σε ,

Με έναν «ύποπτο» τρόπο πανηγύρισαν για την νομιμοποίηση της κάνναβης δύο ποδοσφαιριστές της Λεβερκούζεν

Από τη 1 του Απρίλη (και αυτό δεν είναι αστείο) , η Γερμανία έγινε η μεγαλύτερη χώρα της ΕΕ που νομιμοποιεί τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς!

sddefault (1)

Από τη 1 του Απρίλη (και αυτό δεν είναι αστείο) , η Γερμανία έγινε η μεγαλύτερη χώρα της ΕΕ που νομιμοποιεί τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς!

Και για αυτό τον λόγο οι παίχτες της Λεβερκούζεν αποφάσισαν να πανηγυρίσουν δεόντως, α και για το γκολ που έβαλε η ομάδα τους.

Ο Ζέρεμι Φρίμπονγκ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τη Λεβερκούζεν απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, και στα πανηγύρια με το συμπαίχτη του Αμίν Αντλί, είπαν να στρίψουν ένα τσιγαράκι και να το ανάψουν για τον πανηγυρισμό, συμβολικά πάντα… γιατί δεν επιτρέπεται φυσικά το κάπνισμα στον αγωνιστικό χώρο ( σόρι Φερνάντο Σάντος).

Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μόνος πανηγυρισμός στο ποδόσφαιρο με σαφή αναφορά σε ναρκωτικά. Ο πιο διάσημος ναρκο- πανηγυρισμός ήταν του Ρόμπι Φάουλερ, τότε που έκανε ότι ρουφούσε τις γραμμές του γηπέδου…

202004031848 main.cropped 1585914525

Τώρα όσον αφορά τη νομιμοποίηση της κάνναβης στη Γερμανία, πλέον οι ενήλικες στη Γερμανία επιτρέπεται να μεταφέρουν έως και 25 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης πάνω τους και να καλλιεργούν έως και τρία φυτά μαριχουάνας στο σπίτι.

Η κατανάλωση κάνναβης από άτομα κάτω των 18 ετών θα συνεχίσει να είναι παράνομη. Η νέα νομοθεσία έχει επίσης ορισμένες διασφαλίσεις για την προστασία των νέων, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης του καπνίσματος κάνναβης σε απόσταση 100 μέτρων από σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδική χαρά ή αθλητικό κέντρο. Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Καρλ Λάουτερμπαχ, υποσχέθηκε μια μεγάλη εκστρατεία που θα βοηθήσει στο να εκπαιδευτούν οι νέοι σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία και την ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια