σε , ,

Γκέι ζευγάρι παντρεύτηκε στο New Jersey με παραδοσιακό ινδικό γάμο (φωτογραφίες)

Τις φωτογραφίες μοιράστηκε στα social media το νιόπαντρο ζευγάρι και το ίντερνετ αγαλλίασε

Τη δύναμη της αγάπης απέδειξε ένα ομόφυλο ζευγάρι από την Ινδία το οποίο παντρεύτηκε στο New Jersey πραγματοποιώντας έναν εντελώς παραδοσιακό ινδικό γάμο. Πρόκειται για τους Amit Shah και Aditya Madiraju, οι οποίοι επέλεξαν να φορέσουν παραδοσιακές ινδικές στολές την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Ο γάμος τελέστηκε σε ινδουιστικό ναό της αμερικανικής πολιτείας και η φωτογράφος Charmi Peña τράβηξε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε στα social media το νιόπαντρο ζευγάρι.

Η Charmi Peña μίλησε στο Bored Panda για τον εντυπωσιακό γάμο, καθώς και για τον εαυτό της: «Ήξερα πως κατέγραφα κάτι πολύ μεγάλο για την ινδική κοινότητα και το προαίσθημά μου επιβεβαιώθηκε με τα πάρα πολλά μηνύματα που έλαβα από ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τα οποία έλεγαν πως οι εικόνες αυτές τους δίνουν ελπίδα». Στη συνέχεια εξήγησε πώς νιώθει λέγοντας «Είμαι φυσικά ενθουσιασμένη, αλλά περισσότερο χαρούμενη που οι άνθρωποι τις βλέπουν». «Η εκπροσώπηση μετράει και το να γνωρίζω πως το να βλέπουν τους εαυτούς τους να αντανακλώνται στις φωτογραφίες τους δίνει ελπίδα, είναι τόσο ικανοποιητικό για εμένα», πρόσθεσε.

«Έχω κάποιες κακές αναμνήσεις, αλλά όταν βλέπω τις φωτογραφίες θυμάμαι τα πάντα: τις μυρωδιές, τους ήχους, τα συναισθήματα. Η τέχνη της φωτογραφίας μου επιτρέπει να μεταδίδω αυτά τα πράγματα στους άλλους». Επίσης, παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να καταλήξει φωτογράφος καθώς «νόμιζε ότι θα γίνει γιατρός».

Ο 32χρονος Amit, ο οποίος είναι χορογράφος, όπως και ο 31χρονος Aditya που ασχολείται με τα ρίσκα στο μάνατζμεντ, είναι ινδουιστές. Για αυτούς η παράδοση είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Για τον λόγο αυτό, αν και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στις αρχές του 2019 στην Νέα Υόρκη, έκαναν και παραδοσιακό γάμο στο New Jersey πριν από λίγες μέρες.

«Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει την επίδραση που θα είχε ένας απλός γάμος σε ναό στους ανθρώπους ανά τον κόσμο που ψάχνουν για ελπίδα», έγραψε το ζευγάρι στο Instagram. Όπως είπε ο Aditya στην Irish News, «Το να κάνουμε έναν παραδοσιακό γάμο δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για εμάς καθώς έχουμε αρκετά παραδοσιακό και συντηρητικό υπόβαθρο».

Στο μεταξύ, μιλώντας για τη γνωριμία τους, ο Amit ανέφερε στο Vogue India «συναντηθήκαμε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια σε ένα μικρό μπαράκι για τα γενέθλια ενός φίλου. Από τότε, είμαστε μαζί».

«Αν και έχουμε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, χάρη στα κοινά ενδιαφέροντα τα βρίσκουμε προς το παρόν», είπε ο Amit στα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, αποκάλυψε πως αμφότεροι έκαναν coming out στους γονείς τους έναν χρόνο αφότου έβγαιναν και δέχτηκαν αμέριστη υποστήριξη.

Στην Ινδία δεν αναγνωρίζονται νομικά ακόμη οι γάμοι ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια και οι απόψεις διίστανται ανάλογα με την περιοχή, την κοινότητα και τη θρησκεία στη χώρα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Μπορείς να βρεις ποιοι από αυτούς τους τραγουδιστές είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση