σε ,

Η Ναταλία Γερμανού έβαλε στη θέση της την Καινούργιου και τον DJ Pitsi για τα ελεεινά σχόλια τους

«Ιδανικά εγώ θα έλεγα να αντικατασταθούν τα Διλήμματα για μία εβδομάδα…»

Μια συνάδελφος (και πολλά περισσότερα) της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε με απλό, εύστοχο τρόπο τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή Ευτυχείτε, απ’ την Καινούργιου και συνεργάτες της. Θυμίζω πως τα σχόλια θεωρήθηκαν από οπισθοδρομικά μέχρι και ρατσιστικά.

Δείτε τα σχόλια στο βίντεο του λινκ:

Η Καινούργιου έκραξε ελεεινά δύο K-pop stars. Δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε μετά

Η Ναταλία Γερμανού στη δική της εκπομπή, σχολίασε το θέμα ως εξής:

«Τα σχόλια ήταν κάπως… πώς να τα αποκαλέσω τώρα; Δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής εν έτει 2019, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Βυζάντιο.
Και τώρα ξαφνικά ο Dj Pitsi… κανονικά εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνούν από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας!
Από πού και ως πού ο Dj Pitsi θα μου πει εμένα τη γνώμη του για ένα συγκρότημα το οποίο έχει βγει εξώφυλλο στο TIME, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, έχουν συνεργασία με τη UNICEF; Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Αν ήταν ελληνικό συγκρότημα θα το έκαναν αυτό το σχόλιο;
Ιδανικά εγώ θα έλεγα να αντικατασταθούν τα Διλήμματα για μία εβδομάδα και επί 20 λεπτά κάθε μέρα να παίζουν ένα αφιέρωμα στους BTS. Και να μη συμμετέχει ο Dj Pitsi στο αφιέρωμα παρακαλώ αν δεν μάθει απέξω τα τραγούδια τους.»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Είναι απελευθερωτικό να λες πόσο χρονών είσαι» – Η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται δημόσια την ηλικία της

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote
[instagram-feed]

Αφήστε μια απάντηση