σε ,

Για κάποιο λόγο στα social γίνεται μία σύγκριση του ΛΕΞ με τον Κώστα Σλούκα και προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί

«Μεγάλωσες μονάχος σου μέσα στις γειτονιές όπου έπρεπε τα πάντα να προσέχεις» ανέβασε ο μπασκετμπολίστας στο Insta του και ο ΛΕΞ φαίνεται να γούσταρε

slouk

Να ξεκαθαρίσω, ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ, απλά, ψάχνοντας να βρω κάτι ενδιαφέρον στα social, έπεσα πάνω σε μία σύγκριση, που είχε να κάνει με οπαδισμό, και η οποία δε μου έβγαζε κάποιο νόημα. Η σύγκριση γινόταν από κάποιους λογαριασμούς προσκείμενους στην ομάδα του Ολυμπιακού, που σύγκριναν για κάποιον λόγο τον σημαντικότερο Έλληνα ράπερ της εποχής μας (αντικειμενικά ε) τον ΛΕΞ με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού τον Κώστα Σλούκα.

Το έψαξα λοιπόν και είδα ότι ο Σλούκας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, μετά τη νίκη του ΠΑΟ επί του ΟΣΦΠ πριν από λίγες ημέρες, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό τον λογαριασμό στο instagram, με μια φωτό από την απονομή του κυπέλλου στην οποία είχε στίχους του ΛΕΞ από το τραγούδι του “Αλήτικη αγάπη”.

“Μεγάλωσες μονάχος σου μέσα στις γειτονιές όπου έπρεπε τα πάντα να προσέχεις
Σε σημάδεψαν τα πάθη κι οι αόρατες ουλές κι είναι αλήτικη η μόνη αγάπη που έχεις
Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές, είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει
Και καμιά φορά ξεχνάει τα λουλούδια στις γιορτές, είναι αλήτικη η μόνη αγάπη που έχει…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)

 

Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού σχολίασαν ότι ο Σλούκας πρεσβεύει τα αντίθετα πράγματα από τον ΛΕΞ, ε και φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις και μία σελίδα έκανε και edit μία φωτό με τον Σλούκα να οδηγάει ένα μηχανάκι με τον ΛΕΞ.

sloukas

Προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον ο ίδιος ο ΛΕΞ έκανε like στον Σλούκα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίζονται αυτές οι συζητήσεις.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια