σε , , ,

H καλύτερη απάντηση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε απ’ τον ίδιο της τον άντρα

Μπράβο Θοδωρή!

Την Τρίτη το πρωί, ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την πρωινή εκπομπή Happy Day, έκανε ένα άκομψο, passive-aggressive σχόλιο για την Σίσσυς Χρηστίδου και τα κιλά της. Μετά από πολλές αντιδράσεις και το σχόλιο του κουμπάρου και πολύ καλού φίλου της Χριστίδου, Παύλου Σταματόπουλου, ο Παπανώτας απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook λέγοντας:

Dimitris Papanotas

Προς Παύλο Σταματόπουλος και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις: Να με σκιαγραφήσεις εμένα βρε Παύλο μου ως ρατσιστή για τα κιλά του οποιοδήποτε, Ε θέλει πολύ φαντασία!!!!! Άλλοι συνάδελφοι έκαναν το…

Αυτή όμως δεν ήταν η καλύτερη απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα. Η καλύτερη απάντηση για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου ήρθε απ’ τον ίδιο της τον άντρα, τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2005. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

Πώς σχολίασε όμως ο Θοδωρής Μαραντίνης τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας;

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου είπε:

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.  Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας. Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.
Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.
Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!
Θ.

Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα “άντρες”, “δημοσιογράφοι”, “άνθρωποι”, οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους! Θ.

11.9 χιλ. “Μου αρέσει!”, 462 σχόλια – Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στο Instagram: “Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο…”

Οι δυο τους εμφανίστηκαν φέτος μαζί στην σκηνή των Mad VMA 2018

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε το πιο άκομψο, passive-aggressive σχόλιο για την Σίσσυ Χρηστίδου

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση