σε , ,

Λειτουργίες σε ταράτσες: Οι επικίνδυνες ευρεσιτεχνίες των πιστών, που ίσως πληρωθούν πολύ ακριβά

Κρυφές, παράνομες λειτουργίες σε ταράτσες το νέο trend;

Είναι μια φωτογραφία – ντοκουμέντο της εποχής μας. Ευφάνταστοι κάτοικοι πολυκατοικιών που προφανώς δεν αντέχουν ούτε μια Κυριακή χωρίς κάποιου είδους «επίσημο» εκκλησιασμό μαζεύονται στις ταράτσες τους, κολλητά και χωρίς να τηρούν ούτε το νόμο για τις μαζώξεις άνω των 10 ατόμων ούτε τα μέτρα προφύλαξης.

Τη φωτογραφία μας έστειλε φίλος αναγνώστης.

Εκτιμούμε και θαυμάζουμε την πίστη αλλά και την ευρηματικότητα όλων των πιστών, αλλά βρισκόμαστε σε περίοδο έκτακτης ανάγκης για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αν πάντως γίνονται τέτοια ανά την Ελλάδα (πού και να πλησιάσουμε κι άλλο προς το Πάσχα) Μην εκπλαγούμε αν σε 2-3 εβδομάδες η καμπύλη της Ελλάδας -που τόσο έχει εντυπωσιάσει και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό- χειροτερεύσει δραματικά, κι οι απαγορεύσεις γίνουν αυστηρότερες αντί να χαλαρώσουν…

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο στην Ελλάδα: 22 WTF της τρίτης εβδομάδας με απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
par_xetr_

Επί τέλους, ΊΣΩΣ πληρώσουμε ακριβά τον (αληθινότατο) συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ, στις τράπεζες και στις πλατείες αλλά όχι τους 10 κρυπτοχριστιανούς . Κάπου έχει και ο παραλογισμός τα όρια του.
(Αλήθεια με τους 100 πιστούς της αγίας Βαρβάρας ειδικά άρθρα με φωτο δεν είδαμε… Ήταν.. άλλου προφίλ…)

AxelF
Μέλος
AxelF

Η βλακεία θα μας καταστρέψει.
Είναι βέβαιο!

Jonathan R. Mayers
Μέλος
Jonathan R. Mayers

Έλεος, δημοσιεύστε και μιαν άλλη άποψη.
Αν δείχναμε την ίδια ευαισθησία για τις ζωές των άλλων, κανένας σας/μας, δεν θα είχε καπνίσει τσιγάρο (κοντά σε έγκυο ή άρρωστο), δεν θα είχε πιεί και οδηγήσει μεθυσμένος, δεν θα είχε τρυπηθεί από χρησιμοποιημένη βελόνα, δεν θα είχε πάει με άλλον χωρίς προφυλακτικό, δεν θα σφιχταγκαλιαζόταν με δέκα άνδρες και γυναίκες σε στενόχωρο, ιδρωμένα μπαράκια, ή θα έκανε χαμάμ σε δημόσια λουτρά.
Εφόσον ανεχτήκαμε όλα αυτά, ας δούμε μια άλλη άποψη του ζειν επικινδύνως και του πώς ο καθένας θέλει να ζήσει τη ζωή του.