(Περιμένετε, η πλατφόρμα των 45 Μικροπραγμάτων αργεί λίγο να φορτώσει…)
Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
Εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και θα σας στείλουμε ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
Here you'll find all collections you've created before.
Άρη συγνώμη είπα ότι θα το αφήσω αλλά επειδή μου την δίνει το αποφασίζω και διατάζω «αναγνωστών», χωρίς καμία δικαιοδοσία, επανέρχομαι. Λίγο κατάντια το όλο χθεσινό. Λες και είμαστε στο δημοτικό ή ακόμα χειρότερα στο νηπιαγωγείο “κυρία-κυρία ο διπλανός μου, μου πήρε την γομολάστιχα!!!!”. Καθημερινοί αναγνώστες (;;;), οι περισσότεροι 40+ να μπαίνουν με διάφορα ψευδώνυμα / θρασύδειλοι (κατά την προσωπική μου άποψη), για να σχολιάσουν ό,τι να’ναι, να σβήσουν ό,τι δεν τους αρέσει στα replies και πάμε παρακάτω. Από εδώ και πέρα σταματώ τα replies θα κάνω comments που δεν μπορούν να σβηστούν από τον οποιονδήποτε και οι ET PHONE… Διαβάστε περισσότερα »
Mariak κι εμένα μου φαίνεται αρκετά «σχολικό» όλο αυτό, που προσβάλλεται ο ένας, θίγεται ο άλλος, μετά προσβάλλεται αυτός που προσέβαλλε επειδή τον προσβάλλουν κ.ο.κ.
Η λύση είναι να αδιαφορούμε και για «μη πολιτικά ορθά» πράγματα που γράφονται, και για «υπερβολικά πολιτικά ορθά» πράγματα που γράφονται, και για likes και για dislikes, και απλά να περνάμε όμορφα.
Να βάζεις πάντως φωτο στα σχόλια! 🙂
Ας μην το συνεχίσουμε άλλο παρακαλώ πολύ, όλες και όλους.
Συμφωνω απολυτα Μariak με ολα οσα εγραψες..χθες μπηκα να χαμογελασω κι αγχωθηκα πολυ μ ολα αυτα.
Οσο κι αν διαφωνω με τον Μαικ σε πολλα, ειναι δικαιωμα του να λεει την αποψη του οπως ολοι μας.
Ο κοσμος τελευταια εχει παραγινει επιθετικος..το εχετε προσεξει? Με τη παραμικρη αφορμη ξεσπα 🙄
Όμορφη μου Mariak τώρα είδα τα σχόλια σου. Δεν θέλω να στεναχωριέσαι. Υπάρχουν και οι δύσκολες περιπτώσεις. Πιστεύω ότι όταν όμως επιλέξεις την ψυχραιμία όλα γίνονται καλύτερα. Ψυχραιμία λοιπόν και δύναμη. Δώσε την αγάπη και το φώς σου και ίσως κάποια μέρα κάτι να αλλάξει . Πιστεύω στους ανθρώπους.❤❤❤
Άρη κανείς φοβερή δουλειά! Καθε μερα μας εχεις συνηθισει μετα την δουλεια να αραζουμε καναπε και να σκρολαρουμε τα 45.
Συνεχισε την φοβερη δουλειά!
Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά 🙂