Από χθες όλοι μιλάνε για την επεισοδιακή -το λες και understatement- άφιξη του διάσημου, από ό,τι φαίνεται, YouTuber iShowSpeed στην Ελλάδα. ΟΚ, και για το ανεπιτήδευτο άκυρο που έριξε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας τώρα. Μέσα σε όλα τα κάπως σουρεάλ που συνέβησαν στη διάρκεια της βόλτας του YouTuber στην Αθήνα, είναι και ένα εξαιρετικά αμήχανο τηλεφώνημά του στην Άμεση Δράση. Ά-β-ο-λ-ο.
Αν κάτι φαίνεται να προκάλεσε ο iShowSpeed είναι σίγουρα πανικός. Στα βίντεο τον έχουμε δει να γαβγίζει (όντως) σε σκύλους και ανθρώπους, να τον καταδιώκουν νεαρά παιδιά, κάποια να τον κοιτάζουν σαν να είναι κάποιου είδους θεός, αλλά και να τον κυνηγούν ενώ ο ίδιος βρίσκεται μέσα στο βανάκι που τον μετέφερε. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο ο δημιουργός περιεχομένου ένιωσε πως είναι μια πολύ καλή στιγμή να καλέσει την Άμεση Δράση, για να ζητήσει τη συμβολή της ΕΛ.ΑΣ.
Στην αρχή φάνηκε να παραξενεύεται καθώς το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας αργούσε να απαντήσει στην κλήση του, αλλά όταν κατάφερε να «πιάσει» γραμμή, τότε ακολούθησε ένας τουλάχιστον σουρεαλιστικός (ντροπιαστικός για τους πιο εύθικτους) διάλογος, με εκείνον να λέει στην κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο ατάκες του στυλ «γεια σας, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξερευνήσω την ελληνική κουλτούρα, είναι εδώ περίπου 500 παιδιά και με ακολουθούν», περιμένοντας την κοπέλα να μυρίσει τα νύχια της για το πού είναι αυτό το «εδώ» ας πούμε και διευκρινήσεις του στυλ «είμαι διάσημος YouTuber». Σας είπαμε παιδιά, ήταν όλο άβολο. Δεν υπερβάλλαμε.
Γενικώς, ο διάλογος πήγε κάπως έτσι:
-«ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, παρακαλώ»
-«Γεια σας, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξερευνήσω την ελληνική κουλτούρα, είναι εδώ περίπου 500 παιδιά και με ακολουθούν, μου χτυπάνε τις πόρτες και ήθελα να μάθω αν μπορείτε να με βοηθήσετε».
-«Τι ακριβώς θέλετε αυτή τη στιγμή;»
-«Είμαι διάσημος YouTuber και διάσημος ποδοσφαιριστής και υπάρχουν 500 παιδιά… (εκείνη τη στιγμή ο διάλογος σταμάτησε, καθώς δεκάδες άτομα περικύκλωσαν το αμάξι και άρχισαν να το χτυπούν). Βοήθεια, βοήθεια. Βοήθεια. Όλα τα παιδιά έχουν τρελαθεί και με ακολουθούν…»
-«Δεν καταλαβαίνω τίποτα, πείτε μου ξανά…»
-«Μπορείτε να με βοηθήσετε;»
-«Ποιο είναι το πρόβλημα;»
-«Δεκάδες παιδιά με έχουν περικυκλώσει. Είμαι διάσημος YouTuber, βρίσκομαι στην Ελλάδα και υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που χτυπάνε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και το αυτοκίνητο…»
-«Περίμενε, περίμενε, περίμενε. Πού είσαι;»
– «Στο προεδρικό μέγαρο!»
– «Είσαι στην Αθήνα;» «Πες μου τη διεύθυνση»
– «Προεδρικό Μέγαρο»
– «Κάλεσε το 112»
Μπορείτε να νιώσετε στ’αλήθεια άβολα, for free, στο 01:12:00 του παρακάτω βίντεο:
irl stream in Greece 🇬🇷
for tips/donations text to speech is here : https://streamlabs.com/ishowspeed/tip Media request for your video to pop up is here – https://streamlabs.com/speedylife1/tip merch link here – www.ishowspeedstore.com snapchat: wishowspeed twitter:IShowSpeed PSN: Yt-IShowSpeed CASHAPP: IShowSpeed PAYPAL: darrenwatkins915 BECOME A MEMBER RIGHT NOW TO ACSESS PERKS ! (SPEED FAMILY) https://www.youtube.com/channel/UCWsD… TWITCH BTW: https://www.twitch.tv/ishowspeed Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UCxV4…
Προσωπικό αγαπημένο highlight του παραπάνω βίντεο;
Οι δυο θεάρες που έριξαν άκυρο στον YouTuber, που τις πλησίασε, φλεξάροντας τη φιλία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. ΘΕΟΤΗΤΕΣ.


