σε , ,

Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί: Αυτές είναι οι νέες φωτιστικές διαβάσεις

Τα καλά νέα της ημέρας

Να κάτι που με κάνει να χαίρομαι: Στην τοποθέτηση έξι πρωτοποριακών φωτιστικών διαβάσεων προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Η αρχή έγινε στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης, στις ράμπες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. (Οι πληροφορίες είναι απ’ το ΑΠΕ και οι φωτο απ’ το Thestival.)

Η ενδοδαπέδια ράβδος LED που τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πλακίδια της διάβασης συνδέεται με το σύστημα της σηματοδότησης και εκπέμπει κόκκινο ή πράσινο φως, σε αντιστοιχία με τους φωτεινούς σηματοδότες για την κίνηση των πεζών.

«Η διαμόρφωση των κόμβων Μητροπόλεως – Κομνηνών, καθώς και Μητροπόλεως – Καρόλου Ντηλ, αναβαθμίζουν την περιοχή, βελτιώνουν  την αστική επίπλωση και γενικώς αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα του κέντρου. Οι επιχειρηματίες και οι δημότες, σε συνεργασία με τον Δήμο, μπορούν και πρέπει να οικοδομήσουν μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με σύνεση και ορθή χρήση των Κανονιστικών διατάξεων, προς όφελος της Θεσσαλονίκης» τονίζει σχετικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

13 points
Upvote Downvote

Total votes: 27

Upvotes: 20

Upvotes percentage: 74.074074%

Downvotes: 7

Downvotes percentage: 25.925926%

Ενα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση
  1. Το ζήτημα είναι να σταματήσει η ολοένα και αυξανόμενη αθλιότητα να εξακολουθούν οι οδηγοί απτόητοι την πορεία τους ακόμα κι όταν έχουν κόκκινο και έχει ήδη ανάψει πράσινο για τους πεζούς.

Αφήστε μια απάντηση