σε , ,

«Το 99% των υπαλλήλων μας είναι ανεμβολίαστοι!» – Εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής

Μια εταιρεία ανέβασε social post που έλεγε «δεν κάνουμε εμβόλιο, παίρνουμε τις βιταμίνες μας!» Τι ακολούθησε

adam-niescioruk-hWzrJsS8gwI-unsplash (1)

Μέχρι σήμερα, το ποσοστό 99% όταν συνδέεται με την πανδημία του κορωνοϊού, μας παραπέμπει κυρίως σε μια πληροφορία: είναι το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας στις ΗΠΑ, ενώ και στην χώρα μας το σχετικό ποσοστό σκαρφαλώνει στο 90, ενίοτε 92%. Στην περίπτωση της εταιρείας Hardy’s Health Stores από τη Νέα Ζηλανδία, το συγκεκριμένο ποσοστό αναφέρεται σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με Facebook post που ανέβασε ο συν-ιδιοκτήτης της εταιρείας, το 99% των υπαλλήλων της εταιρείας «έκανε μια συνειδητοποιημένη και μοναδική επιλογή» να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! «Θα σε κάνουμε καλά!» υπόσχονται σε άλλο post, προφανώς μόνο με βιταμίνες.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Σε μια τοποθέτηση που θύμισε Γρηγόρη Πετράκο, Στέφανο Τσιτσιπά (πριν αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού) και σχετικές δηλώσεις αρνητών πως μπορείς και να μην κάνεις «το μπόλι», αν παίρνεις συχνά τις βιταμίνες σου και αθλείσαι καθημερινά, οι άνθρωποι της Hardy’s δέχθηκαν αρκετές αρνητικές κριτικές στα social media, κάτι μάλλον αναμενόμενο, αν θυμηθούμε πως στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, οι αποφάσεις για τα lockdown που είχαν ληφθει κατά καιρούς, είχαν να κάνουν με ελάχιστα κρούσματα Covid.

Το σχετικό post, όπως ήταν αναμενόμενο εξαφανίστηκε από κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έμεινε μόνο αυτό το thumbnail να μας θυμίζει πως οι ιδέες των εγχώριων ινφλουένσερ του αρνητισμου της Covid-19, δεν έχουν σύνορα.

download 1

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήμουν στην εντατική και έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά»: Η περιπέτεια του Άκη Σακελλαρίου

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.