σε , ,

Έφυγε από το πάρτι γενεθλίων του για να σώσει σκύλο που πνιγόταν στο ποτάμι!

Η αντίδραση του σκύλου έκανε ακόμη δυσκολότερη την προσπάθειά του

Όταν ένα δίχρονο κουτάβι βρέθηκε στα παγωμένα νερά του ποταμού East River της Νέας Υόρκης, ένας ηρωικός άντρας εγκατέλειψε το πάρτι των γενεθλίων του ώστε να το σώσει.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπρούκλιν όταν το σκυλάκι, που λέγεται Χάρπερ, έκανε βόλτα με την ιδιοκτήτριά του.

Καθώς περνούσαν τον δρόμο η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας χτυπήθηκε ξαφνικά από ένα ταξί το οποίο παραβίασε την ταμπέλα του στοπ. Αν και η ιδιοκτήτρια χτυπήθηκε ελαφριά, η Χάρπερ πανικοβλήθηκε και βούτηξε στο ποτάμι.

Στο μεταξύ, ο Gabe Castellanos γιόρταζε τα γενέθλιά του με κάποιους φίλους του σε μια βάρκα στο ποτάμι όταν είδαν το σκυλί στο νερό. Καθώς ήταν μια ζεστή μέρα, υπέθεσαν πως απλώς κολυμπούσε ενώ ο ιδιοκτήτης του παρακολουθούσε από έξω. Ο σκύλος, όμως, κολυμπούσε όλο και πιο μέσα στο ποτάμι και η ιδιοκτήτρια πλησίασε την παρέα και τους είπε ότι η Χάρπερ το σκασε.

Ο Castellanos παρατήρησε ότι η Χάρπερ άρχισε γρήγορα να κουράζεται και ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι· Ευτυχώς, ο Gabe είναι απόφοιτος του ναυτιλιακού κολεγίου SUNY.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία του σε ναυτικά θέματα, άρπαξε ένα σωσίβιο που βρισκόταν κοντά, έβγαλε τα ρούχα του, σκαρφάλωσε σε ένα ασφαλές σημείο στη βάρκα και βούτηξε στο νερό.

Με δεκάδες περαστικούς να τον ενθαρρύνουν από την ακτή και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας να πετά από πάνω του, ο Castellanos κολύμπησε προς την Χάρπερ. Αυτή κολυμπούσε ήδη για πάνω από 10 λεπτά και, όταν είδε τον Castellanos να κατευθύνεται προς το μέρος της, άρχισε να κολυμπά ακόμη πιο αποφασιστικά.

Τελικά κατάφερε να τη φτάσει και άρχισε να την σπρώχνει προς τη στεριά – αλλά ξαφνικά, καθώς η Χάρπερ ήταν πανικοβλημένη, δάγκωσε τον Castellanos στο χέρι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Παρότι τα δαγκώματα της Χάρπερ θα αναγκάσουν τον Castellanos να έχει ψεύτικο δόντι προσωρινά, αργότερα εξέφρασε τη συμπόνοιά του στο σκυλί και είπε πως δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ τους.

«Ήμουν σε φάση ”Α, εντάξει. Έτσι και αλλιώς έπρεπε να φτιάξω τα δόντια μου”», είπε στην εκπομπή Inside Edition.

Η ιδιοκτήτρια της Χάρπερ εξέφρασε την αμέριστη ευγνωμοσύνη της για τις πράξεις του Castellanos και ελπίζει να του ετοιμάσει ένα άλλο πάρτι γενεθλίων ως ευχαριστώ για τη διάσωση.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: Good News Network

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 15 πιο αστείες εκφράσεις που παίρνουν οι σκύλοι όταν τρέχουν

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε