Μια “λεπτομέρεια” για τη ζωή του, που πολλοί είχαμε ξεχάσει, επανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. Βασικά, θυμάται κανείς πως ο παρουσιαστής είχε κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ;
Ω, ναι.
Στη συνέντευξη που έδωσε στο “Ενώπιος Ενωπίω”, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είπε σχετικά με την κάθοδό του στην πολιτική: “Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά”.
Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λάρισας, αλλά για λίγες ψήφους (400 όπως μαθαίνουμε) δεν κατάφερε να εκλεγεί. Ειδικότερα, σε εκείνες τις εκλογές, από τις οχτώ έδρες του Νομού Λάρισας, τρεις πήρε η Νέα Δημοκρατία, τρεις το ΠΑΣΟΚ, μια το ΚΚΕ και μια ο ΛΑΟΣ. Από τα ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκαν οι Φίλιππος Σαχινίδης, Έκτωρ Νασιώκας και Βασίλης Έξαρχος. Ο Λιάγκας ήταν τέταρτος σε σταυρούς προτίμησης και έτσι δεν εκλέχθηκε.
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά. “Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις επιταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής”, δήλωσε.
Όσο για το αν έχει φιλίες μέσα από τη δουλειά, ο παρουσιαστής είπε: “Δεν έχω κρατήσει φιλίες που να πω ότι… Να σου πω είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω”.
Μίλησε, βεβαίως, και για τις κόντρες που δημιουργούνται κατά καιρούς ανάμεσα στον ίδιο και σε διάφορα πρόσωπα που σχολιάζει, λέγοντας πως “όσο και αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω”. Τόνισε: “σε ό,τι με αφορά, δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα, δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά, δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία”.

