Η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να δώσει τη δική της εξήγηση για το θάνατο της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ερμηνεύοντας το ζωδιακό της κύκλο. Μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού OPEN, έδωσε την ετυμηγορία της και εμμέσως πλην σαφώς, έβγαλε τον Αναγνωστόπουλο αθώο.
«Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, την ίδια κατάληξη θα είχε γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ «χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος»
Ήταν τελικά γραμμένο στ’ αστέρια πως η Καρολάιν θα έφευγε από τη ζωή; Το μάλλον αυθαίρετο και απίστευτα ανόητο συμπέρασμα της αστρολόγου, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Twitter:
The Roof-is-on Fire on X (formerly Twitter): “Βγήκε λέει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και είπε πως μελέτησε τον αστρολογικό χάρτη της Κάρολαιν από τα Γλυκά Νερά και είδε πως σε όποιο μέρος και να ζούσε, ακόμα και στην Αλάσκα, το ίδιο άσχημο τέλος θα ‘χε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που να βγαίνει στην tv και να μην είναι αηδιαστικός; / X”
Βγήκε λέει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και είπε πως μελέτησε τον αστρολογικό χάρτη της Κάρολαιν από τα Γλυκά Νερά και είδε πως σε όποιο μέρος και να ζούσε, ακόμα και στην Αλάσκα, το ίδιο άσχημο τέλος θα ‘χε.
Rigas Feraios 73 on X (formerly Twitter): “Αθώος ο πιλότος παρόλο που ομολόγησε! Το βεβαιώνει η Λιτσα Πατερα της Ελληνικής βρωμο-TV μετά απο μελέτη του”χάρτη” της Καρολάιν. Και δεν την κόβουνε δεν της το βουλώνουνε. Βλέπετε παίζει κι αυτή το ρόλο της στη γενική ψέκα pic.twitter.com/vfd9kfubpp / X”
Αθώος ο πιλότος παρόλο που ομολόγησε! Το βεβαιώνει η Λιτσα Πατερα της Ελληνικής βρωμο-TV μετά απο μελέτη του”χάρτη” της Καρολάιν. Και δεν την κόβουνε δεν της το βουλώνουνε. Βλέπετε παίζει κι αυτή το ρόλο της στη γενική ψέκα pic.twitter.com/vfd9kfubpp
JavaScript is not available.
No Description
Άλλη μια έμμεση «αθώωση» του Αναγνωστόπουλου
Αν ήταν «χτυπημένη» η Αφροδίτη της, αυτό κατά την Πατέρα σημαίνει πως θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς, πως ήταν στο πεπρωμένο της, άρα γιατί να ασχοληθούμε με τον δολοφόνο, τον Αναγνωστόπουλο; Προηγουμένως, υπήρξαν και δημοσιογράφοι και συγγραφείς που μίλησαν για σχέσεις με «πάθος» ή/και έριξαν φταίξιμο στην Καρολάιν. Πόσες φορές ακόμα θα εφευρεθούν ελαφρυντικά για τον γυναικοκτόνο άραγε;
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανάρτηση της Δημουλίδου βρίσκει ελαφρυντικά στον Αναγνωστόπουλο
