρουτσος μετά από την επόμενη του νίκη.#survivorgr pic.twitter.com/RCs1llwcCT / X”
O Μουρουτσος μετά από την επόμενη του νίκη.#survivorgr pic.twitter.com/RCs1llwcCT
Γι’αυτό του βγήκε και το όνομα: παντόφλας
JavaScript is not available.
No Description
Diamantis Kyriakakis on X (formerly Twitter): “Η ιστορία της παντόφλας του Μουρούτσου, είναι ότι πρέπει για την ημέρα της γυναίκας πάντως #survivorgr / X”
Η ιστορία της παντόφλας του Μουρούτσου, είναι ότι πρέπει για την ημέρα της γυναίκας πάντως #survivorgr
lacon on X (formerly Twitter): “Επόμενος για αποχώρηση ο παντόφλας Μουρούτσος #survivorGR / X”
Επόμενος για αποχώρηση ο παντόφλας Μουρούτσος #survivorGR
