σε ,

Αύριο έντεκα

Η ερασιτεχνική κινηματογραφική ομάδα «Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms» παρουσιάζει εδώ τη νέα της ταινία μικρού μήκους

Η ερασιτεχνική κινηματογραφική ομάδα «Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms» μόλις κυκλοφόρησε τη νέα της ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Αύριο έντεκα». Η ταινία αφιερώνεται σε όσες και όσους πάλεψαν μέχρι την τελική πτώση.

Δείτε την εδώ:

Εμφανίζονται: Μάρθα Κοντοστάθη, Κώστας Αλεβίζος

Μουσική: Renegade Instruments

Μοντάζ: Άρης Καπλανίδης

Σενάριο: Θάνος Καρβούνης

Σκηνοθεσία: Axel Καπόγιαννης, Δήμος Καπόγιαννης, Θάνος Καρβούνης

Παραγωγή: Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms, 2018

www.tnfilms.gr

Σκηνή απ’ τα γυρίσματα

5 τρίβια για την ταινία

  • Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε ένα απόγευμα το Νοέμβρη του 2014. Το budget της παραγωγής κρατήθηκε σε μηδενικό επίπεδο αφού τα μόνα έξοδα αποτέλεσαν οι βενζίνες μέχρι τον τόπο τον γυρισμάτων, ένα αγρό έξω από τη Θήβα.

  • Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2016 σε ειδική προβολή για τα 10 χρόνια λειτουργίας της ομάδας στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου. Η online εκδοχή διαφέρει σημαντικά από την αρχική, αφού το μοντάζ της ανέλαβε από την αρχή ο Άρης Καπλανίδης (σκηνοθέτης μεταξύ άλλων του Πανίσχυρου Μεγιστάνα των νίντζα).

  • Πρόκειται για την 3η συνεργασία μεταξύ της συμμορίας και του Άρη Καπλανίδη. Ο Άρης στο παρελθόν είχε υπογράψει το μοντάζ της ταινίας «Τώρα εγώ» και τη μουσική του promo clipEnter the hapkido”.

  • Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε αποτελεί ευγενική παραχώρηση του κομίστα και ηθοποιού Γιάννη Ρουμπούλια.

  • Το soundtrack είναι παραγωγή του Renegade Instruments. Βάση για το μουσικό θέμα αποτέλεσε το “Nippon Mukashibanashi” (Hanazukin), που ακουγόταν στους τίτλους αρχής του κινουμένου σχεδίου «Γιαπωνέζικα παραμύθια». Η σειρά προβαλλόταν τη δεκαετία 80 στην ΕΡΤ.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση