σε , ,

Ήθελε να κόψει το κάπνισμα. Το έκανε με τον πιο τρελό τρόπο

Ένας Ρώσος έβαλε και την οικογένεια στο παιχνίδι

Δεν είναι καινούργια είδηση αλλά μόνο πρόσφατα την πήρα χαμπάρι και δεν άντεξα:

Αυτός ο τύπος κλείδωσε το κεφάλι του σε ένα κλουβί για να κόψει το κάπνισμα. Η γυναίκα του είναι η μόνη που έχει το κλειδί και του ανοίγει μόνο για να μπορέσει να φάει. 

Σύμφωνα με το τουρκικό haber7, επρόκειτο για τον Ibrahim Yücel απ’ την Κιουτάχεια ένας πατέρας 42 ετών τότε, που εργάζεται ως τεχνικός σε δημόσιο ίδρυμα.

Δήλωσε ότι έκανε δύο πακέτα την ημέρα απ’ τα 20 του και είπε ότι εμπνεύστηκε το κλουβί από χαλκό το οποίο έφτιαξε απ’ το κράνος της μοτοσικλέτας. Και το έβαλε στο κεφάλι του.

Κλειδώνεται κάθε πρωί που ξυπνά και δίνει το κλειδί στην γυναίκα του για να πάει στη δουλειά, χωρίς να έχει τον πειρασμό του τσιγάρου (ναι, πήγαινε έτσι στη δουλειά).

«Προσπαθώ να το κόψω από τότε που πέθανε ο πατέρας μου από καρκίνο του πνεύμονα» δήλωσε, «αλλά κάθε φορά το ξαναρχίζω».

Όταν έγινε μικροείδηση το 2013, ο Ibrahim Yücel ορκίστηκε στην οικογένειά του, τον Αλλάχ και το Κοράνι πως θα κόψει το κάπνισμα για πάντα. (Σκανδαλωδώς δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ το τι απέγινε, αλλά θέλω να πιστεύω πως τα κατάφερε.)

Η γυναίκα του είπε πως στην αρχή ντρέπονταν πάρα πολύ που ο άντρας της φορούσε το κλουβί, αλλά μετά τον υποστήριξε όταν είδε πόσο ζεστά είχε πάρει το ζήτημα του κοψίματος του τσιγάρου.

[+] Ερώτηση προς όσους κατάφεραν να το κόψουν:

Πώς τα καταφέρατε;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 17

Upvotes: 7

Upvotes percentage: 41.176471%

Downvotes: 10

Downvotes percentage: 58.823529%

Αφήστε μια απάντηση