σε ,

Αυτή η παρέα με τα 7 παιδιά έκανε μπάρμπεκιου σε νεκροταφείο – και δεν έφευγαν κιόλας

Το αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου πάνω σε ταφόπλακα και οι αντιδράσεις

νεκροταφείο

Μια παρέα από το Δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας θεώρησε σκόπιμο να δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου πάνω σε μια ταφόπλακα στη μέση του νεκροταφείου της περιοχής. Η ομάδα, αποτελούμενη από τρεις ενήλικες και επτά παιδιά, άρχισε να ψήνει λουκάνικα και μπιφτέκια δίπλα σε τάφους, ενώ οι καπνοί κάλυπταν τον γαλάζιο καλοκαιρινό ουρανό, λέει ο Independent.

Ο άντρας που τράβηξε τις φωτογραφίες τις δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να εκφράσει την ενόχλησή του γι’ αυτήν τους την ενέργεια.

Εγραψε: «Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν είδα τρεις ενήλικες και επτά παιδιά ν’ απολαμβάνουν το μπάρμπεκιου τους πάνω στο μνήμα».

Όταν ο ίδιος και η σύζυγός του μίλησαν μαζί τους, εξηγώντας τους ότι η πράξη τους δείχνει ασέβεια, έλαβαν μια σαρκαστική απάντηση.

Η σύζυγός μου διαμαρτυρήθηκε στους άντρες και ο «σεφ» της παρέας δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την εισήγησή σας, το έχω σημειώσει».

Καθώς τραβούσε τις φωτογραφίες, ένας από τους άνδρες ήρθε και του ζήτησε να τις διαγράψει. Αντ ‘αυτού, δημοσίευσε τις εικόνες και κοινοποίησε το γεγονός στην τοπική εκκλησία.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

7 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση