σε , ,

Στο Βερολίνο ψάχνουν μία λέαινα που έφαγε ένα αγριογούρουνο και κυκλοφορεί ελεύθερη στην πόλη

Οι αρχές δε ξέρουν απο που το έχει σκάσει το ζώο

4937_preview.v1

Μία μεγαλούτσικη, επικίνδυνη “γατούλα”, που φαίνεται ότι δραπέτευσε από κάπου, φέρεται να εθεάθη στην περιοχή του Πότσνταμ στις παρυφές της γερμανικής πρωτεύουσας την Πέμπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν λάβει μηνύματα μέσω προειδοποιητικών εφαρμογών ότι εκεί έξω κυκλοφορεί μία λέαινα. Μεταξύ άλλων, τους ζητήθηκε να μην κάνουν βόλτες στο δάσος και να αναζητήσουν καταφύγιο στα σπίτια ή τα αυτοκίνητά τους αν δουν το ζώο.

Η αστυνομία είπε ότι είχε λάβει πληροφορίες για την παρουσία του ζώου από μάρτυρες που το είχαν βιντεοσκοπήσει να επιτίθεται και να σκοτώνει ένα αγριόχοιρο.

lion loose german capital berlin 832898922

Είπαν ότι δεν ήξεραν από πού μπορεί να προήλθε το ζώο, αφού έλεγξαν με ζωολογικούς κήπους, τσίρκο και καταφύγια ζώων και όλοι τους είπαν ότι δεν τους έλειπε μια λέαινα.

«Έχουμε αναπτύξει τεράστιες δυνάμεις στο σημείο για να προστατεύσουμε τον πληθυσμό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ χρησιμοποιείται ακόμα και ελικόπτερο για να εντοπιστεί το θηλυκό λιοντάρι.

www bild de regional berlin 832921741

Η έρευνα για την ύποπτη λέαινα επικεντρώνεται στον δήμο Kleinmachnow στο νότιο άκρο του Βερολίνου. Ο δήμος έχει περίπου 20.000 κατοίκους.

Εκπρόσωπος του δήμου είπε ότι τα παιδιά στα νηπιαγωγεία δεν επιτρέπονται στους γύρω κήπους και ότι οι πωλητές στην αγορά έλαβαν συμβουλές να μη στήσουν πάγκους προς το παρόν.

«Τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν κάθε μέρα», είπε.

 

πηγή 

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια