σε

Έλληνες τρολάρουν με σκετσάκι τούρκικες τηλεοπτικές σειρές και οι Τούρκοι τους αποθεώνουν

«Αν δεν έβλεπα τον τίτλο, μέχρι το 27ο δευτερόλεπτο θα πίστευα ότι πρόκειται για πραγματική σκηνή από τουρκική σειρά», έγραψε ένας Τούρκος

geekmarathon
Οι geekmarathon που είναι δύο geeks που θέλουν να κάνουν τον κόσμο να γελάει όπως λένε και κάνουν σκετσάκια για τα social, αποφάσισαν να σατιρίσουν τις τουρκικές σαπουνόπερες. Το έκαναν τόσο καλά, που στο Reddit αποθεώθηκαν από τους Τούρκους που πήραν πρέφα το βίντεο τους.
@geekmarathon Turkish series be like: @Coast Ash @Marilena Liakopoulou @Σάκης Παντίδης ♬ πρωτότυπος ήχος – Geek Marathon

Κάποια από τα σχόλια:

«Αν δεν έβλεπα τον τίτλο, μέχρι το 27ο δευτερόλεπτο θα πίστευα ότι πρόκειται για πραγματική σκηνή από τουρκική σειρά», έγραψε ένας Τούρκος χρήστης.

«Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο. Θα επιζήσει ο ντελιβεράς; Ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας; Μήπως η μητέρα του αναγκάστηκε να εκδίδεται για να τον μεγαλώσει; Θα το μάθουμε… 3.949.494 επεισόδια αργότερα!», σχολίασε ένας άλλος.

«Ορκίζομαι ότι η γιαγιά μου είδε ακριβώς αυτή τη σειρά χθες», έγραψε ένας Ρουμάνος, ενώ ένας Έλληνας απάντησε: «Δεν βλέπω καν τηλεοπτικές σειρές και όμως νιώθω σαν να την έχω δει».

Ένας Τούρκος παραδέχτηκε με χιούμορ: «Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Έχουμε γίνει μάστορες στο να φτιάχνουμε φθηνές, χαζές αλλά εθιστικές σειρές», ενώ ένας συμπατριώτης του πρόσθεσε: «Θεέ μου, πόσο μισώ αυτές τις τηλεοπτικές σειρές».

Άλλος σχολίασε ότι η παρωδία ήταν σχεδόν τέλεια, αλλά «ξέχασαν το μονόωρο διαφημιστικό διάλειμμα που κάνει το επεισόδιο να προχωράει μόλις 20 λεπτά».

 

Οι συζητήσεις κατέληξαν γρήγορα στις… ατελείωτες σαπουνόπερες. Ένας Σέρβος έγραψε: «Οι ισπανικές σαπουνόπερες έχουν ευτυχισμένο τέλος, οι τουρκικές θλιβερό τέλος και οι ινδικές… δεν έχουν τέλος».

Τότε ένας Έλληνας υπενθύμισε ότι η ελληνική «Λάμψη» είχε 3.457 επεισόδια, με έναν Τούρκο να απαντά έκπληκτος: «Δεν έγραφες τυχαίους αριθμούς όταν είπες 3.457; Τι στο καλό;».

Ένας ακόμη Έλληνας αστειεύτηκε: «Κι εμείς κοροϊδεύουμε τις δικές μας σειρές. Βασικά κοροϊδεύουμε όλες τις σειρές», ενώ ένας άλλος Τούρκος συνόψισε το κλίμα γράφοντας: «Ψάξτε στο Google για “τουρκικές σειρές” και θα βρείτε δεκάδες ακριβώς σαν αυτή».

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια