σε , ,

Αδερφομάνες που μισούσαν τους γκέι – Η περίπτωση της Ρένας Βλαχοπούλου

Ο χορευτής των παλιών ελληνικών ταινιών Τάκης Σαγιώρ αποκαλύπτει

Ο χορευτής των παλιών ελληνικών ταινιών Τάκης Σαγιώρ δίνει εδώ και κάποια χρόνια εξαιρετικά αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Και τι δεν έχει μαρτυρήσει: Απ’ το ότι ο Δαλιανίδης του την έπεσε αλλά αυτός τον απέρριψε, και το ότι οι περισσότεροι ζεν πρεμιέ της εποχής πήγαιναν και με άντρες μέχρι το ότι «Η σύζυγός μου μου είπε ότι τα έχει με τον Μητροπάνο και εγώ της είπα ότι τα έχω με αστυνομικό».

Ακόμα και να είχαν μπόλικο αλατοπίπερο οι παραπάνω (και άλλες αποκαλύψεις του) υπάρχει μία που έχει επιβεβαιωθεί κι από καλλιτέχνες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Αφορά στην Ρένα Βλαχοπούλου, εξαιρετικά αγαπητή στους γκέι και με πολλούς γκέι συνεργάτες. Πρόσφατα μάθαμε πως ενώ «ανεχόταν» τους γκέι συνεργάτες της, η Βλαχοπούλου θα έσφαζε το ίδιο της το παιδί αν μάθαινε πως είναι γκέι. Το συμβάν στο οποίο ήταν παρόντες πολλοί δείχνει πως η ηθοποιός ήταν κατά βάθος ομοφοβική, τότε που η λέξη αυτή δεν χρησιμοποιούνταν ακόμα.

Το περιστατικό που αφηγήθηκε ο Σαγιώρ:

«Είμαι στο Θέατρο Ακροπόλ.

Στο καμαρίνι της Ρένας Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτιά εκείνη, ο Γιάννης Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα στο Αιγάλεω είχε σφάξει το γιο της επειδή ήταν γκέι. Το συζητούσαν.

Η Σπεράντζα Βρανά είπε: “Τραγικό!” και η Ρένα Βλαχοπούλου είπε με τη σειρά της: “Καλά του ‘κανε, θα ‘κανα και εγώ το ίδιο!”.

Ήταν η βραδιά που τσακώθηκε με τον Φλερύ που της είπε: “Είσαι μια επαρχιώτισσα!”. Μετά δεν ξανασυνεργάστηκαν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Σαγιώρ.

Μου έκανε άσχημη εντύπωση, χωρίς φυσικά αυτό να μειώνει την καλλιτέχνη Ρένα Βλαχοπούλου.

Όμως εδώ δεν μιλάμε για απλό μίσος, εδώ μιλάμε για ακραία επικρότηση φόνου!

Η αναισθησία που έδειξε -αν δεν κάνω λάθος μπροστά σε ΔΥΟ γκέι φίλους και συνεργάτες της- δείχνει το πόσο παραπλανητική είναι η φράση: «Δεν έχω πρόβλημα, έχω και φίλους που είναι γκέι», η οποία συχνότατα συνεχίζεται με τη λέξη «αλλά…».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ – Πόσο καλά ξέρεις τις ταινίες της Ρένας Βλαχοπούλου;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
(athento)

Βρε Άρη… Βρε Άρη… Δεν έχει gay ανιψιό η Ρένα;;; Για ψάξε… Για ψάξε…