Μπορεί μέχρι στιγμής η τεχνητή νοημοσύνη να είναι σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο και να μην μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα πιο fun πραγματάκια. Στη σελίδα Cursed a.i διάφοροι άνθρωποι βάζουν τη φαντασία τους να οργιάσει και με τη βοήθεια διάφορων προγραμμάτων που φτιάχνουν αυτό που λέγεται “computer generated images”. Και θα ρωτήσετε με το δίκιο σας, τι είναι αυτό;
“Μια γεννήτρια εικόνων AI από κείμενο είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι είναι. Πρόκειται για ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που λαμβάνει μια προτροπή κειμένου, την επεξεργάζεται και δημιουργεί μια εικόνα που ταιριάζει καλύτερα με την περιγραφή που δίνεται στο κείμενο. Μην το μπερδεύετε όμως με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για την εύρεση εικόνων. Η δημιουργία εικόνων τεχνητής νοημοσύνης είναι εντελώς διαφορετική από την εύρεση εικόνων. Ενώ τα εργαλεία εύρεσης εικόνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση και τη λήψη υφιστάμενων εικόνων που είναι διαθέσιμες σε διάφορες πλατφόρμες, μια γεννήτρια εικόνων AI δημιουργεί εντελώς νέες εικόνες που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.”
Τι γίνεται όταν η τέχνη της βυζαντινής αγιογραφίας, συναντάει το σημαντικότερο έργο της φάντασι λογοτεχνίας; Πώς θα ήταν αν ο Φώτης Κόντογλου ζωγράφιζε τον Άραγκορν; Αυτό αποφάσισε να εξερευνήσει μέσω του a.i προγράμματος του bing και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.
Ο Γκάνταλφ στον Άγιον Όρος
Ένας από τους 4 καβαλάρηδες της αποκαλύψεως ίσως;
Ο Σάουρον σε άγιο;




Θα έβαζα οποιοδήποτε από αυτά τα έργα, σε πίνακα στο σπίτι μου, όλο το ποστ εδώ :





