σε ,

Πώς η Ελένη Ψυχούλη έκλεψε την παράσταση στο MasterChef (και όλοι τη θέλουν για μόνιμη κριτή)

Τηλεκριτική στα γρήγορα, για το χτεσινό επεισόδιο

Screenshot 18 1

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη κριτής χτες στο MasterChef. Και έκλεψε την παράσταση

Παπαροπλημμύρας on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Τίτλος σημερινού επεισοδίου: “Θεότητα Ψυχούλη” / X”

MasterChefGR Τίτλος σημερινού επεισοδίου: “Θεότητα Ψυχούλη”

JavaScript is not available.

No Description

Countess Báthory on X (formerly Twitter): “η Ψυχούλη που ξέρει απο εκπομπές και είναι χαλαρή και μαζί μ’αυτήν χαλάρωσαν και οι κριτές #masterchefgr / X”

η Ψυχούλη που ξέρει απο εκπομπές και είναι χαλαρή και μαζί μ’αυτήν χαλάρωσαν και οι κριτές #masterchefgr

Stellitsa on X (formerly Twitter): “παντως η ψυχουλη ειναι πολύ καλή στη δουλειά της και μιλάει πολύ καλα ελληνικά και με ουσια και νοημα! #masterchefgr / X”

παντως η ψυχουλη ειναι πολύ καλή στη δουλειά της και μιλάει πολύ καλα ελληνικά και με ουσια και νοημα! #masterchefgr

JavaScript is not available.

No Description

Εκλέρ on X (formerly Twitter): “Επρεπε να μας βγει η ψυχη για να ερθει η ψυχουλη και να βγουν σωστοι υποψηφιοι #masterchefgr / X”

Επρεπε να μας βγει η ψυχη για να ερθει η ψυχουλη και να βγουν σωστοι υποψηφιοι #masterchefgr

TA s.o.s. on X (formerly Twitter): “Πόσο μου έλειψε η Ψυχούλη από την τηλεόραση #MasterChefGR / X”

Πόσο μου έλειψε η Ψυχούλη από την τηλεόραση #MasterChefGR

Vassos F. on X (formerly Twitter): “Πάντα γλυκιά, ευγενική και με χιούμορ η Ψυχούλη, σε απόλυτη αντίθεση με τους παίκτες που με το χθεσινό ξεκατίνιασμα έδειξαν ότι ΟΛΟΙ τους είναι πραγματικά κακής ποιότητας άτομα… #MasterChefGR / X”

Πάντα γλυκιά, ευγενική και με χιούμορ η Ψυχούλη, σε απόλυτη αντίθεση με τους παίκτες που με το χθεσινό ξεκατίνιασμα έδειξαν ότι ΟΛΟΙ τους είναι πραγματικά κακής ποιότητας άτομα… #MasterChefGR

Mrs.EL. on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Η Ελένη Ψυχούλη είναι ψυχούλα!!! Όλα ωραία τα βρίσκει! Και τα αρνητικά με τον καλύτερο τρόπο τα σερβίρει, σε κάνει να χαίρεσαι ακόμη και τότε! / X”

MasterChefGR Η Ελένη Ψυχούλη είναι ψυχούλα!!! Όλα ωραία τα βρίσκει! Και τα αρνητικά με τον καλύτερο τρόπο τα σερβίρει, σε κάνει να χαίρεσαι ακόμη και τότε!

athensbynite🍋 on X (formerly Twitter): “Ψυχούλη πόσο μα πόσο θεα / X”

Ψυχούλη πόσο μα πόσο θεα

Loukoumas on X (formerly Twitter): “Ψυχουλη=η καλυτερη καλεσμενη που πέρασε απο το #MasterChefGR / X”

Ψυχουλη=η καλυτερη καλεσμενη που πέρασε απο το #MasterChefGR

ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ on X (formerly Twitter): “Έπρεπε να έρθει η Ψυχούλη για να φάμε κατι υγιεινό αρχικά και εν συνεχεία, επιτέλους να μαγειρέψουν ενα ελληνικό ψαρι το οποίο σνόμπαρεται απο τα micheleνατα εστιατόρια #MasterChefGR / X”

Έπρεπε να έρθει η Ψυχούλη για να φάμε κατι υγιεινό αρχικά και εν συνεχεία, επιτέλους να μαγειρέψουν ενα ελληνικό ψαρι το οποίο σνόμπαρεται απο τα micheleνατα εστιατόρια #MasterChefGR

TheLord_ofDemons on X (formerly Twitter): “Πολύ καλή τελικά η Ψυχούλη! Ευχάριστη, με ενδιαφέρουσες κριτικές! 👏👏👏 #masterchefgr / X”

Πολύ καλή τελικά η Ψυχούλη! Ευχάριστη, με ενδιαφέρουσες κριτικές! 👏👏👏 #masterchefgr

MasterChef: Η “κατσάδα” του Κοντιζά για τα πιάτα!

#MasterchefGR Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 και Κυριακή 18:30 Masterclass Facebook: https://goo.gl/xuGs8C Twitter: https://goo.gl/LTtZSG Instagram: https://goo.gl/tNopkn

Miranda Jones on X (formerly Twitter): “#masterchefgr ψυχούλη for president / X”

masterchefgr ψυχούλη for president

ΝΤΙΜΠΕΛ on X (formerly Twitter): “#masterchefgr Υποθέτω ότι αν ήταν η Ψυχούλη κριτής οι 2 άχρηστες δεν θα είχαν διώξει τους καλούς μάγειρες! / X”

masterchefgr Υποθέτω ότι αν ήταν η Ψυχούλη κριτής οι 2 άχρηστες δεν θα είχαν διώξει τους καλούς μάγειρες!

Ειδοθέα_Δμ🇬🇷 on X (formerly Twitter): “#masterchefgr οταν βλεπω την Ψυχουλη για καποιο λογο μου τρεχουν τα σαλια,ξαφνικα πειναω,οι περιγραφες της γενικοτερα μου ανοιγουν την ορεξη!! / X”

masterchefgr οταν βλεπω την Ψυχουλη για καποιο λογο μου τρεχουν τα σαλια,ξαφνικα πειναω,οι περιγραφες της γενικοτερα μου ανοιγουν την ορεξη!!

Spyrakos on X (formerly Twitter): “Ειλικρινά τα κριτήρια της Ελένης Ψυχουλη θεωρώ ότι είναι καθαρά από την οπτική γωνία ενός πελάτη προσθέτοντας παράλληλα την μαγειρική της εμπειρία-απαίτηση!!! Εξαιρετική κριτής 👏👏👏 #MasterChefGR / X”

Ειλικρινά τα κριτήρια της Ελένης Ψυχουλη θεωρώ ότι είναι καθαρά από την οπτική γωνία ενός πελάτη προσθέτοντας παράλληλα την μαγειρική της εμπειρία-απαίτηση!!! Εξαιρετική κριτής 👏👏👏 #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

Screenshot 17 2

Και τώρα όλοι θέλουν περισσότερη Ψυχούλη

JavaScript is not available.

No Description

Voula on X (formerly Twitter): “Μπορείτε του χρόνου να έχετε στους κριτές και την Ψυχούλη;; Ευχαριστώ!! #MasterChefGR / X”

Μπορείτε του χρόνου να έχετε στους κριτές και την Ψυχούλη;; Ευχαριστώ!! #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

Μαρίνα on X (formerly Twitter): “Πολύ γλυκιά η Ψυχούλη και ο ενθουσιασμός που βγάζει μπορώ να πω είναι μεταδοτικός!! Θα ήθελα να την ξαναδώ στο #masterchefgr / X”

Πολύ γλυκιά η Ψυχούλη και ο ενθουσιασμός που βγάζει μπορώ να πω είναι μεταδοτικός!! Θα ήθελα να την ξαναδώ στο #masterchefgr

JavaScript is not available.

No Description

πολi ποκεt_originale on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR του χρονου και Ψυχουλη για κριτη θελω ! Θεα,,!! / X”

MasterChefGR του χρονου και Ψυχουλη για κριτη θελω ! Θεα,,!!

spathi on X (formerly Twitter): “Πόση αξία θα δινε η ψυχούλη σαν κριτής στο trashoreality..μπήκε και του δωσε κτ απο την παλιά του αίγλη #masterchefgr / X”

Πόση αξία θα δινε η ψυχούλη σαν κριτής στο trashoreality..μπήκε και του δωσε κτ απο την παλιά του αίγλη #masterchefgr

JavaScript is not available.

No Description

Συμπέθερος on X (formerly Twitter): “Κάντε την Ψυχούλη 4η κριτή είναι θεά η γυναικα! #MasterChefGR / X”

Κάντε την Ψυχούλη 4η κριτή είναι θεά η γυναικα! #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

(α) Ρεηηy (for yoυr τhoυghτς) on X (formerly Twitter): “Η Ψυχουλη πήγε σε μια εκπομπή την οποία έχει παρακολουθήσει, ξέρει πως να σταθεί, τι να πει κ πως να το παρουσιάσει… Φερτε την στο #MasterChefGR vol3… / X”

Η Ψυχουλη πήγε σε μια εκπομπή την οποία έχει παρακολουθήσει, ξέρει πως να σταθεί, τι να πει κ πως να το παρουσιάσει… Φερτε την στο #MasterChefGR vol3…

komissa tis paprikas on X (formerly Twitter): “@masterchefgr σκεφτείτε τη Ψυχουλη μονιμα κριτη #MasterChefGR / X”

@masterchefgr σκεφτείτε τη Ψυχουλη μονιμα κριτη #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

Φυσικότατη Ξανθιά on X (formerly Twitter): “Τωρα πειτε, δεν θα θελαμε την Ψυχουλη για κριτη; Να γυριζει να λεει με υφος και εις ανωτερα στον καθε καβαλημενο ντεμεκ μαγειρα;; Βαλτε Ελεναρα μεσα..! #MasterChefGR / X”

Τωρα πειτε, δεν θα θελαμε την Ψυχουλη για κριτη; Να γυριζει να λεει με υφος και εις ανωτερα στον καθε καβαλημενο ντεμεκ μαγειρα;; Βαλτε Ελεναρα μεσα..! #MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

Παπαροπλημμύρας on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR πάντως θα γούσταρα μόνιμα κριτή την Ψυχούλη, μιλάει καταπληκτικά, οι κριτικές της μακριά από τα τετριμμένα που ακούμε όλη την ώρα / X”

MasterChefGR πάντως θα γούσταρα μόνιμα κριτή την Ψυχούλη, μιλάει καταπληκτικά, οι κριτικές της μακριά από τα τετριμμένα που ακούμε όλη την ώρα

Princess of noobs on X (formerly Twitter): “Κρατήστε τη Ψυχούλη για κριτή στο #MasterChefGr και στείλτε τον Κουτσόπουλο σπίτι μου… / X”

Κρατήστε τη Ψυχούλη για κριτή στο #MasterChefGr και στείλτε τον Κουτσόπουλο σπίτι μου…

fanniD on X (formerly Twitter): “Αγαπημένη Ψυχουλη σε θέλουμε μόνιμα κριτή!!!#masterchefgr / X”

Αγαπημένη Ψυχουλη σε θέλουμε μόνιμα κριτή!!!#masterchefgr

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

DXolARFW4AUAk3

Οι ατάκες της έμειναν

πολi ποκεt_originale on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Ψυχουλη εισαι ψυχαρα! Το σαμιαμιδακο μου λεει! / X”

MasterChefGR Ψυχουλη εισαι ψυχαρα! Το σαμιαμιδακο μου λεει!

Άλλου _γυαλού on X (formerly Twitter): “#MasterChefGR Αγαπώ Ψυχούλη…Το πιάτο σου Μάγκυ είναι Κουλό…Κλαίω..😂😂😂😂😂 / X”

MasterChefGR Αγαπώ Ψυχούλη…Το πιάτο σου Μάγκυ είναι Κουλό…Κλαίω..😂😂😂😂😂

JavaScript is not available.

No Description

Shaker 2 Twittara™ on X (formerly Twitter): “Φιόγκο την έκανε η Ψυχούλη την Ηλέκτρα, τρείς ατάκες πολυβόλο της πελέκησε.Ψυχούλα η Ψυχούλη #masterchefGR / X”

Φιόγκο την έκανε η Ψυχούλη την Ηλέκτρα, τρείς ατάκες πολυβόλο της πελέκησε.Ψυχούλα η Ψυχούλη #masterchefGR

加油 on X (formerly Twitter): “Γωγουλινι και Ηλέκτρα σας ξεφτίλισε η Ψυχούλη Σας ξεφτιλίζει και ο Κοντιζάς (ο οποίος έπαθε Μποτρίνι σήμερα) #MasterChefGR #HellsKitchengr / X”

Γωγουλινι και Ηλέκτρα σας ξεφτίλισε η Ψυχούλη Σας ξεφτιλίζει και ο Κοντιζάς (ο οποίος έπαθε Μποτρίνι σήμερα) #MasterChefGR #HellsKitchengr

Zurvivor! on X (formerly Twitter): “”Και ακαθαριστη μαγειρευεται”Ψυχουλη μαστερ σεφ 2018 Respect! Το νεο μου ειδωλο#MasterChefGR / X”

“Και ακαθαριστη μαγειρευεται”Ψυχουλη μαστερ σεφ 2018 Respect! Το νεο μου ειδωλο#MasterChefGR

JavaScript is not available.

No Description

JavaScript is not available.

No Description

Κάποιοι θεώρησαν πως τρόλαρε αριστοτεχνικά

jojo+jo on X (formerly Twitter): “Η κ. Ψυχούλη το βλέπει και ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα. Το τάχα μου έχουν ήθος ηταν χοντρό τρολαρισμα, όπως και τα ωραία που ρώτησε την Ηλέκτρα για το αόρατο πιάτο της. #MasterChefGR / X”

Η κ. Ψυχούλη το βλέπει και ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα. Το τάχα μου έχουν ήθος ηταν χοντρό τρολαρισμα, όπως και τα ωραία που ρώτησε την Ηλέκτρα για το αόρατο πιάτο της. #MasterChefGR

The_ Cat_Woman on X (formerly Twitter): “Επιτηδες τους το ειπε..Δεν ειδες το υφος τους? Ειναι πανεξυπνη η Ψυχουλη και μακαρι του χρονου να ειναι εκει..Αν δεν ειχε ερθει θα ειχαν γλυτωσει αυτες παλι και μαζι και ο τσελιγκας..#MasterChefGR https://t.co/AzHQzEymbG / X”

Επιτηδες τους το ειπε..Δεν ειδες το υφος τους? Ειναι πανεξυπνη η Ψυχουλη και μακαρι του χρονου να ειναι εκει..Αν δεν ειχε ερθει θα ειχαν γλυτωσει αυτες παλι και μαζι και ο τσελιγκας..#MasterChefGR https://t.co/AzHQzEymbG

Neon Noir ♑️🃏 on X (formerly Twitter): “Η Ψυχούλη παίζει να τους τρολάρει άγρια. Να της σφύριξε η παραγωγή για τους παίκτες, εξ ου και ο χαρακτηρισμός σαμιαμίδι στο Τζώρτζη ή η κουβέντα για το ήθος. #MasterChefGR / X”

Η Ψυχούλη παίζει να τους τρολάρει άγρια. Να της σφύριξε η παραγωγή για τους παίκτες, εξ ου και ο χαρακτηρισμός σαμιαμίδι στο Τζώρτζη ή η κουβέντα για το ήθος. #MasterChefGR

Agent Provocateur on X (formerly Twitter): “Εντάξει όσο τρόλαρε η Ψυχούλη δεν έχει τρολάρει κανείς εκεί μέσα. Τους γλέντησε και χαμπάρι δεν πήραν. #MasterChefGR / X”

Εντάξει όσο τρόλαρε η Ψυχούλη δεν έχει τρολάρει κανείς εκεί μέσα. Τους γλέντησε και χαμπάρι δεν πήραν. #MasterChefGR

Και υπενθυμίζουμε τι απαιτεί ο κόσμος 😉

popinaki on X (formerly Twitter): “Του χρόνου Ψυχουλη στο #MasterChefGR.. Λαλιστατη αληθινή, ατακαδορα!! Και να μπει και μια γυναίκα επιτέλους ρε αδερφέ!! / X”

Του χρόνου Ψυχουλη στο #MasterChefGR.. Λαλιστατη αληθινή, ατακαδορα!! Και να μπει και μια γυναίκα επιτέλους ρε αδερφέ!!

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια