Με τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, συναντήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ήταν μια τυπική συνάντηση που η ΠτΔ είπε συγχαρητήρια στον Μόντι για την προσσελήνωση του διαστημικού σκάφους της Ινδίας και ο πρωθυπουργός της Ινδίας, εξέφρασε τη λύπη του για τις φωτιές στην Ελλάδα.

Κάποια “τσακάλια” όμως, είδαν πίσω από τις τυπικότητες και ανακάλυψαν ένα, τεράστιο, διπλωματικό, λάθος, που έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και προσέβαλε, λογικά (σύμφωνα με τους “ειδικούς” πάντα) τον Μόντι και τον λαό της Ινδίας. Η ΠτΔ, έβαλε ένα καταπράσινο φόρεμά! Παρότι ο Λοΐζος στο “Καλημέρα ήλιε” έλεγε “το πράσινο για τα παιδιά” στην περίπτωσή της Ινδίας, κάποιοι πιστεύουν ότι το πράσινο, είναι για τους εχθρούς της χώρας.

Το πράσινο λοιπόν, σύμφωνα με την ακροδεξιά διανόηση του twitter, είναι το χρώμα του Πακιστάν, τον “θανάσιμων εχθρών” της Ινδίας, σύμφωνα με τον Τζήμερο. Ο οποίος κάνει quote τον “Σταυροφόρο” που λέει με βεβαιότητα ότι “Γελάνε τα φερέφωνα της πακιστανικής πρεσβείας με το φόρεμα της Σακελλαροπούλου”
Το ίδιο σχολίασε και ο Μπογιόπουλος:
Ο οποίος, όπως παραδέχτηκε μετέπειτα, κατάλαβε το λάθος του και κατέβασε την ανάρτηση του
Αλλά και η Dina Vayena:
Φυσικά, όποιος έχει δει ποτέ του τη σημαία της Ινδίας καταλαβαίνει αμέσως, πόσο μπούρδες είναι όλα αυτά.
Σύμφωνα με το wiki:
Το πράσινο χρώμα στην Ινδική σημαία δείχνει την πίστη, τη γονιμότητα και την ευημερία.Αντιπροσωπεύει τη σχέση μας με το έδαφος και τη φυτική ζωή που συντηρεί τις άλλες ζωές. Είναι σύμβολο της άφθονης γεωργίας και της βιομηχανίας. Εξασφαλίζει τα προς το ζην και την επιβίωση.
Επίσης, ο nyrros , ανέβασε, μια φωτογραφία του ίδιου του Μόντι στα πράσινα για να καταδείξει τη γελοιότητα των σχολίων για τα πράσινα της Σακελλαροπούλου.





