σε , ,

Ξυλόκαστρο: Μια γιαγιά και η τυφλή γάτα της, στην πιο όμορφη ιστορία της ημέρας

Κάνοντας βόλτα στην παραλία του Ξυλοκάστρου, μια αναπάντεχα ωραία συνάντηση

Ξυλόκαστρο

Τις είδα στο Facebook της Σταματίνας Σταματάκου. Μια γάτα και μια κυρία πήγαιναν μαζί βόλτα όταν τις είδε η Σταματίνα, που περιγράφει τη σκηνή ως εξής:

Κάνοντας βόλτα στην παραλία του Ξυλοκάστρου είδα μία πανέμορφη εικόνα: μια πολύ γλυκιά γιαγιά αγκαλιά με τη γατούλα της.

Δεν μπορούσα πάρα να σταματήσω για να της μιλήσω και τότε διαπίστωσα ότι η γατούλα δεν έχει ματάκια. Τη συνεχάρην και τη ρώτησα πως τα έχασε. Μου είπε ότι μία συγχωριανή της τη χτυπούσε όταν ήταν μωρό για να τη σκοτώσει και εκείνη την έσωσε λίγο πριν το τέλος.

Έκτοτε ζουν μαζί και είναι η παρέα της. Αν και η Μπιζού δεν έχει ματάκια συμπεριφέρεται σαν να έχει, – έχει μάθει ακόμη και πότε χτυπάει το τηλέφωνο ή κλείνει η σόμπα.

Μου είπε ότι εκείνη έζησε στα προσφυγικά, αφού είναι μικρασιατικής καταγωγής, και ότι δεν είναι από εδώ, στα προσφυγικά που μεγάλωσε είχε και γατούλες και σκυλάκια. Εδώ οι συγχωριανοί της την κατηγορούν και τη λένε από υπερβολική ίσα με τρελή. Η γιαγιούλα ήταν τόσο φιλόξενη που επέμενε να πάμε για καφέ στο σπίτι της ή έστω όποτε περάσουμε ξανά από εκεί να πάμε.

Σήμερα είδα μία από τις πιο ωραίες εικόνες που έχω αντικρίσει ποτέ ❤️

Stamatina Stamatakou

Κάνοντας βόλτα στην παραλία του Ξυλοκάστρου είδα μία πανέμορφη εικόνα: μια πολύ γλυκιά γιαγιά αγκαλιά με τη γατούλα της. Δεν μπορούσα πάρα να σταματήσω για να της μιλήσω και τότε διαπίστωσα ότι η…

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Γάτες ή Γάτοι; Μπορείς να ξεχωρίσεις τα αρσενικά απ’ τα θηλυκά γατιά;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Πραγματικά λενε τη κυρια τρελή, οπως κάνουν και με τη τρανς κοπέλα που εργάζεται στο δημαρχείο, της συμπεριφερονται πολυ άσχημα δεν φανταζεστε τη τραβαει και ειναι το πιο γλυκο και ευγενικό πλάσμα. .. Δεν της μιλάνε και την εχουν απομονωσει. Τελος για τη γιαγιά Την βλέπω καθε πρωι που ταΐζει και τα περιστέρια στη παραλια. Ειναι γλυκύτατη.

Αφήστε μια απάντηση