Τις προάλλες, στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το κλασικό, ακατανόητο viral βιντεάκι του πρώην αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού (λέγοντάς τον λανθασμένα «πρόεδρο του Εδεσσαϊκού»), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταπάντησε, και γενικά είχες την αίσθηση πως παρακολουθούσες ένα επεισόδιο του «Όλα τα Μικροπράγματα που ΙΣΩΣ σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα».
Ε, το σίριαλ συνεχίζεται, μ’ αυτή τη δήλωση:
Αυτό θα μπορούσαν να το είχαν πει εκατομμύρια ψηφοφόροι – και ήδη πολλοί το έκαναν σε διάφορες στιγμές των τελευταίων 4 ετών. Όμως οι δηλώσεις του Θ.Μ., που αποκαλύπτει ότι ψήφισε (όπως ήταν τελείως αναμενόμενο) ΣΥΡΙΖΑ έχουν το ενδιαφέρον τους.
Αντιγράφω την είδηση:
Οργισμένα αντέδρασε ο Θωμάς Μάτσιος, πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαικού στο πρωτοφανές bullying που δέχτηκε από τον Τσίπρα πριν από μερικές μέρες στην Βουλή.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει σήμερα μιλώντας στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και τον Γιώργο Κατσίγιαννη , ο Θωμάς Μάτσιος είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ!
Το εξοργιστικό πάντως είναι πως ο Τσίπρας που υποτίθεται είναι ένας ηγέτης της Αριστεράς, ο οποίος τιµά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν προσβάλλει τους συµπολίτες του µε όρους υφολογικής συµπεριφοράς, έφτασε στο σηµείο να χλευάζει τον Μ. Μάτσιο για να κερδίσει πόντους στην αντιπαράθεσή του µε τον Κ. Μητσοτάκη.
Ο κ Μάτσιος ήταν πραγματικά χείμαρρος μιλώντας στα “Παραπολιτικά”:
“ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullying από έναν αριστερό πρωθυπουργό τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει…
Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος! Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή.
Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του. Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν αριστερός και έκανε φυλακή.
Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει .Τι άλλο να κάνω, Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια…”


Πρώτα απ´όλα η διαίσθησή μου λέει πως πρόκειται για fake news, θα δούμε αν θα διαψευστεί τις επόμενες μέρες. Δεύτερο: (αν είναι αληθινή η είδηση) πιστεύω πως η αντίδραση του Μάτσιου είναι υπερβολική και χωρίς καθόλου χιουμορ. Τον ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια από το γνωστό βίντεο, η δήλωσή του (πιστεύω λόγω τρακ και όχι λόγω νοητικής στέρησης) στην τηλεόραση είναι γνωστή σε εκατομμύρια και δεν ευθύνεται ο Τσίπρας για αυτό. Έχει γίνει κομμάτι της καθομιλουμένης. Τρίτο: ο Τσίπρας δεν αναφέρθηκε με το όνομά του. Είπε ο “πρόεδρος του Εδεσαϊκού”, και αν υπήρχε κάποιος που δεν γνώριζε το συγκεκριμένο βίντεο… Διαβάστε περισσότερα »
Κάποιος με ασυνάρτητη σκέψη (αλλά όχι νοητική υστέρηση) είναι αρκετά λογικό πως θα πειθόταν από πολιτικούς απατεώνες τύπου Τσίπρα.
Το κατά πόσο είναι απατεώνες ας το κρίνει ο λαός.
Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάτε πλέον?
Ποιοι δεν κρατάμε τα προσχήματα; Όσοι τον θεωρούμε πολιτικό απατεώνα; Εσύ δεν τον θεωρείς δηλαδή; Θεωρείς πως έκανε αυτά που υποσχέθηκε; Πως έσκισε τα μνημόνια; Πως δεν υπέγραψε κι άλλα; Κατήργησε τα διόδια; Χάρισε τα χρέη; Σεβάστηκε το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος; Έλεγε πάντα την αλήθεια; Εσύ νομίζω δεν κρατάς τα προσχήματα, επειδή είσαι φανατικός οπαδός ενός κόμματος, και δεν μπορείς να δεις την επίτηδες και κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση του λαού απ’ τον συγκεκριμένο πολιτικό (που φυσικά δεν είναι ούτε ο πρώτος λαοπλάνος ούτε ο τελευταίος). Το ότι ο κόσμος πείθεται τόσο εύκολα όσο πχ. ο Μάτσιος ή εσύ από τον… Διαβάστε περισσότερα »
Ναι Άρη έσυ είσαι αυτός που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Καλό είναι να έχει ο καθένας την άποψή του αλλά η αντισύριζα προπαγάνδα θέλει και λίγο τακτ, αλλιώς βγάζει μάτι. Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας που πριν το 2015 υποσχέθηκε πολλά και δεν τα τήρησε. Μάλιστα. Πείτε μου ΕΝΑΝ πρωθυπουργό που να έκανε όλα όσα υποσχέθηκε. Όταν ο ΓΑΠ έλεγε πως λεφτά υπάρχουν και μετά από ένα μήνα έφερε το πρώτο μνημόνιο? Όταν ο Σαμαράς έλεγε πως θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο και έφερε το δεύτερο? Και φυσικά ούτε όταν ο Τσίπρας έλεγε πως θα επαναδιαπραγματευτεί και έφερε το τρίτο. Με… Διαβάστε περισσότερα »
Το ότι απογοήτευσαν και άλλοι (και ήδη είχα αναφέρει κάποιους και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ) δε σημαίνει ότι ο Τσίπρας δεν είναι πολιτικός απατεώνας. Αυτοί βέβαια που αναφέρεις έκαναν μία κωλοτούμπα, ο Τσίπρας εκατό – και δεν μοιάζει να έχει σκοπό να σταματήσει.
Η αλήθεια δεν είναι “αντισύριζα” προπαγάνδα. Όπως επέκρινα Πρωθυπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έτσι επικρίνω και αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ. Βγάλε τις κομματικές παρωπίδες.