σε ,

Η αδερφή του Πάνου Καμμένου έκανε χτες στο γήπεδο την ίδια χειρονομία που είχε κάνει και ο αδερφός της

Η Αλεξία μιμήθηκε τον Πάνο στο Πόλο Γυναικών…

Αλεξία Καμμένου

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, όχι δηλαδή ότι ήταν και ποτέ σοβαρή. Ένταση σημειώθηκε στο τρίτο τελικό της Α1 γυναικών, όταν η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου αντέδρασε με χειρονομίες στην απόφαση των διαιτητών να την αποβάλουν από τον αγώνα, διαβάζω στο Φως.

Στα περσινά παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη στο πόλο ο Πάνος Καμμένος,Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Στο ίδιο μοτίβο και η αδερφή του, Αλεξία. Στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών η Αλεξία Καμμένου προκάλεσε τους φίλους των Πειραιωτών που βρίσκονταν στο κολυμβητήριο.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές. Αντέδρασε στην απόφαση του διαιτητή, τον έσπρωξε, ο κόσμος την αποδοκίμασε, κι αυτή αντέδρασε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες με το δάκτυλο, προς την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού.

Η κίνηση της προκάλεσε την οργή των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Η Καμμένου βρέθηκε στο έδαφος υποστηρίζοντας πως την χτύπησε κάποιο από τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα, μετά την άσεμνη χειρονομία που έκανε στον κόσμο.

Πέρσι, όταν είχε προκληθεί σάλος με τη συμπεριφορά του αδερφού της στο γήπεδο, η Αλεξία Καμμένου είχε δηλώσει σχετικά: «Απ’ το πρωί έχει δει χιλιάδες σάιτ να γράφουν για τον αδελφό μου. Εγώ είμαι ένας άλλος άνθρωπος, διατηρώ χαμηλό προφίλ. [!!!] Προσπαθούν να με μπλέξουν σε πράγματα που δεν με αφορούν. Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Να μην με μπλέκουν σε πράγματα που δεν έχω σχέση. Να μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά επειδή έγινε μία χειρονομία. Να δούμε την ουσία. Πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημά μας, που είναι πιο πετυχημένο στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην ξανασυμβούν επεισόδια. Οι οπαδοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να γίνονται επεισόδια.»

Για το αν ήταν λάθος η αντίδραση του αδελφού της: «Θέλω να πω ότι δεν θεωρώ πως η αντίδραση ήταν σωστή, αλλά θεωρώ πως ήταν ανθρώπινη. Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκε την ιδιότητά του, αλλά το γεγονός ότι είναι αδελφός μου. Είμαι αυτοδημιούργητη. Δεν ήρθε για να με βοηθήσει. Ήθελε απλά να δει την αδελφή του.»

Ευ.Τσεκελώτος on Twitter

Θερμός χαιρετισμός ανάμεσα σε αδέρφια.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 14

Upvotes: 6

Upvotes percentage: 42.857143%

Downvotes: 8

Downvotes percentage: 57.142857%

Αφήστε μια απάντηση