σε , ,

Καίτη Γκρέυ: «Ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν μαλάκας – o Στέλιος Καζαντζίδης μου έκανε βρωμιές και τον έκανα να πονέσει»

Η συνέντευξη της ημέρας

Φωτ. Σπ. Στάβερης

Στην Αμερική έχουν τον υπέργηρο Κουίνσι Τζόουν που, μην έχοντας τίποτα να χάσει στην ηλικία του, έδωσε συνέντευξη κράζοντας τη μισή σόουμπιζ και μιλώντας έξω απ’ τα δόντια για τις εμπειρίες του.

Στην Ελλάδα έχουμε τη θρυλική Καίτη Γκρέυ που απ’ ό,τι φαίνεται είναι σε φάση hardcore εξομολογήσεων. Έχει γράψει όχι μία αλλά δύο αυτοβιογραφίες, αλλά παρ’ όλα αυτά οι συνεντεύξεις της παραμένουν πολύ ενδιαφέρουσες.

Σήμερα δημοσιεύτηκε μια συνέντευξή της στον Φιλελεύθερο (όχι της Ελλάδας αλλά της Κύπρου) και να τα δύο πιο συναρπαστικά αποσπάσματα:

1. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

– Ο Καζαντζίδης πώς μπήκε στη ζωή σας;

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία… Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Μην νομίζεις ότι πέρασα καλή ζωή μαζί του. Δεν τη μπορώ τη ζήλια.

– Ήταν άπιστος ο Καζαντζίδης;

Ναι, μου έκανε δυο βρωμιές. Και όταν χώρισα με τον Στέλιο, τα είχα με τον Νίκο το Λαιμό. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του, τρία χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα, κύριος αυτός.

– Γιατί τον συγχωρέσατε τον Καζαντζίδη;

Δεν τον συγχώρεσα ποτέ αγάπη μου. Τον έκανα και πόνεσε πάρα πολύ. Του έλεγα «εσύ κι εγώ να μείνουμε στον κόσμο και να μην υπάρχει άλλος άντρας βγάλτο από το μυαλό σου ότι θα ξανάρθω μαζί σου». «Εγώ θα σε κάνω, αγάπη μου, όπως ήσουν πρώτα. Σ’ αγαπώ, συγγνώμη γι’ αυτά που έκανα», μου έλεγε αυτός.

– Τι έκανε;

Ε, δεν έφυγε με τη Μαρινέλλα; Τότε δεν την είχε παντρευτεί… Τον αγάπησα όμως τον Στέλιο. Γιατί ήταν ο πρώτος άντρας μετά τον άντρα μου, που με χάιδεψε, που με έκανε να νιώσω γυναίκα.

2. ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΪ

«Στην Αμερική γνώρισα και τη Μελίνα Μερκούρη, τότε που παιζόταν το «Never on Sunday», τον Κούρκουλο, τον Τίτο Βανδή… Τη λάτρευα τη Μελίνα και με λάτρευε.

Εκεί γνώρισα, λοιπόν, και τον Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος θυμάμαι που έβγαινε στην πισίνα μ’ ένα χρωματιστό σορτσάκι.

Ήταν πολύ πιο ωραίος από κοντά απ’ ό,τι είναι στα έργα. Αλλά μαλάκας…

Ήταν ο τρόπος που μίλαγε…»

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-5 points
Upvote Downvote

Total votes: 57

Upvotes: 26

Upvotes percentage: 45.614035%

Downvotes: 31

Downvotes percentage: 54.385965%

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση