σε ,

Ο σκύλος που εγκαταλείφθηκε επειδή είναι κωφός, βρήκε σπίτι και έμαθε τη νοηματική!

Ένα κουτάβι ηλικίας δέκα μηνών απορρίφθηκε από πέντε διαφορετικές οικογένειες στις πρώτες μέρες της ζωής του

σκύλος

Ένα κουτάβι ηλικίας δέκα μηνών με το όνομα Ivor, απορρίφθηκε από πέντε διαφορετικές οικογένειες στις πρώτες μέρες της ζωής του επειδή γεννήθηκε κωφό. Τελικά βρέθηκε σε καταφύγιο ζώων όπου ήταν προφανές ότι είχε θέμα χαμηλής εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους λόγω της απόρριψης που είχε λάβει.

Ωστόσο, υιοθετήθηκε από την Ellie και την οικογένειά της, που αγάπησαν τον σκύλο παρά την αναπηρία του και του έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook

Ivor the Deaf Dog’s Fun Page

Photos the RSPCA took of me when I was there – I weighed approx 10 kilos back then (a bit larger now). I was adopted in December 2017.

Έχει επίσης καταφέρει να μάθει πολλές λέξεις της νοηματικής γλώσσας. Η Ellie προσθέτει ότι ο Ivor δεν διαφέρει πολύ από ένα σκυλί με κανονική ακοή, καθώς καταλαβαίνει όταν του μιλάνε και έχει εκπληκτική όσφρηση. Οι κωφοί σκύλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν εξαιρετικά καλά και βασίζονται στις άλλες αισθήσεις τους για να κινούνται στο χώρο και να καταλάβουν το περιβάλλον τους. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν και προκλήσεις καθώς συχνά γαβγίζουν πολύ και μπορεί να γίνουν ανήσυχοι.

Ivor the Deaf Dog’s Fun Page

rollover again

Η Ellie φαίνεται να το διαχειρίζεται πολύ καλά κρατώντας τον Ivor διανοητικά και σωματικά ικανοποιημένο και λέει: «Ο Ivor είναι καταπληκτικός. Είναι πανέξυπνο σκυλί που μαθαίνει γρήγορα τα νοήματα και του αρέσει να δίνει χαρά. Υπάρχουν πολλοί σκύλοι σαν αυτόν εκεί έξω και αξίζουν μια νέα ευκαιρία για οικογένεια».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Τι ράτσα είναι αυτοί οι 15 σκύλοι;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

9 points
Upvote Downvote

Total votes: 9

Upvotes: 9

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Αφήστε μια απάντηση