σε ,

Έξαλλος πιστός την έβγαλε έξω από το «ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ» κράζοντας τους «βλάσφημους μπιφτεκάδες»

“Σταμάτα να αντιγράφεις την Ελένη Λουκά”, του γράφουν στα σχόλια. Εμείς, πάντως, ευχόμαστε κάποιος να τον κέρασε ένα σουβλάκι.

Screenshot_9
Φωτ αρχείου.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Η φάση πρέπει να πήγε κάπως έτσι: ο Ανδρέας Καραγιάννης διάβασε M. Hulot, έμαθε για το ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ, το κάπως ανορθόδοξο (no pun intended) σουβλατζίδικο στο Ίλιον, έγινε έξαλλος με τις φωτογραφίες, την αισθητική και τις (περιπαικτικές) θρησκευτικές αναφορές και πήγε με το κινητό του έξω από την επιχείρηση για να αποδείξει πόσοι “βλάσφημοι μπιφτεκάδες” περιμένουν έξω από τον “οίκο της αμαρτίας”, τονίζοντας πως “μέσα έχουνε κάνει τα χειρότερα”. Αν γράφαμε εμείς την ιστορία, κάποιος θα τον είχε κεράσει ένα σουβλάκι στο τέλος της βιντεοσκόπησης. Δεν ξέρουμε αν συνέβη, αλλά δεν  θα το αποκλείαμε κιόλας. Συνήθως είναι γενναιόδωροι οι “βλάσφημοι μπιφτεκάδες”. Τουλάχιστον αυτό μάς έχει αποδείξει η ζωή.

Ναι, ο κύριος Καραγιάννης έσπευσε μέχρι το Ίλιον, έξαλλος με το viral πλέον σουβλατζίδικο, και έχοντας στόχο να κάνει μάλλον δυσφήμιση, κατέληξε να κάνει ακριβώς το αντίθετο: διαφήμιση.

TikTok – Make Your Day

No Description

Φτάνει, λοιπόν, ο Ανδρέας Καραγιάννης του Εκκλησία Online, έξω από το ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ (αν δεν ήξεραν ποιος είναι, λογικά όσοι έτρωγαν θα εντόπισαν μια κάπως disturbing παρουσία) πεπεισμένος πως πρόκειται για έναν φθηνό τρόπο να σατιρίσει κάποιος βλάσφημος τα θεία. Μάλλον δεν το διάβασε όλο το κείμενο μιας και στην πραγματικότητα, το Ευλόγησον και όλη θρησκευτική του αισθητική δεν είναι τρολ, ούτε σάτιρα. “Πέρασα έξι μήνες στο Άγιον Όρος ως ψαράς”, εξήγησε μιλώντας στον M. Hulot, συνεχίζοντας: “είχα κάποιο τάμα γιατί έχω χάσει τα δυο αδέλφια μου και πήγα να βρω παρηγοριά, να ψάξω την πίστη μου, να δω τι παίζει. Δεν είναι τυχαίο το Ευλόγησον, νομίζω ότι όλα είναι ευλογία, και το φαγητό. Ο κόσμος τσινάει όταν το ακούει, αλλά εγώ έχω τα πιστεύω μου και προχωράω”.

Λίτσα Χάρου on X (formerly Twitter): “Ήρθα ειρηνικά μήπως και με κεράσουν ένα σουβλακι. pic.twitter.com/ttvFNU5w3S / X”

Ήρθα ειρηνικά μήπως και με κεράσουν ένα σουβλακι. pic.twitter.com/ttvFNU5w3S

Τσινάει και ο κύριος Καραγιάννης λοιπόν, ο οποίος πήγε “ειρηνικά” για να καταδείξει το πόσο “προκλητικό” είναι το σουβλατζίδικο, μόνο που περισσότερο έμοιαζε σαν να περίμενε κάποιος να τον κεράσει ένα τυλιχτό. Αν κρίνουμε από τα σχόλια, οι χρήστες του TikTok περισσότερο να μάθουν πού βρίσκεται το σουβλατζίδικο κατέληξαν, παρά έξαλλοι με τους “βλάσφημους μπιφτεκάδες” ελληνορθόδοξοι.

TikTok – Make Your Day

No Description

Στα σχόλια διαβάζουμε:

-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

-Τα σουβλάκια των παιδιών είναι φανταστικά. Όλα χειροποίητα. Μέχρι και η πίτα. Καλές δουλειές. Την πρώτη φορά που πήγα πήρα οχτώ. Δυο από το καθένα.

-Πού είναι πες μας να πάω να φάω

-Εγώ που είμαι vegan θα πάω να βοηθήσω τους βλάσφημους

-Εγώ θα πήγαινα άνετα εκεί για εξομολόγηση πάντως

-Δεν κατάλαβα, η λέξη “ευλόγησον” προστατεύεται από copyright;

Εννοείται πως υπήρξαν και όσοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για πραγματική διαφήμιση του ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ, μόνο που εμείς άλλο σχόλιο ξεχωρίσαμε, με νοσταλγία και κατανόηση:

“Μην αντιγράφεις τη Λουκά”.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια