σε , ,

H γυναίκα του Alec Baldwin το έπαιζε, ψευδώς, Ισπανίδα. Τι απαντά μετά τις αποκαλύψεις

Η Hilaria που στην πραγματικότητα λέγεται Hillary επιχειρεί να εξηγήσει τους ισχυρισμούς που έκανε όλα αυτά τα χρόνια

Φωτο: Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images)

Η Hilaria Baldwin, η σύζυγος του Alec Baldwin, έχει εμπλακεί σε μια μεγάλη διαμάχη σχετικά με την καταγωγή της, την προφορά της, το πραγματικό της όνομα και πολλά άλλα, λέει το justjared.

Πρόσφατα, σε ένα νήμα του Twitter που έγινε viral, αποκαλύφθηκε ότι «εδώ και μια δεκαετία υποδύεται την Ισπανίδα γεννημένη στην Ισπανία, ενώ είναι 100% Αμερικανίδα».

Κάποτε ισχυριζόταν ότι η οικογένειά της δεν μπορούσε καν να προφέρει το νέο, αμερικάνικο επώνυμό της (Baldwin)

Έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο στα οποία μιλάει με δήθεν με ισπανική προφορά, ενώ το βιογραφικό της μέχρι σήμερα ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε στη Μαγιόρκα.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε όμως ότι το πραγματικό της όνομα είναι Hillary Hayward-Thomas και γεννήθηκε στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου και πέρασε τα μαθητικά της χρόνια.

No Title

i simply can’t stop thinking about hilaria baldwin’s fake accent and how out in the open it has been…the whole time???!!! pic.twitter.com/wPxwAEn2b8

(Εδώ υποκρινόταν πως σχεδόν δεν ήξερε καν πώς ήταν η λέξη για το αγγούρι στα αγγλικά)

No Title

HILARIA BALDWIN PRETENDING TO NOT KNOW THE ENGLISH WORD FOR CUCUMBER IS SENDING ME!!!!!! pic.twitter.com/RjxnrR8nQi

Κι εδώ, προ δεκαετίας που και οι δύο ξεκάθαρα εννοούσαν ότι η Hilaria ήταν Ισπανίδα:

Τα memes άπειρα:

No Title

The Hilaria Baldwin Story: “I’m living my vida loca” pic.twitter.com/wvgvPfZ3nb

No Title

Hilaria Baldwin’s like… pic.twitter.com/VNj0aJGzmd

No Title

Meets rich actor. Fakes Spanish heritage and accent, has to stick with it so she can do yoga on $10K range.@hilariabaldwin #hilariabaldwin pic.twitter.com/nbACtESkHZ

No Title

New York Post’s new Hilaria Baldwin cover? Now THAT’s art! pic.twitter.com/ZnlqMQwnVP

Ένα φροντιστήριο ισπανικών χρησιμοποίησε το «σκάνδαλο» σε νέα του διαφήμιση!

Τώρα, με μια συνέντευξη της εφ’ όλης της ύλης στους New York Times απαντά σε όλα τα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη.

Γιατί άλλες φορές μιλάει με ισπανική προφορά και άλλες όχι;

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, «μιλάει αγγλικά με διαφορετικούς βαθμούς ισπανικής προφοράς ανάλογα με το πόσο χαρούμενη ή αναστατωμένη νιώθει». (!!!)

Γιατί το περιοδικό Hola ανέφερε επανειλημμένα ως γενέτειρά της τη Μαγιόρκα της Ισπανίας;

Λέει ότι δεν το γνώριζε αυτό. Το περιοδικό, στου οποίου το εξώφυλλο έχει εμφανιστεί δύο φορές και το οποίο έχει γράψει περίπου 20 άρθρα γι’ αυτήν στο αγγλόφωνο σάιτ του, ανέφερε ανακριβώς ότι είναι Ισπανίδα χωρίς ποτέ να το διοθρώσει η ίδια επειδή, «δεν διάβαζε τα άρθρα για τον εαυτό της».

Γιατί σε εμφάνιση της στην τηλεόραση έκανε ότι δεν γνώριζε τη λέξη «αγγούρι»;

«Επειδή ήταν μια από τις πρώτες φορές που εμφανίστηκε σε ζωντανή τηλεόραση και ήταν νευρική (κόμπλαρε, όπως λέει)»

Γιατί ο ιστότοπος του πρακτορείου της αναφέρει ότι γεννήθηκε στην Ισπανία;

«Σπάνια δουλεύω με το πρακτορείο C.A.A.. Ήταν πολύ απογοητευτικό», είπε και πρόσθεσε ότι υποθέτει πως η εταιρεία χρησιμοποίησε μη επαληθευμένες πληροφορίες από το διαδίκτυο.

Για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή της

«Αυτά που έχω μοιραστεί για τον εαυτό μου είναι πολύ ξεκάθαρα. Γεννήθηκα στη Βοστώνη και έζησα μεταξύ Βοστώνης και Ισπανίας. Η οικογένειά μου ζει τώρα στην Ισπανία. Μετακόμισα στη Νέα Υόρκη όταν ήμουν 19 ετών και έκτοτε ζω κυρίως εδώ. Αισθάνομαι ότι επαναλαμβάνω αυτήν την ιστορία ξανά και ξανά. Φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό».

Ήξερε ο Alec Baldwin ότι γεννήθηκε στη Βοστώνη, παρόλο που σε συνέντευξη του το 2013 είπε ότι είναι από την Ισπανία;

Στην πρώτη τους συνάντηση, σε ένα εστιατόριο, ο Alec την σταμάτησε και της είπε: «Ποια είσαι, νομίζω ότι σε ξέρω, νομίζω ότι σε ξέρω. Από πού είσαι;» και εγώ απάντησα, «είμαι από τη Βοστώνη. «Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα. Αυτό έλεγα πάντα».

Φυσικά ο Baldwin έχει πει δημοσίως το αντίθετο, οπότε ίσως τον είχε κοροϊδέψει κι αυτόν:

No Title

If “the first thing” Hilaria Baldwin told Alec Baldwin is that she’s from Boston, then this is really too cringe 😬🤣 pic.twitter.com/U21rJCsMxY

Για την άρνηση της να αποκαλύψει πόσο συχνά η οικογένειά της επισκέπτεται την Ισπανία

«Νομίζω ότι θα ήταν ενοχλητικό να κάνουμε ένα χρονοδιάγραμμα. Ξέρετε, κάποιες φορές ήταν το σχολείο, άλλες φορές ήταν διακοπές. Ήταν ένα τέτοιο πράγμα, σαν μείγμα διαφορετικών πραγμάτων». Είπε επίσης ότι πέρασαν χρόνο στη Μαδρίτη, τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια.

Για οικογένειά της που ζει στην Ισπανία

«Η οικογένειά μου, είναι εκεί όπου αποφάσισαν να περάσουν τη ζωή τους», είπε. «Σας εγγυώμαι ότι θα ζήσουν εκεί και θα πεθάνουν εκεί. Αυτό είναι το σπίτι τους και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, κανείς δεν έβαλε έναν χάρτη στον τοίχο και έριξε ένα βέλος και είπε: «Ω, Ισπανία», το είχαν αποφασίσει από καιρό.

Γιατί όταν είπε ότι θα «επιστρέψει σπίτι» εννοούσε την Ισπανία;

«Σπίτι είναι εκεί που είναι οι γονείς μου. Αν οι γονείς μου μετακομίσουν στην Κίνα, θα πάω στην Κίνα και θα πω, «πάω σπίτι». Παρόλο που έχει πει ότι η οικογένειά της έχει τις ρίζες από την Ισπανία, είπε ότι μιλούσε μεταφορικά: «Μιλούσα για τους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένειά μου. Μαθαίνω τώρα ότι πρέπει να λέω: «οι άνθρωποι που θεωρώ οικογένεια μου».

Γιατί έδωσαν στα παιδιά τους τα ονόματα Carmen, Leonardo, Romeo, Rafael και Eduardo;

«Πού είναι το παράξενο; Θέλω απλά να ζω τη ζωή μου και η ζωή μου έχει να κάνει με τους γονείς μου, τις διαφορετικές εμπειρίες μου, τις γλώσσες που μιλάω, την κουλτούρα μου και, ναι, τα παιδιά μου έχουν πολύ ισπανικά ονόματα. Θέλετε να μάθετε γιατί; Τα ονόματά τους ανήκουν σε άτομα που υπήρξαν σημαντικά για μένα, δεν είναι ονόματα που διαλέξαμε τυχαία. Όλα τα ονόματα των παιδιών μου είναι από οικεία μου πρόσωπα και επιπλέον έχουν το επώνυμο του συζύγου μου. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί σε αυτό, ειδικά για το επίθετο, μερικές φορές το μικρό είναι κάτι που ακούγεται ωραία και στις δύο γλώσσες».

Για την ιδιωτική ζωή

«Έχω δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Έχω δικαίωμα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής μου. Κάποιοι λένε: «Όχι, δεν δικαιούσαι ιδιωτική ζωή, επειδή παντρεύτηκες έναν διάσημο ηθοποιό και έχεις λογαριασμό στο Instagram. Λοιπόν, αυτό δεν είναι αλήθεια».

Ο σύζυγός της την υπερασπίστηκε επικρίνοντας το χρήστη του Twitter που αποκάλυψε το θέμα:

No Title

Alec Baldwin fires back at person who exposed wife Hilaria Baldwin’s real background via Twitter thread. pic.twitter.com/r2dAJvprpE

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουίζ με ξένους διασήμους: Υπήρξαν ζευγάρι ή όχι;

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote