
Είναι απ’ τις μικρές ιστορίες που δεν είναι συνταρακτικές ή μελοδραματικές αλλά σε κάνουν να χαμογελάσεις και να νιώσεις λίγη πίστη στο ανθρώπινο είδος.
Εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζουν να έχουν και πολλά κοινά ο νεαρός μαύρος με την ηλικιωμένη λευκή κυρία. Κι όμως, είναι φίλοι εδώ και ένα χρόνο και τώρα βρέθηκαν για πρώτη φορά από κοντά.
«Το περασμένο καλοκαίρι τελείως τυχαία γνώρισα αυτήν την 80χρονη κυρία στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Words With Friends», λέει ο @Filth800.
(Στο Words With Friends που είναι κάτι σαν Scrabble, φτιάχνεις λέξεις με τα γράμματα που τυχαία σου δίνονται και ανταγωνίζεσαι ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο).
«Παίξαμε πάνω από 300 παιχνίδια μαζί, και τελικά καταλήξαμε να γίνουμε καλοί φίλοι» συνεχίζει ο νεαρός. «Σήμερα κατόρθωσα να πάω στη Φλόριντα και να τη συναντήσω από κοντά»




