σε , ,

Αυτή η κοπέλα είχε 100€ στο λογαριασμό της. Πήγε να τα σηκώσει και της έβγαλε αρνητικό υπόλοιπο!

Φωτο αρχείου: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σε ATM στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη πήγε μια κοπέλα που, σύμφωνα με την ίδια, είχε 100 ευρώ στο λογαριασμό της, και έκπληκτη είδε πως όχι μόνο δεν είχε τα 100 ευρώ που νόμιζε, αλλά ξαφνικά ήταν μείον 1000 ευρώ.

ο Άη Κέη ο Άντερσκορ on Twitter

Η κοπέλα είχε 100€ στο λογαριασμό της. Πήγε να τα σηκώσει και της έβγαλε αρνητικό υπόλοιπο. Κατάσχεση από το κράτος. Θα ανήκε στους μπαταχτσήδες. #ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Προφανώς δεν φταίει καμία τράπεζα αν το κράτος κάνει κατασχέσεις μέσω των λογαριασμών. (211.021 κατασχέσεις έγιναν το 2017, δηλαδή πάνω από 500 κατασχέσεις την ημέρα.)

Την έκπληξη που βίωσε η κοπέλα την έχουν ήδη βιώσει κι άλλοι λοιπόν, κι απ’ ό,τι φαίνεται στο προσεχές διάστημα θα τη βιώσουν ακόμα περισσότεροι.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-25 points
Upvote Downvote

Total votes: 43

Upvotes: 9

Upvotes percentage: 20.930233%

Downvotes: 34

Downvotes percentage: 79.069767%

13 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
  1. Λυπάμαι πολύ γι’αυτό που συνέβη στην κοπέλα και δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να μένεις χωρίς καθόλου χρήματα αλλά και αυτή η συστηματική αδιαφορία στο να πληρώνεις τον φόρο σου ή ο,τι άλλο με ξεπερνάει.

  2. Παιδια η δηλωση για τον ακατασχετο λογαριασμο μεχρι 1250 ευρω ειναι μια ευκολη διαδικασια, ακολουθηστε στο σχετικο link παρακατω -αν δεν το εχετε ηδη κανει- και εισαγετε τους κωδικους του Taxisnet οταν σας ζητηθει:

    http://www.aade.gr/polites/akataschetos-logariasmos

  3. Εντάξει κρίμα η κοπέλα αλλά τι θέλει να δείξει το άρθρο? Πολύ συχνά συμβαίνει αυτό. Η Τραπεζά ποτέ δεν φταίει βασικά για δικά σου χρέη. Ειδικά αν είναι χρέη στο κράτος είναι υποχρεωμένη να το αφήσει να τα πάρει. Λυπάμαι, ακούγεται σκληρό αλλά ας πρόσεχε. Όταν χρωστάς, άνα πάσα στιγμή μπορούν να στα πάρουν χωρίς προειδοποίηση.

    Να πάει να δηλώσει έναν ακατάσχετο λογαριασμό, η μόνη λύση. Είναι για εως 1250 ευρώ όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ο,τιδηποτε παραπάνω απ αυτό δεσμευεται. Και φυσικά δεν γίνεται να έχεις πολλούς ακατασχετους αλλά ΕΝΑΝ μονάχα.

Αφήστε μια απάντηση