Τεταρτούλα και οι κάτοικοι στο χωριό Μιντιλόγλι της Αχαΐας είναι πεπεισμένοι πως UFO πετούν πάνω από τα κεφάλια τους.
Συγκεκριμένα, έχουν γίνει αναφορές για περίεργα περιστατικά με αφορμή κάτι παράξενα φώτα που παρατηρούνται στον νυχτερινό ουρανό, συνοδευόμενα από μια απόκοσμη βοή. Κάτοικος της περιοχής της Αχαΐας, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε πως «είναι τώρα τρία βράδια που βλέπουμε στον ουρανό απροσδιόριστα φώτα να διαγράφουν κυκλικές τροχιές».
Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο κάτοικος που μένει κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, ανέφερε: «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποια οφθαλμαπάτη, κάποιο παιχνίδι με το φεγγάρι, τα σύννεφα και τα αστέρια, ή κάποιος δορυφόρος του Ίλον Μασκ, όμως προχθές μαζευτήκαμε μαζί με τους γείτονες και παρατηρούσαμε όλοι μαζί τα φώτα έως ότου ξαφνικά χάθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον ουρανό. Το ανησυχητικό είναι ότι ακουγόταν κι ένα απόκοσμο βουητό, χωρίς να μπορούμε να προσδιορίσουμε από πού προερχόταν, ενώ γάβγιζαν συνεχώς τα σκυλιά σαν να διαισθάνονταν κάτι».
«Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ παρατηρούσαμε αυτά τα ΑΤΙΑ, άναψαν ξαφνικά τα φώτα και το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ. Στην αρχή πιστέψαμε ότι κάποιος μας κάνει πλάκα ή ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αλλά διαπιστώσαμε με τρόμο ότι το αμάξι είχε ανάψει μόνο του κι έσβησε αμέσως μόλις εξαφανίστηκαν τα φώτα στον ουρανό».
Στο μεταξύ, για τις παραπάνω αναφορές κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος της κοινότητας του Μιντιλογλίου, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος δεν καθησύχασε το κοινό. Αντιθέτως, επανέλαβε τις παραπάνω μαρτυρίες, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος κάτοικος που μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για αυτά τα φαινόμενα είναι σοβαρός.

