σε ,

20 αντιδράσεις για την cringe και πάραπολύτυχαία συνάντηση Κασσελάκη – Snik

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τυχαία τον Snik στον δρόμο και επίσης τυχαία υπήρχε και κάμερα εκεί

Screenshot_8

Ποιες οι πιθανότητες να περπατάει στον δρόμο ο Στέφανος Κασσελάκης και να πέφτει πάνω στον Snik και να προχωράει σε μια άβολη χαιρετούρα και ως δια μαγείας να βρίσκεται μπροστά και η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” του Λιάγκα; Καμία απολύτως κι όμως είμαστε παριστάνοντας πως έχουν πιστέψει πως αυτό το σουρεάλ σκηνικό ήταν τυχαίο.

Σε περίπτωση που η συνάντησή του με τον Τάκη Τσουκαλά ήταν το τελευταίο highligh της ζωής του Snik που θυμάστε, σας έχουμε νέα. ΟΚ, κάπως άβολα, αλλά νέα. Μια ξαφνική συνάντηση φαίνεται να είχαν στην Κηφισιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο Snik. Ναι, ο τράπερ. Και η στιγμή καταγράφηκε από κάμερα. Την κάμερα του Λιάγκα. Καλέ, απίστευτο; Κοίτα σύμπτωση.

“Όλα καλά; Ποιος είσαι;”, ρώτησε ο Snik καθώς έκανε χειραψία με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο να λένε στον Snik το επώνυμο του Κασσελάξη και εκείνον να τον ρωτάει σε ποιο κόμμα είναι.

«Τι γίνεται;», ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Snik να απαντά: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». Ελ κρίντζο.
Ο άνδρας που στεκόταν πλάι στον Στέφανο Κασσελάκη απόρησε, καθώς ο Snik φάνηκε να μην γνωρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, ο Snik είπε: «Δεν τα ξέρω. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, αλλά καλός φαίνεσαι».

Στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου αν ο Snik θα ψηφίσει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο τράπερ απάντησε κοιτώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «φαίνεσαι καλός, δυνατός».
«Κι εσύ έχεις P&G, μ’ αρέσεις», ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση για το αν ο Snik θα ψηφίσει στις εκλογές τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον τράπερ να απαντά: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, φίλε. Δεν ξέρω. Θα το σκεφτώ».

Highlight: ο ρεπόρτερ που παρατάει τον Κασσελάκη στα κρύα του λουτρού και ακολουθεί τον Snik με μια τρομερή γκάμα από ερωτήσεις. Από το αν θα ψηφίσει Κασσελάκη μέχρι το αν είναι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Πάρα πολύ πειστικό σκηνικό. Προφανώς όχι. Και για να μη μας λέτε καχύποπτους, συγκεντρώσαμε μερικές αντιδράσεις από το X (πρώην Twitter) -κάποιες από τις οποίες είναι στο ίδιο mood με εμάς.

Ιδού:

κομπλεξιKabouro on X (formerly Twitter): “περπατουσε αμεριμνος ο Κασσελακης στον δρομο κ πετυχε τον Σνικ που περπατουσε αμεριμνος κι αυτος στον ιδιο δρομο κ χωρις να ξερει ο ενας τον αλλον χαιρετηθηκαν οπως συμβαινει καθημερινα αναμεσα στον κοσμο κ τυχαια περπατουσε αμεριμνα κι ενα συνεργειο με καμερα κ το κατεγραψε 🤝 / X”

περπατουσε αμεριμνος ο Κασσελακης στον δρομο κ πετυχε τον Σνικ που περπατουσε αμεριμνος κι αυτος στον ιδιο δρομο κ χωρις να ξερει ο ενας τον αλλον χαιρετηθηκαν οπως συμβαινει καθημερινα αναμεσα στον κοσμο κ τυχαια περπατουσε αμεριμνα κι ενα συνεργειο με καμερα κ το κατεγραψε 🤝

τάσος on X (formerly Twitter): “Συνάντηση Κασσελάκη – Snik:δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον! pic.twitter.com/owg7DXo4Ce / X”

Συνάντηση Κασσελάκη – Snik:δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον! pic.twitter.com/owg7DXo4Ce

Ξανθιά Τρεσού on X (formerly Twitter): “Δεν έχω δει πιο αυθεντικά αστείο πράγμα απ τη συνάντηση κασσελακη σνικ / X”

Δεν έχω δει πιο αυθεντικά αστείο πράγμα απ τη συνάντηση κασσελακη σνικ

μικαέλα με το κάππα on X (formerly Twitter): “ο κασσελάκης μένει μαλάκας που δεν τον ξέρει ο σνικ χαχαχαχ pic.twitter.com/SO57kPY5V8 / X”

ο κασσελάκης μένει μαλάκας που δεν τον ξέρει ο σνικ χαχαχαχ pic.twitter.com/SO57kPY5V8

Lila Vasiliou on X (formerly Twitter): “Ότι ο Σνικ δεν ήξερε τον Στέφανο που είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι μη τυχόν και τρενταρει κανείς άλλος εκτός από αυτόν, ψωνάρα / X”

Ότι ο Σνικ δεν ήξερε τον Στέφανο που είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι μη τυχόν και τρενταρει κανείς άλλος εκτός από αυτόν, ψωνάρα

Πίθηκος Τάπας on X (formerly Twitter): “Κασσελακης vs Snik pic.twitter.com/hV6Hw6wtRV / X”

Κασσελακης vs Snik pic.twitter.com/hV6Hw6wtRV

https://twitter.com/cunnumalos/status/1729061687767261197

JavaScript is not available.

No Description

Τζερμποα on X (formerly Twitter): “Η τυχαία συνάντηση Κασσελάκη-Σνικ θύμισε λίγο το σκετσάκι του Κυριάκου με το “Τι γκόμενος είσαι εσύ;” / X”

Η τυχαία συνάντηση Κασσελάκη-Σνικ θύμισε λίγο το σκετσάκι του Κυριάκου με το “Τι γκόμενος είσαι εσύ;”

JavaScript is not available.

No Description

Zona Fantasma on X (formerly Twitter): “Ειδα τον κασσελακη που συναντήθηκε με τον σνικ κι αντάλλαξαν βαριές κουβεντες όπως Ποιος εισαι; Εσύ ποιος είσαι; και περπατάω μες στο σπίτι απαγγελοντας Θανάση Βέγγο Δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις / X”

Ειδα τον κασσελακη που συναντήθηκε με τον σνικ κι αντάλλαξαν βαριές κουβεντες όπως Ποιος εισαι; Εσύ ποιος είσαι; και περπατάω μες στο σπίτι απαγγελοντας Θανάση Βέγγο Δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις

JavaScript is not available.

No Description

Corto Maltese on X (formerly Twitter): “Από το “τι γκόμενος είσαι εσύ…” Φτάσαμε στο ..”Καλός φαίνεσαι εσύ… Θα σε ψηφίσω” του σνικ / X”

Από το “τι γκόμενος είσαι εσύ…” Φτάσαμε στο ..”Καλός φαίνεσαι εσύ… Θα σε ψηφίσω” του σνικ

ManolisAst on X (formerly Twitter): “Σνικ όταν τον ρώτησαν αν θα ψηφίσει Κασελάκη. pic.twitter.com/atuTOZo13y / X”

Σνικ όταν τον ρώτησαν αν θα ψηφίσει Κασελάκη. pic.twitter.com/atuTOZo13y

Τάσος_feel_tatos on X (formerly Twitter): “Συναντήθηκαν Κασελακης και Σνικ αλλά δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο διαβάζω. Τυχεροί. Εμείς δυστυχώς τους ξέρουμε. / X”

Συναντήθηκαν Κασελακης και Σνικ αλλά δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο διαβάζω. Τυχεροί. Εμείς δυστυχώς τους ξέρουμε.

Ιπποκράτης Συγγρός on X (formerly Twitter): “Μετά από τόσους μήνες και κάτι θετικό για τον Κασσελάκη: δεν ήξερε τον Σνικ έναν -κατά δήλωσή του- πασίγνωστο τράπερ. / X”

Μετά από τόσους μήνες και κάτι θετικό για τον Κασσελάκη: δεν ήξερε τον Σνικ έναν -κατά δήλωσή του- πασίγνωστο τράπερ.

Vitis vinifera on X (formerly Twitter): “Αν ο Σνικ είχε χιούμορ θα φώναζε “καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ!” / X”

Αν ο Σνικ είχε χιούμορ θα φώναζε “καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ!”

Smoking Barrel on X (formerly Twitter): “Αφού ούτε ο Κασελακης γνώριζε τον Σνικ, ούτε ο Σνικ τον Κασελακη, γιατί χαιρετηθηκαν? / X”

Αφού ούτε ο Κασελακης γνώριζε τον Σνικ, ούτε ο Σνικ τον Κασελακη, γιατί χαιρετηθηκαν?

beatBukowski on X (formerly Twitter): “πώς γινεται να μην ψηφιζει ο Σνικ; Και ολοι αυτοι οι στίχοι, όλη αυτή η σκέψη πάει τζαμπα; / X”

πώς γινεται να μην ψηφιζει ο Σνικ; Και ολοι αυτοι οι στίχοι, όλη αυτή η σκέψη πάει τζαμπα;

Nikos Koutsopoulos on X (formerly Twitter): “Ύπο ο Τσίπρας Σνικ ο ΚασσελακηςΑνδρουλάκη σε βλέπω με προσοχή / X”

Ύπο ο Τσίπρας Σνικ ο ΚασσελακηςΑνδρουλάκη σε βλέπω με προσοχή

Ζυμαρικά Φλωράκη on X (formerly Twitter): “Συνάντηση κασσελακη – σνικ pic.twitter.com/ktlFgWTkM4 / X”

Συνάντηση κασσελακη – σνικ pic.twitter.com/ktlFgWTkM4

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
τυχαίος περαστικός
τυχαίος περαστικός
2 χρόνια πριν

Αμα έχεις κοινωνικές δεξιότητες όλα γίνονται. Δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον όπως είπαν αλλά χαιρετήθηκαν. Άμα δεν έχεις τι κάνεις, αυτό είναι το ερώτημα. Πάντως ο Νίκος Σούλης που συνεργάζεται με τον Κασσελάκη στα βίντεο (και φαντάζομαι είναι και κάτι σαν image maker-σκηνοθέτης), με τον Σνικ δεν έχει συνεργαστεί, χάθηκε να του κανονίσει ”τυχαία συνάντηση” με κάποιον καλλιτέχνη από τους πολλούς που τους έχει σκηνοθετήσει τα βιντεοκλιπ τους;