σε , , ,

Το μόνο καλό με την μεμονωμένη hater που έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη

Ο ηθοποιός που παλεύει με τον καρκίνο ξεμπρόστιασε στο Instagram την hater που «έπαιζε» με το θάνατό του

Αντίνοος Αλμπάνης

Σε φάση που κάνεις χημειοθεραπείες αλλά ταυτόχρονα, με απίστευτη δύναμη παίζεις κάθε βράδυ στην θεατρική περιοδεία του Κατά Φαντασίαν Ασθενής ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα, να σου έρχεται ως απάντηση σε στόρι σου το «Πόσο μαλάκας είσαι;». Και μετά το ακόμα χειρότερο: «δεν βρίσκω απολύτως κανέναν λόγο να υπάρχεις.

Ο Αντίνοος την ξεμπρόστιασε δημοσιεύοντας το διάλογό τους:

Μου άρεσε που α) της απάντησε με ευγένεια, και β) με ευγένεια σχολίασε το μήνυμα που έβαλε και το είδαμε όλοι οι followers (έγραψε απλώς «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι», ενώ θα δικαιολογούνταν αν έγραφε και κάτι χίλιες φορές χοντρότερο).

Η Δούκισα Νομικού σχολίασε:

Το μόνο καλό με την μεμονωμένη hater είναι ότι γίνεται ακόμα πιο προφανής και δυνατή η αγάπη που παίρνει ο Αντίνοος απ’ τον κόσμο, αγάπη που φυσικά έπαιρνε και προ ασθένειας.

Χρειάζεται καμία φορά καμιά κακία για να εκτιμήσεις πενταπλά την καλοσύνη και να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο πόση υποστήριξη έχεις.

ΥΓ. Το ότι η εν λόγω χρήστρια του Instagram πλήρωσε και τον είδε στο θέατρο, μπορεί και να είναι αλήθεια. Το ότι δεν εντόπισε ταλέντο όμως, μεγάλη μούφα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ξινός, ευαίσθητος, αμυντικός, κλειστός, περίεργος» | O Αντίνοος Αλμπάνης απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ert1
Μέλος
Ert1

Όλα σωστά, μόνο μια παράκληση: ξέρω ότι είναι από παραδρομή και καμιά κακή πρόθεση δεν υπάρχει, αλλά ο τίτλος περί “ψυχακια” είναι περιττός. Διαβάζουν και άνθρωποι με ψυχικά προβλήματα και καταλαβαίνετε ότι τέτοιες αναχρονιστικές εκφράσεις δεν βοηθάνε.